Říjen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
11.2.10 16:33

Já bych souhlasila s tím číslem 20.. Alespoň se všechny oťukáme, budeme se lépe znát a není problém pak přece někoho příjmout.. A bude i takové intimnější :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.2.10 16:36

Mám nápad, jestli příjdou ještě další dvě Veroniky, tak to tady nazýváme Veroniky - :mrgreen: říjen 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 16:48
zuzu F píše:
Mám nápad, jestli příjdou ještě další dvě Veroniky, tak to tady nazýváme Veroniky - :mrgreen: říjen píše: Více

souhlas :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.2.10 16:52

Jj., a Trixi bude muset udělat novou tabulku Veronik, abychom se ve Vás my ostatní orientovali správně.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
11.2.10 16:57

Nazdar holky a speciálně všechny Veroniky:-)
Díky za tip na vitaminy, zitra si jde pujdu koupit, jen nevim, co mate na mysli s tou „rybou“ :-)
Ještě mě napdá, jestli nevadí, že se léčím se štítnou žlázou a zároveň budu užívat vitaminy s jodem - máte některá s tímto zkušenost? Díky za případné doporučení a přeji pěkný večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.2.10 17:14

trochu mi to připomíná střední,tam nás bylo 5 Veronik ve třídě :-) Holt jsme si říkali příjmením…

Holky já nějak nejsem schopná nějaký vitamníny začít brát.možná začnu tou listovku a pak dokoupím těhu vitamníny.Jinak se v tom moc nevyznám.I při prvním těhu jsem brala jen nějaký těhu vitamníny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 17:18

Tak jsem se šla kouknout na krabičku a „ryba“ je DHA kyselina.

DHA je důležitá zejména pro řízení a souhru životních procesů v organismu, správnou funkci buněčných stěn, nervů, oka, imunity a srdečně-cévního systému. Hraje významnou roli v procesu zapamatovávání, zejména v dětství je potřebná pro správný mentální vývoj.
Kde se DHA vyskytuje?

Kyselina dokosahexaenovová je jednou ze složek rybího oleje. Vhodným zdrojem je tedy olej nebo i samotné ryby. V době kojení pokryje obvykle potřebu DHA u dítěte dostatečně mateřské mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 17:21

Niki, ján se se štítkou začala léčit až v těhu v 6tt, protože nám hrozilo IVF, tsk jsem si nachala nabrat u obvoďáka krev, aby mi zjistil, jak na tom jsem. No a vyšla mi špatně štítka, tak jsem se objednala a teprve pak zjistila, že jsem těhu. Myslim, že to, že budeš brát vitamíny nevadí, vždyť léky bereš na to, aby štítka fungovala tak jak má a vitamíny jsou pro vývoj miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
11.2.10 18:43

Ahoj holky,

VerušBrat je fakt že se ještě moc pleteme, přibývaly jste moc rychle a tím pádem tu máme mírně maglajs. Neznáme se moc žádná, ale to časem pomine.

Veruš právě že mě by nevadilo, kdyby nějaká těhulka založila další říjen, protože jinak fakt můžem počítat že nás tu bude tak kolem 60ti a to pak bude strašný šrumec, teď jsme tu všechny termínově začátek října, nejpozději tak 15.10. takže by bylo docela fajn ať si klidně založí diskuzi na druhou polovinu října :wink: necháme pak rozhodnutí na většině. A taky by se možná zabránilo aby tu bylo 10 Veronik :oops: :wink:.Ale to jen možná :wink:

No nic tak se zatím mějte a já si jdu vzít kyselinku, dneska jsem zapomněla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.2.10 18:48

Ahoj holky,krásný večer :-D
Vítám nové těhulky,taky už se tu moc neorientuje :-)
Nene,já naštěstí vůbec nekrvácím,to vůbec,jen trošku špiním,ale fakt jen maličko a beru ty prášky na udržení a Ascorutin na krvácení,tak věřím,že to bude OK :wink:
Anys Já jsem přímo z Plzně z Košutky a ty?
Jinak holky,já už jsem taky na neschopence,už 8.dní,napsala mi jí moje obvodní doktorka,jak mi potvrdili těhotenství z krve,já dělala na poště u listovní přepážky,kde lidi pořád posílali balíky a do toho ten stres a pak jsem začala špinit,okamžitě jsem se rozhodla a skončila ze dne na den,navíc mi stejně v dubnu končí smlouva,byla jsem tam jako záskok za mateřskou(6 a půl let,dobrý co? 8-o :roll: )takže to že jsem otěhotněla ještě v ochranné lhůtě je skvělé,my jsme se o mimíška snažili od května a když už jsem tomu přestávala věřit,tak se stal zázrak :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
11.2.10 18:51

Veruš, díky za info, pořídím si i tu rybu teda :mrgreen:
Já bych taky byla pro, aby si holky s pozdějším říjnovým termínem založily svoji novou diskusi, myslím, že je nás už dost a raději si budu povídat s vámi a pořádně než s padesátkou maminek a nebudu už vědět, která je která… :-) no, snad to nezní moc hnusně :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.2.10 18:55

Nezní to vůbec hnusně..je to čistá upřímnost a je to fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 19:07

Jenny, já teda taky pracuju na poště, jsem na univerzální přepážce, kde děláme všechno, hlavně vydáváme balíky, dopisy, bereme složenky, ale zatím nemám potřebu jít marodit - ale uvidim, co mi řekne dr., jsem po mimoděložním, tak nevim, nevim, plus ty balíky :nevim: a hlavně já mám smlouvu na neurčito, tak u tebe je to o něčem jiným. To bych šla taky hned. Já jsme doma s chřipajznou a zatim si to i užívám, ale jsem doma teprve od úterý a fakt poctivě ležim :wink:
No a taky doufám, že než půjdu do práce, že mi přestane být :poblion: , protože když obsluhuju někoho „voňavýho“, tak je to fakt masakr…

Trixi, něco na tom je, ale teda, co máš proti Verunkám? :mrgreen: A nešlo by se přejmenovat na PRVNÍ POLOVINA ŘÍJNA :wink:

Niki, je to v paltíčku a je tam prášek, kapsle, prášek, kapsle. Prášek je růžový a kapsle žlutá.
Našla jsem foto na netu. Ty bez ryby jsou v takový lahvičce umělohmotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.2.10 19:12

JJ holky myslím že polovina října by bylo super, ale jestli to jde. Taky se přidávám k 20 holkám to by stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.2.10 19:17

Je fakt, že je nás tady dle seznámku 12 a mám co dělat, abych stíhala a trochu se ve vás orientovala :oops:
To by musela přejmenovat Lesina, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital