Poradna duly
Jana Čurdová
Tak co devcata, uz par dni vyhlizim novy mesic
Tak sup sup. Jeste je asi moc brzy, ja jsem teprve 5.tt a termin vychazi na 3.2., ale doufam, ze se behem mesice poradne rozrosteme ![]()
Jééééééééééééžišmarjá gratuluju ![]()
To snad ani není možný, připadá mi to jako nedávno, když nám gratulovaly holky z Února 2008 a říkaly, abysme si to užívaly, protože to fakt rychle uteče................a ono to opravdu uteklo, že to ani neni možný ![]()
Takže to samé přeju všem, které se tu objeví....................
S nostalgií zamačkávám slzu
.............
Dita a Emička (Únor 2009)
No jo, leti to jako blazen
Vzdyt ja patrim do diskuze Unor 2007
Hold unor u nas bude velice narocny na oslavy ![]()
Ahoj Matesso, zatím tě jdu jen podpořit, ale ještě se nepřidám. V pondělí mi bylo už druhý den zle, teplota tento cyklus výrazně stoupla, ale MS mám dostat až o víkendu. Ale kvůli těm nevolnostem jsem v pondělí testla a ukázala se mi druhá čárka. Slabá, ale je tam. Kdoví, jak to dopadne, zatím to beru jako další pokus o těhu, vloni jsem po 13tt potratila, takže je mi jasné, že teď je opravdu brzy. A především to nemám potvrzené, může to být třeba cysta. K doktorovi se chystám, pokud MS nedorazí nebo test nepřestane být pozitivní nebo nepřijde nějaká další komplikace, až tak za měsíc (nemám ještě ani ukončený 4.týden a můj gyndr zve až takna sedmý týden).
Každopádně tobě gratuluju a přeju, ať je vše jak má být.
Cau zakladatelko,
moc gratuluju a drzim palecky at je vse ok. u me byva 5tt kriticky a kdo vi, co mi nakonec toho 15 reknou, zatim MS nemam a HCG sili, ale dle mudra nejak malo
.
Hrozne rada bych byla s tebou tehu, no palej me prsiska a po jidle je mi tak divne a furt skytam, tak uvidime
No já už vyhlížela, kde je únor 2010
.
Jak psala Dituška, uteklo to hrozně rychle, takže všem přeji pohodové a bezproblémové těhotenství
. Užívejte si!
Sammmy a Sabinka - únor 2009 ![]()
Ahoj devcata,
tak jen v rychlosti…musim se jit chvilku natahnout,dokud Nellinka chrupe
Ja v prvnim tehu byla lezak, pak me v 25.tt hospitalizovali a vylezla jsem az skoro ve 34.tt
Tak doufam,ze ted to bude vsechno ok.,i kdyz tomu moc neverim
Uz ted mi nejak tvrdne bricho ![]()
HKAC, ahoj
Budu drzet palusky, at to o vikendu nedostanes
Zatim to vypada nadejne,co?
STICKO, ty mas SZ
Doufam,ze se ti to vyjde a budem se schazet i tady ![]()
A ostatnim dekujem za gratulace a pranicka
![]()
Jinak ja tu ted tyden nebudu, tak doufam, ze az se vratim, tak uz tu bude par novych tehulek
Jedu do Chorvatska, mela jsem tam surfovat, ale tehu mi jaksi prekazilo plany, tak se tam budu trapne valet. Doufam,ze mi nebude moc blbe
![]()
Matessa píše:
Tak co devcata, uz par dni vyhlizim novy mesicTak sup sup. Jeste je asi moc brzy, ja jsem teprve 5.tt a termin vychazi na 3.2., ale doufam, ze se behem mesice poradne rozrosteme
Ahojky, já jsem tu nová a termín mám cca mezi 4.-7. únorem
Včera jsem si udělala testy a dnes mi doktor potvrdil, že čekáme mimíska. A jsme 2,5mm velcí
![]()
Ahojky, taky jsem tu nová. Zatím jsem u doktora nebyla, ale podle krevních testu jsem těhotná asi 14 dní. ![]()
Harmonixa píše:AHOJ HOLKY,POKUD NEMÁTE MOŽNOST NAHLÉDNOUT DO NOVÉHO KATALOGU AVON,OZVĚTE SE MI. ON-LINE KATALOG, ZE KTERÉHO JE JEDNODUŠŠÍ VYBÍRAT NEBO TIŠTĚNÝ.SOU TAM ÚŽASNE VÝROBKY ZA SUPER CENY.STAČÍ SE PODIVAT NA:
Ahojky, taky jsem tu nová. Zatím jsem u doktora nebyla, ale podle krevních testu jsem těhotná asi 14 dní.
www.avoncosmetics.cztak holky pište objednavam 9.6.!!.OSTRAVA A OKOLÍ OSOBNÍ PŘEVZETI PŘI DOMLUVĚ.10%SLEVA NA KAŽDÝ VÝROBEK TAK NEVÁHEJTE A OZVĚTE SE NA MEJL.MATASEK83@SEZNAM.CZ
Ahóóój těhule - spolutěhule
Taky se k vám s neskutečnou radostí přidávám. Těhu v úplném začátku, ale přece… Po dvou potratech doufám, že už konečně bude do třetice všeho dobrého. K Dr. se budu objednávat až tak za 14 dní, tak uvidíme… Určitě pak písnu… A zatím budu sledovat vás
Moc nám držím palce!
Ahoj Janiku, vitej, my se zname cervna vid? Taky doufam a verim, ze uz jsmesi to zle vybraly vid?
jejda, ahoj, no jasně - my se známe
Tak to je super, gratuluju! Tak si teď dáme „druhé kolo“ a snad už to dojedeme až do cíle
Ještě občas s nostalgií nakukuju do června, jak už tam holky rodí ![]()
No to ja taky. jak ti je Janiku? Ja mam za sebou uz tri utz behem 14 dni. Nemuzou mimi najit, ale hcg roste, mela bych byt 5 plus 4 ale kde nic tu nic, jen nejaka tekutina a nasakla deloha
![]()
Beres nejaky hormony na udrzeni tehu?