ZÁŘÍcí miminka 2010

4823
30.12.09 14:17

ZÁŘÍcí miminka 2010

Kdyz se po Emimi rozhlednu, zjistuji, ze vanocni cas je kouzelny a spousta z nas dostala „pruhovany darecek“. Proto je asi nejvyssi cas se spojit a podebatovat o tom, jak to stale nechapeme :lol: a jak to prozivame my a nasi blizci.

Vsem cerstvym tehulkam gratuluji :kytka: a tesim se na spoustu bajecneho pismenkovani :palec: :-D

Příspěvek upraven 30.12.09 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51750
30.12.09 14:20

Dušičko sice do září nepatřím a ani jsem nepatřila, ale nedá mi to ti nenapsat.
Opravdu ti moc, moc ze srdce gratuluji a věřím, že se dočkáš vytouženého miminka a nikdo a nic vám už ho nevezme :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.12.09 14:23

Moc a moc gratuluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
30.12.09 14:26

teda už dlouho vyhlížím září…a nostalgicky vzpomínám..

tak všem záříjčátkovým tehulkám a miminkám v bříšku přejeme aby vše dopadlo tak jak má,všichni jste byly zdraví, a aby vám to rychle utíkalo a na konci jste mohly držet to nejkrásnější co život umí dát

a moc gratuluji :potlesk:

petra+ Michaelka ze září 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.12.09 15:08

Nedá mi to nezareagovat. Dušičko, moc a moc ti gratuluji, to je opravdu krásná zpráva, moc ti to přeji!!!
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
30.12.09 15:43

Dušičko - nejkrásnější dárek pod Sluncem jste si naložili!!! :potlesk:
Přeji pohodové těhotenství,krásný porod a hlavně zdravé a usměvavé miminko nejen tobě,ale i ostatním „zářícím maminkám!“ a tatínkům!! :huban:
Ach jo,nemůžu uvěřit,že už je to rok,co jsem na testu našla // já… 8-o

K. - září 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.12.09 15:47

Dušičko, přeji tobě i všem ostatním „zářícím“ maminkám aby prožili krásné těhotenství a po prázdninách si poňuchali ten svůj uzlíček štěstí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.12.09 16:31

Chi chi koukám, že září 09 přeje září 10.
Tak i já se přidávám a moc vám všem zářícím maminkám přeju pohodové těhu, rychlý porod a hodná miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
30.12.09 18:43

No, koukam, ze tu je vic gratulantu, nez budoucich maminek. Snad se to casem zlepsi :lol: :lol:
Tim ale nemyslim, ze bych ostatni nerada videla :wink: Moc vsem dekuji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.12.09 20:23

Ahoj,už jsem tady taky,děkuji za pozvání.Raději budu ale zatím potichounku jako myška…potvrzeno od dr. to stále není..jen ty testíky mi ukazují krásné čárky.Už máš jednoho mrňouska,že?Jak se cítíš?Já krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.12.09 20:29

Dusicko velika gratulace a preji hlavne zdravicko!!! At vse jde jak ma :huban: :palec: :palec: :palec:
No a samozrejme vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
30.12.09 20:39

Motylku, meli jsme holcicku. V lednu to bude rok, co nam zemrela… Tak ted moc doufame, ze uz nas ceka jen stesti a radost…
Citim se tak nejak zvlastne. Asi mi to porad nedochazi :think: :nevim: :lol:
Chvilkama poboliva brisko, ale jinak vse v pohode… Jen nejak nevim, jak budu slavit Silvestra. Jedeme s kamarady, co jsme je rok a pul nevideli, pryc, slavit a ja to vidim a juice mejdan :lol:
Taky jsem se tesila, jak si zahrajm bowling a z toho nejspis taky nic nebude.. Spis bych sla cvrnkat kulicky, ty nejsou tak tezke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
30.12.09 21:02

Ahoj Dušičko tak já se k tobě přidám,ještě sice není :srdce: ,ale zatím je vše v pořádku,zrovna dnes mi doktor dělal UTZ a bublinka je pěkně zavrtaná,za 14 dnů půjdu na srdíčko a průkazku.
Je mi moc líto co se vám stalo s vaší holčičkou a přeji ti bezproblémové těhotenství a zdravé miminko :srdce:

A kdopak se přidá další :?:

Příspěvek upraven 30.12.09 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
30.12.09 21:17

Borosenko, gratuluju!!!!! Tobe samozrejme taky preji pohodove tehu se stastnym koncem. Koukam, ze mate taky andilka (krom dvou raubirku). No, nejak moc se jich tu hemzi. Ale o to opatrovanejsi budou nase budouci zlaticka :-D
Jsi o kousek driv, u mne dr. bubinku jen letmo zahledl a pak uz nic, ale tvrdil, ze tehu teda jsem :lol: V utery jdu zas na KO, at to je teda uplne jisty :-D
A jak Ti je? Mas nejake priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.12.09 21:17

Dušičko je mi moc líto co se stalo Vaší holčičce.Ale uvidíš,že ted už se nic takového nestane,vše bude v pořádku!Bříško mě bolí taky jako před ms ale spíše mě sem tam bodá v podbřišku,jednou apravo,jednou nalevo,hlavou mi už proběhlo jestli je vše v pořádku.Jaké užíváš vitamíny?Myslíš že ze začátku stačí acidofolan?Žádný bowling,opravdu koulej jen těma uličkama!!!Musíš se šetřit,nic těžkého netahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí