Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky,
dneska se mi objevila druhá slabounka /, tak doufám, že už je to konečně, po roce snažení, ono. Koukala jsem, že červňátka 2010 ještě nebyla založena, tak se toho ujmu já ![]()
Tak pište, pište, kdo má ještě dvě čárečky ![]()
Jeeee holky to uz je cerven?toto leti!!!Ja mam cervnatko ale z roku 2008.
Tak vam vsem preji hodne stesti,pohodove tehotenstvi a na konci toho vseho spokojena miminka.
Ja mam letosni cervnatko a zrovna dneska nostalgicky vzpominam, co bylo pred rokem, to se prave zavrtavalo. // jsem mela 19.10. ![]()
Tak hodne stesti, at vam to utika! ![]()
Ahoj, taky k vám nakukuji, jsem z ČERVŇÁTEK 2009, všem vám tu držím palečky a holky užívej te si to, strááášně to letí ![]()
Moni moc gratuluji k //, my se o první mimčo snažili taky rok, druhé už nás stálo jen polovinu úsilí ![]()
Ahoj všem, jsem taky z června 2009 - už jsme vás vyhlížely:) Moc gratuluji a přeji vám pohodové těhotenství!
Ahojky,já jsem též z června 2009.Všem vám moc gratuluji a držím palečky,aby vše dobře dopadlo. ![]()
Tak já se teda přidávám ale nechci to zakřiknout
. K dr jdu až tak za 2 týdny tak to musím vydržet ![]()
Ahojky, taky nakukuju z Června 2009, úplně mně ukápla nostalgická slza, i když jsme měli // až 26.10.
To letí.......
Moc vám držím pěsti, ať všechno dobře dopadne a vyhnou se vám špatné konce, ať se vás tu sejde hodně a bezva parta jako loni u nás a ať si to těhu krásně užíváte a na konci máte v náručí krásného zdravého človíčka ![]()
Díky holky za podporu, taky se už tešíme až budou prckové na světě a všechno bude v pořádku:-D
Leni: taky jdu na první kontrolu až za dva týdny - 21/10. To už by měco mělo být vidět na UTZ, tak uvidíme, jak to všechno dopadne.
ahoj holky,tak já jsem taky červen 2009,// jsem měla 17.10. na moje narozky,takže bezva dárek,všem vám přeju pohodové těhu a hodně zdravíčka Michala
No teeedy holky, to mi neříkejte, že v červnu se rodit nebude?????
Kde jste kdo?????
Ahoj holky, také se připojuji k červnu, (Poprve se mi pozitivní test ukázal 3. října. Dle poslední menstruace mi to ukazuje teoretický termín 10. 6. 2010) zatím nepotvrzeno od lékaře, tak držte pěsti, ať je vše OK. Všem ostatním samozřejmě přeji totéž. Ať ten červen stojí za to ![]()
Ahojda holky,
zdravím červňátka ![]()
Já jsem zatím s holkama v kvetnu 2010, ale // vykoukly 21.9. a jsme o něco mladší takže si myslí, že budeme rodit v červnu, když všechno dobře půjde. Jooo holt budou blíženci ![]()
A moni neboj, nás už je v květnu kolem 22 a dvě maminky se nám přidaly teprve minulý týden… vy ještě naberete spád. Občas nakouknu, jestli můžu. Zatím všem přeji zdravíčko a pohodové první kontroly!
Ahojky,taky mi vychází TP na 10.6.
Teď jedu ve čt. do Olmika na UTZ,jestli bude vidět srdíčko,tak snad by mě šoupli k mému gynekologovi