Poradna duly
Jana Čurdová
@Mysicka31 Já na afty hodně trpím, většinou to teda zvládám bez ničeho, záleží, kde to je. Co si pamatuju, tak jednu dobu jsem si na to kupovala propolis ve spreji a celkem to pomáhalo.
Už toho mám dost! Jak ty 2 malé rošťáky udržet naživu a nezabít je???
1:00 Vítek mlíko
2:00 Kač pálí ( zahřáté třešňové pecky na bolavé bříško)
4:00 Kač pálí, ignorace, usíná
4:50 Vítek mlíko, Katka pálí… u Vítka jsme si dovolila udělat mu 150 ml slabého mlíka místo 210… řev… dodělala další, celkem vypil 300ml.. ale dle toho vypadala ráno nejen plínka, ale i postýlka…
6:30 Katka Budíček
Holky kde levně koupit dětský termofor, co se strká do plyšáka?? A čistě náhodou, jaký to má ofiko název…
Markit, ja myslim, ze ho ma i DM i Rossmann, z DM ho mam ja, nejakou ovci, teda uz asi ani nemam, ale mela jsem… A podle me je to proste termofor, mozna nahrivaci lahev???
Ahojky
jééé my tu máme dneska krásně, sluníčko
hned lepší nalada ![]()
ale teda víkend stál za to
v práci se to sra… vše co šlo
dneska jsem byla s jiříkem na té krvi, brali mu 3 zkumavky, nemohli najít žílu a když už konečně tak tak kapla kapka zustala v jehle a zkumavka prázdná
tak tam ruzně s tou rukou hejbali mačkali a nakonec po kapkách naplnili 2.5 zkumavky odpoledne si budu volat pro výsledky
@janysek025 chudinka
jsou alespoň výsledky dobré?
doufám že ano
![]()
Myšičko — ano vše je v pořádku tak jsem dostali vápník a hořčík a denně vítamínujeme
Vsechny zdravim, dodatecne vsem detem prejem vse nej ke tretim narozeninam.
Taky jsme byly na trilete ma 95 cm a 15 kilo, otesanak muj. Zmakli jsme to v poho a nikam dal nas nehnali, nastesti. Jsem rada, ze Jirik nema leukemii a ze to dobre dopadlo.
Ve ctvrtek jsme byly u zapisu, tak snad nam to klapne. Mejte se krasne
Ahoj @Ulíček ![]()
Kolikrát jsem na tebe myslela, co manžel, už je trochu lépe? Doufám, že snad ano…
Jeste v utery nastupuje uz snad na posledni kolo chemosky. Zatim, to zvladame dobre. Jen uz se tesim az to bude za mnou, uz jsem strasne unavena. Ale zatim je to na nejlepsi ceste. Jen nejak neznam co je volny cas, ale snad bude za dva mesice lip. Mejte se krasne a nestonejte, drzim vsem palce na dobrou skolku, at se ti nasi drobecci dostanou mezi hodne ucitelky.
![]()
Jeste se mi dnes povedlo, koupit Terce kolo author jet, samozrejme bazarove, jen k nemu nejsou postrani kolecka. Jezdi nektere z vasich deti bez kolecek? Nebo mam shanet kolecka. Tera je nadsena, slapani ji jeste moc nejde, ale kolo musi spinkat u postylky a pusinkuje ho… Tak jsem zvedava jak nam pujde jizda. ![]()
Příspěvek upraven 09.03.13 v 23:29
@janysek025 jsem ráda že vše dopadlo dobře
![]()
@Ulíček držíme palečky ať už je to poslední chemo a už je vše dobré
![]()
Také držíme palečky se školkama
a všem jen zdravíčko
![]()
@Ulíček Tak jsem ráda, že je to alespon tak jak je a přeji, at je to už za vámi a už se nikdy nevráti, s***ě jedna!!!
Hodně štěstí!
@Ulíček Taky držíme pěstičky
. Author jet schvaluju, máme ho taky (s kolečkama), ale Mája zatím dává přednost koloodrážedlu. Zrovna včera jsme na něm projeli Stromovku (to bylo krásně, co? Zato ten šok ráno, když jsem vykoukla z okna a viděla bílo
). Myslím, že kolečka se vyplatí. Už jen proto, aby se naučila šlapat a brzdit.
Jinak holky, dneska jsem byla na zápise do školky. Byla jsem ve třech školkách, v jedné šance prý téměř nula, ve druhé těžko říct a ve třetí se ředitelka tvářila velmi nadějně, tak snad to aspoň v jedné vyjde. Další rok na neplaceném volnu už fakt nechci.
Tak super, dekuji za radu. Kolecka zkusim nekde sehnat. Zatim take frci koloodrazedlo, umi uz brzdit i rucni brzdou. Zrovna vcera frcela z kopce s nozkama nahore a pribrzdovala si.
Ve skolkach se snazime ve dvou a v obou se tvarili, ze by to mohlo klapnout, ze uz davame opakovanou zadost. Doufam, ze to vyjde.
Tak i ostatnim drzim palce do skolky.
Tý jo holky, já se chystám koupit teprve to kolo-odrážedlo… Tak teď jste mě zvyklaly, mám koupit to odrážedlo a příští/přespříští rok kolo nebo se vyprdnout na odrážedlo a jít hned do kola?
![]()