Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
8.3.14 12:05

Myško…na ledě byl ve středu poprvé, jinak má inlainy tuším od lonska nebo předlonska ale myslím lonska…pač jsem nechtěla kuli kotníkům ale vzadu 2 kolečka ted je budem předělávat pač je z nich blbej odraz…ale na tom ledě překvapil omn je takovej nerváček po mamince :oops: :oops: jsem myslela že když spadně že už nebude dále chtít ale ne on vztal a znovu a znovu, trenér mu podrážel nohy lehce ho strhnul aby držel rovnováhu ani to ho nenaštvalo 8o 8o
a cca po půl hodce už jel i bez židličky. ale ještě to chce doost treninku…má slíbenou odměnu…motivaci vlastní dres s jménem a chce tam 9..tak jsem mu řekla že až pojede bez židličky tak ho dostatne :-D a měl radost..i když čkoláda byla lepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
9.3.14 08:24

Tak to je super ;-) :palec: Kiki bruslila 2× prvně jen za ruku, bylo to na kluzišti a nevim jestli tam vůbec něco povolují :think: ale popravdě mě to ani nenapadlo :nevim: to jsem ji pak další hodinu tahala z ledu za šíleného histeraku a sama bych jí nepřezula… Jela pak domů jak vodník z toho jak se válela po zemi :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
9.3.14 08:31

Po druhé byla u našich se synovcem a tam měla kužely, chtěla jsem jí je sebrat, ale když je měl synovec, tak to moc nešlo :-( ale tak měla jsem alespoň volné ruce na focení a natáčení :mrgreen: ale moc jí to baví, už má i své brusle ;-) chtěla bych i ty inline, ale budeme teď kupovat kolo a to by mě už asi Jirka zabil :-( za ty výdaje… Mám pocit, že tohle jako chlap vůbec nechápe :-( NB za 15.000 je oki, ale za brusle ani 1.000 nedá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
9.3.14 08:36

Ale zase na druhou stranu, jdu s Kiki k ortopedovi protože děsně šmajdá a vtáčí nohy, tak jestli je to pro ní vůbec dobré :think: budu se muset zeptat… Určitě to u ní ale bude chtít nějakou rehabilitaci a asi i vložky do bot :think: pevné botky až nad kotník nosí od podzimka, i backorky, ale změnu nevidim, tak raději na tu ortopedii zajdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.3.14 12:47

My máme povolenku s neurologie…nohy už vypadají v poho dlouho se nestěžoval takže potřebujem někde vybít energii snad mu to nějakou chvilku vydrží byl fakt nadšenej…dneska dostal hokejovou láhev a objednala jsem mu teda svoje brusle at si nemusíme pujčovat…ještě mu chci koupit helmu tu dostane k svátku asi at má svojí…ale je to celkem drahej sport :roll: :roll: ale už se těší na zítra :-).

já vidělo videjko kiki na fb jak bruslila :-) :palec:

Myško a tvůj manžel není jediný kdo tohle nechápe…co já si toho vyslechla, vyslíchávám a ještě určo vyslechnu, pač to investuju vše ze svého :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.3.14 22:39

Ahoj.

Tý jo, už brusle, jo? Mája teď teprve konečně dovolila odmontovat kolečka u kola, brusle sice má (po Anežce přesně ty triskate, co Jiřík), ale vůbec jí to neláká. Anežka začala bruslit (inline) až vloni.

Nepřidali byste se někdo k nám na společnou akci do Mirakula? Otevírají teda až na Velikonoce, takže času na domluvení podrobností máme spoustu. My jsme tam byli v létě a úplně nás to nadchlo, že určitě chceme co nejdřív vyrazit zase. Do prázdnin ale u nás připadají v úvahu akorát víkendy. Moc ráda vás a vaše děti zase uvidím. Do ZOO teď nechodíme (radši do botanické).

Dá se tam jet autem nebo vlakem (my bychom jeli vlakem, z Prahy to trvá cca 1,5 hodiny), posledně jsme tam byli 6 hodin a všechno jsme nestihli projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
29.10.15 13:33

Ahoj holky, jak se vsichni mate. V letosnim skolnim roce ceka nase unoraky zapis do skoly. Resite to jiz nejak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
31.1.16 14:03

Ahoj Uličku, zápis neřešíme nějak zvláštně v únoru tam jdem a uvidíme jak to dopadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.1.16 14:46

Už máme zápis davno za sebou. U nás byl 18. ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
31.1.16 16:26

My jdeme až 11 unora, nejprve mi učitelka ve školce radila odklad kuli nepozornosti, že nevydrží v klidu ale po zaměření se na něj pak to zamítla že je velice šikovný, vysoký a že ho normálně nechají jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí