Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
12.3.13 19:40

@Mysicka31 Stopro doporučuju začít koloodrážedlem. Zvlášť, když ho pak bude mít kdo dědit. Akorát to má teda jednu slabinu - většina dětí pak nechce z odrážedla přesedlat na kolo, páč se mu nechce šlapat. Mája už vloni na kole jezdila, letos ale na něj nechce, takže jsme se vrátili zase ke koloodrážedlu (mně to zas tak moc nevadí, odrážedlo je třikrát lehčí a líp se přenáší, navíc se dá vozit v MHD).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
12.3.13 20:29

Ahoj holky,
moc nepřispívám, spíš čtu. Moje únorňátka měla na 3leté prohlídce 100cm a necelých 15kg a starší na 5tileté prohlídce 117cm A 20kg.

Koloodrážedlo jsme kupovali, když měl starší 2roky a je tisíckrát zaplacené. On pak ve 3letech dostal kole 16 rám a jezdil na něm od 3 a půl bez pomocných koleček.

Mladší od 2 na koloodrážedle a od 2 a půl na kole, ale sehnala jsem mu 12 rám.

• Citovat
  • Upravit
1228
19.3.13 20:04

Tak já jsem tedy taky spíš pro to koloodrážedlo, je lehčí. Terka ho má moc ráda, kolo je o moc težší a trochu se bojím, že to neušlápne. A dokonce si myslím, že ani nebude na kolo chtít. na koloodrážedele jezdi jako drak s nohama nahoře a brzdí si ruční brzdou z kopce až se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.3.13 21:59

Kač dostala kolo a ví co s ním.. ale proti koloodrážedlu (které nemáme) je těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.3.13 10:00

Mája je od září přijata do školky, jupí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.3.13 10:15

Hkac..gratuluji mi opět nepřijati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
21.3.13 12:45

@hkac ty jo, tichá závist ;) GRATULUJI!

To ste ale rychlý, u nás budou teprve přístí týden zápisy… a na vyjadreni ma p. reditelka mesíc…
Nepocitam a uspechem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.3.13 12:55

@Ivoka U nás byl zápis minulý týden, taky na to mají 30 dní. Byla jsem ve třech školkách a dneska mi z jedné z nich volali, že Máju berou a že potřebují, abych v ostatních podepsala zpětvzetí (tj jako že beru zpět žádost o přijetí), kdyby ji vzali třeba do nějaké další, tak aby nezabírala dvě místa najednou :). Tahle školka je nejbližší, tak jsem spokojená, že to tak vyšlo. Anežka chodila do jiné, ale tam Máju „nechtějí“ ;). Oficiálně to zveřejněné ještě není, zatím obvolávají rodiče těch dětí, které byly někde přijaté a mají přihlášky ještě jinde. Vloni se výsledky zveřejňovali až po těch 30 dnech :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
21.3.13 13:00

@hkac no ja budu hlasit jen do skolky tady u nas, nikam jezdit nehodlam, i kdyz je to bezna praxe.Ja uz takhle deti vozila, sice jen z barrandovskeho sidliste dolu na Zlíchov, ale to uz je jedno, kdyz to neni doc/hazkova vzdalenost…takze dojizdeni rada prenecham jinym maminkam, ja uz na to teda nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.3.13 20:23

@hkac Tak to obr gratulace :palec: my bychom výsledky z té naší nejpreferovanější měli vědět zítra nebo v sobotu, tak snad to vyjde :-) Jinak tu u nás je zápis 8. a 9.4., ale doufám, že už tam nebudeme muset ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.3.13 20:34

Hkac, gratuluji k přijetí Máji do školky.
Ostatním držím pěsti, ať děti vezmou.
Radim chodí od října a je šťastný.

• Citovat
  • Upravit
1228
24.3.13 16:41

Teda Heli gratulace, tobe i Maje. U nas se teprv ve ctvrtek odevzdali prihlasky, doufam, ze se dostanem. Ale podle slov pani reditelky to bude jen mozna. Vubec nevim co si pocnu jestli mi zustane doma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
25.3.13 21:55

Tak se připojuji k Janýskovi, taky nás do školky nevzali :,( tedy do tý soukromý ne, do státní ještě nevím :nevim: tam budeme vědět až na konci dubna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.3.13 22:12

Myšičko — ach jo :-( letos to ještě nebudu hrotit šoupnu ho občas do,,labyrintu,, na dopoledne aby byl mezi dětma ale jestli nás nevemou ani příští rok tak už se odvolám :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
25.3.13 22:40
@janysek025 píše:
Myšičko — ach jo :-( letos to ještě nebudu hrotit šoupnu ho občas do,,labyrintu,, na dopoledne aby byl mezi dětma ale jestli nás nevemou ani příští rok tak už se odvolám :cert: :cert:

My se v tý soukromý odvoláme už letos, pokud ji nevezmou ted, tak jako 4.leták bude mít šanci tak nula, nula prd :( to se jim uvolní moooožná 1 místo za rok :( a nový třídy nedělají… je to tam nastavený že jako celý školkovací období, pak můžou plynule přejít na základku a plánují otevřít i 8 leté gymnázium… trochu něco jiného… no a hlavně jediná skutečně bezbariérová školka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí