Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminky, omlouvam se, ze vam takhle lezu do diskuze, dlouho jsem na emiminu nebyla........zakladala jsem na stastnych zenach diskuzi Záříjčátka 2009, tak bych byla rada, kdybyste se nektera ke mne pridala.........
Jsem maminka s jednim synkem 18.mesicu a v zari cekame dalsi prirustek - kluka......
Je mi 25let a jsem z Brna........
Ahojky.My už diskuzi ZÁŘÍ 2009 založenou máme.Pokud chceš,můžeš se k nám přidat.
Dekuji za odpoved, ci reakci, me ale bohuzel moc emimino nevyhovuje............
Kazdopadne dekuji
Sice nevím proč ti Emimi nevyhovuje, ale obávám se že ze září těžko někoho přetáhneš… Je mezi námi hooodně silné pouto…
Ale budem moc rády když se přidáš…
Ne, urcite nemam zajem nekoho pretahovat od vas, jen jsem se zeptala.............
Ja jsem teda taky ze zdejsiho zari a dokonce i z brna, ale vubec nevim co to jsou stastne zeny ![]()
Stastne zeny, jsou webove stranky, kde take existuje diskuze........vlastne jako vsude, muzou si tam maminky psat o svym miminkach atd........Ja takovou diskuzi zalozila prave na techto strankach, zatim zeje prazdnotou, tak treba se tam nejake maminky pridaji.........najde se to pod diskuzi - rodina , vztahy a pak uz jen záříjčátka 2009
![]()
Miru - jestli to nebude tím, (že zeje prázdnotou..) že si ji založila jinde než má být, tam je přeci taky sekce těhotenství… Třeba se jiným „zářícím“ maminkám špatně hledáš…
ahoj maminky jsme tady nová a hledám nějakou kamarádku která je z ostravy Zábřehu a okolí..jsem sama s dcerkou Natálkou doma potřebovaly bychom někoho na povídání
Natálka je nar.17.9.2009 a mě je 21 let.budu moc ráda pokud se někdo ozve.příjemný zbytek dne přeje Jana s Naťuldou
![]()
Ahoj Jani, koukala jsem, že sis prohlížela můj profil? Já bych určitě ráda někoho jako ty poznala. Ale mám v profilu uvedeno Ostravsko. Ale já bohužel přímo z OVy nejsem (sice jsem tam studovala pak i pracovala, tak ji docela znám). Mám to ale do ní krapet z ruky cca 20 km, takže…je i docela problém se tam nějak častěji dopravovat a navíc s dítkem
Škoda!!!KDybych byla blíž, tak jdu do toho ![]()
jej to vůbec nevadí ale je to škoda no..ono být sama s mimčem je škoda nýbrž bych někoho potřebovala na popovídání a na procházky
ale díky za odpopvěd moc mě potěšila ![]()