Poradna duly
Jana Čurdová
Kdyz se po Emimi rozhlednu, zjistuji, ze vanocni cas je kouzelny a spousta z nas dostala „pruhovany darecek“. Proto je asi nejvyssi cas se spojit a podebatovat o tom, jak to stale nechapeme
a jak to prozivame my a nasi blizci.
Vsem cerstvym tehulkam gratuluji
a tesim se na spoustu bajecneho pismenkovani
![]()
Příspěvek upraven 30.12.09 v 14:24
Dušičko sice do září nepatřím a ani jsem nepatřila, ale nedá mi to ti nenapsat.
Opravdu ti moc, moc ze srdce gratuluji a věřím, že se dočkáš vytouženého miminka a nikdo a nic vám už ho nevezme
![]()
teda už dlouho vyhlížím září…a nostalgicky vzpomínám..
tak všem záříjčátkovým tehulkám a miminkám v bříšku přejeme aby vše dopadlo tak jak má,všichni jste byly zdraví, a aby vám to rychle utíkalo a na konci jste mohly držet to nejkrásnější co život umí dát
a moc gratuluji ![]()
petra+ Michaelka ze září 2007
Nedá mi to nezareagovat. Dušičko, moc a moc ti gratuluji, to je opravdu krásná zpráva, moc ti to přeji!!!
Romana
Dušičko - nejkrásnější dárek pod Sluncem jste si naložili!!! ![]()
Přeji pohodové těhotenství,krásný porod a hlavně zdravé a usměvavé miminko nejen tobě,ale i ostatním „zářícím maminkám!“ a tatínkům!! ![]()
Ach jo,nemůžu uvěřit,že už je to rok,co jsem na testu našla // já… ![]()
K. - září 2009
Dušičko, přeji tobě i všem ostatním „zářícím“ maminkám aby prožili krásné těhotenství a po prázdninách si poňuchali ten svůj uzlíček štěstí
![]()
Chi chi koukám, že září 09 přeje září 10.
Tak i já se přidávám a moc vám všem zářícím maminkám přeju pohodové těhu, rychlý porod a hodná miminka.
No, koukam, ze tu je vic gratulantu, nez budoucich maminek. Snad se to casem zlepsi
![]()
Tim ale nemyslim, ze bych ostatni nerada videla
Moc vsem dekuji!!! ![]()
Ahoj,už jsem tady taky,děkuji za pozvání.Raději budu ale zatím potichounku jako myška…potvrzeno od dr. to stále není..jen ty testíky mi ukazují krásné čárky.Už máš jednoho mrňouska,že?Jak se cítíš?Já krásně ![]()
Dusicko velika gratulace a preji hlavne zdravicko!!! At vse jde jak ma
![]()
No a samozrejme vsem!
Motylku, meli jsme holcicku. V lednu to bude rok, co nam zemrela… Tak ted moc doufame, ze uz nas ceka jen stesti a radost…
Citim se tak nejak zvlastne. Asi mi to porad nedochazi
![]()
Chvilkama poboliva brisko, ale jinak vse v pohode… Jen nejak nevim, jak budu slavit Silvestra. Jedeme s kamarady, co jsme je rok a pul nevideli, pryc, slavit a ja to vidim a juice mejdan ![]()
Taky jsem se tesila, jak si zahrajm bowling a z toho nejspis taky nic nebude.. Spis bych sla cvrnkat kulicky, ty nejsou tak tezke
Ahoj Dušičko tak já se k tobě přidám,ještě sice není
,ale zatím je vše v pořádku,zrovna dnes mi doktor dělal UTZ a bublinka je pěkně zavrtaná,za 14 dnů půjdu na srdíčko a průkazku.
Je mi moc líto co se vám stalo s vaší holčičkou a přeji ti bezproblémové těhotenství a zdravé miminko ![]()
A kdopak se přidá další ![]()
Příspěvek upraven 30.12.09 v 21:18
Borosenko, gratuluju!!!!! Tobe samozrejme taky preji pohodove tehu se stastnym koncem. Koukam, ze mate taky andilka (krom dvou raubirku). No, nejak moc se jich tu hemzi. Ale o to opatrovanejsi budou nase budouci zlaticka ![]()
Jsi o kousek driv, u mne dr. bubinku jen letmo zahledl a pak uz nic, ale tvrdil, ze tehu teda jsem
V utery jdu zas na KO, at to je teda uplne jisty ![]()
A jak Ti je? Mas nejake priznaky?
Dušičko je mi moc líto co se stalo Vaší holčičce.Ale uvidíš,že ted už se nic takového nestane,vše bude v pořádku!Bříško mě bolí taky jako před ms ale spíše mě sem tam bodá v podbřišku,jednou apravo,jednou nalevo,hlavou mi už proběhlo jestli je vše v pořádku.Jaké užíváš vitamíny?Myslíš že ze začátku stačí acidofolan?Žádný bowling,opravdu koulej jen těma uličkama!!!Musíš se šetřit,nic těžkého netahat.