Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
22.2.13 15:17

Tak jsme doma z tříletý prohlídky: 14 700g a 97,4cm…ale musíme na neurologii…doufám že to budou růstové bolesti :-( bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
22.2.13 22:28
@janysek025 píše:
Tak jsme doma z tříletý prohlídky: 14 700g a 97,4cm…ale musíme na neurologii…doufám že to budou růstové bolesti :-( bojim bojim

Copak se děje? Proč na neurologii? Promiň že se ptám… :oops: my jdeme taky, ale to je kvůli potvrzení/vyloučení ADHD :( taky jsme byli dneska na 3 leté, no větší horor jsem nezažila :(… Kiki nemá dr. ráda, začla se tam vztekat, násilím ji měřili a vážili a je to úúplně blbě :( napsali 15,9kg a 91cm… ráno jsem jí měřila a vážila… 14,3kg a 94cm :nevim: že prý ale musí napsat co naměřili tam… Kiki odmítla s dr. mluvit, ta řekla že to nemá smysl, zaškrtala cosi v očkováku, napsala do karty, na nic se nás neptala a naznačila že už bysme mohli „vypadnout“ :( takže jsme šli zpět do čekárny se řvoucí Kiki jen v kalhotkách :( visela na Jirkovi a já měla Samíka a kopu věcí… No, nechala jsem si dát to doporučení, nenechám svému dítku napsat do karty že má ADHD když je to jen podle názoru dr. kterou dítě nemá rádo a vztekne se jí v ordinaci :nevim: nejvíc mě dorazila její hláška „To nemyslíte vážně že tohle dělá furt.“ :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.2.13 11:56

Myško…jičík doktorku taky nemá rád ale se setřičkou komunikoval v pohodě :-) ale hned doktorka poznala že má svůj názor jiřík měl taky vždycky hysterák když tam měl jít ale včera tam běžel a naopak nechtěl jít semnou ven že mi prý nedá nohy abych mu mohla oblíct kalhoty a boty¨

nevadí že se ptáš: mprotože si poslední dobou dost stěžuje na bolesti nohou kolen lýtek a holení přikládala jsem to růstovým bolestem ale minulý víkend mi máma řikala když ho hlídala že upadl a nemohl se postavit dvakrát za sebou a hrozně plakal :-( to se zdálo i doktorce divné tak nás tam poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.2.13 11:57

Kopuruji z uzavřené diskuze:
ivy…pač si stěžuje na bolesti nohou – kolen, holení a lítek…přikládala jsem to k růstovým bolestem ale minulý víkend upad nemohl se postavit a hrozně plakal a to doktorka říkala že je divné že nás radši pošle…já se bojím nechci to ani vyslovit…leuké­mie…to už by byl asi extrém ale známá má známou které se dítě taky stěžovalo a právě se toto potvrdilo a furt teď na to myslým, neměla jsem o tomto ani ponětí…tak teď budu trnout, nadruhou stranu se utěšuju tím že neteř měla něco podobného, ted nevím jak se jmenuje co jí diagnistikovali ale je to něco jako jsou,,hadí ženy, že prostě otočí nohu na druhou stranu což normálně člověk neudělá… tak se teď modlím aby to byli,, jen ty růstové bolesti, budu nervní než mi to potvrdí objednávat se budem až v pondělí dneska už tam nikdo nebyl…takže celej víkend v nervech a ještě než mi řeknou co to je

ale zase na druhou stranu unavený nebo něco takového není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.2.13 14:27

@janysek025 Leukémie se já osobně bojím hodně, manželův bratr na ni zemřel, a když Anežce teče krev z nosu, vždycky mě to šílene děsí, takže ti rozumím :hug:.Tak ať tě už brzy někdo uklidní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.2.13 14:31

Mája doktory nemá rada obecně, asi od te doby co jsme cvičily Vojtovku. Když jsme teď čekali v čekárně na tříletou prohlídku, tak říkala že chce domů (to je jedno z malá slov, které ji je rozumět),ale pak v ordinaci byla vysmáta a když měla po sestřičce opakovat slova, tak na lizatko řekla babí :).Nás zas doktorka nejspíš v květnu pošle na logopedii, pokud Mája nezačne komunikovat jako alespoň dvouleté dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
23.2.13 15:41

Také sme byli na tříleté :mrgreen: včera!
Byl teda uplne vzornej musim rict. Mame 16kg a 98,5cm
Akorat nemame zkontrolovanej sluch a zrak, proto, ze nemluvi.na logo nas nezene, ze je cas.
Taky nevim, co by tam s nim delali, odmita totiz opakovat slova, proste rekne jen to, co chce. akorat tam sestra mela ovoce, tak rekl na jablicko mnam, tak bylo videt, ze nemy neni :mrgreen:

@janysek025 moc na vas myslim, dobry to bude, musi! Nenech si nahlodat hlavu nicim jinym a pockej na vysledky, drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.2.13 23:39

@janysek025 Jejda :( ale bude to dobrý, uvidíš :hug: :hug: :hug: určitě to budou „jen“ ty růstové bolesti a třeba spojený s nedostatkem vápníku :think: s bolestmi kostí z nedostatku vápníku mám problémy už od malinka (bolí hlavně v noci a nejvíc právě pod velkými klouby=nohy nejvíc) a je to „jen“ porucha vstřebávání vápníku, nestačí mi z běžné stravy, tak dobírám a pak je to oki ;-) ale trvalo to doktorům až do mých 15 let než na to přišli, tenkrát to nějak neřešili a bylo jim jedno že půl noci probrečím :nevim: :( tak držíme palečky ať je to oki a brzy mu to přejde :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.2.13 15:04

Ahojky mamči,

tak jsme dnes byli na te neurologii…vypadá to na ty růstové bolesti, ale ještě jdem na krev aby se vše vyloučilo a po výsledcích nasadit vítamíny kalcium a magnesium, zkoumali mu i celou páteř kuli tomu že začal brzo chodit ale to je vše v pořádku :-)

dostali jsme pochvalu jak je šikovný, jak povídá krásně a ve větách a je mu rozumět, akorát moc nechtěl spolupracovat když chtěla doktorka aby spolupracoval a koukal za jejím prstem to se mu nelíbilo tak řekl:nebudu to dělat!!!ale nakonec trošku povolil…tvrdohlavost po mě no..:-( ale co se týče povídání to s ní mluvil odpovídal normálně tak mám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.2.13 15:05

Jo a ještě jsem zaoměla napsat že jim rozebral to vyšetřovací kladívko…doktorka mu to pujčila že si to mkůže vyzkoušet na babičce :-D tak jí ta praštil a sestra komentovala že to už vypadá skoro na zlomeninu :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: a pak to začal študovat a jak je nahoře ta jehla tak to rozmontoval a vyndal na férovku to pak u to doktorka vzala aby si neublížil :-d prý na něj: ty jsi moc šikovnej to mi raději dej ať se nepíchneš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.2.13 15:06

Jo a ještě jsem zaoměla napsat že jim rozebral to vyšetřovací kladívko…doktorka mu to pujčila že si to mkůže vyzkoušet na babičce :-D tak jí ta praštil a sestra komentovala že to už vypadá skoro na zlomeninu :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: a pak to začal študovat a jak je nahoře ta jehla tak to rozmontoval a vyndal na férovku to pak u to doktorka vzala aby si neublížil :-d prý na něj: ty jsi moc šikovnej to mi raději dej ať se nepíchneš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.2.13 17:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
26.2.13 07:59

@hkac @Ivoka Kač taky nekontrolovala zrak a sluch neb na to dost nemluví. Řekla bych, že to už ale odpovídá cca 2 letům…
Naštěstí Kač dr ráda :) a možná je to i tím, že jsme chodily za mojí mamkou do práce - dělá v nemocnici. tak je na bílé pláště zbyklá.

@janysek025 růstové bolesti jsme měly já i Kity… :nevim: a že je Jiřík šikula víme dávno :D co v 5 m stál, v 9 chodil sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.2.13 14:05

@janysek025 tak super :hug: :hug: :hug: :hug: je dobře že je šikovný a všechno je v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug:

Já taky objednala Kiki na neurologii, ale jdeme až 10.4. :nevim: měli volno i dřív, ale je to krapínek z ruky a jak tam jezdí bus jen 2× za hodinu a ne každý je nízký, tak jsme se nemohli shodnout na čase, ale pan doktor byl moc hodný a říkal že nevadí když přijdeme o chvilku později, že chápe jak je to s dětma při cestování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem na to tedy zvědavá :think: co (ne)vymyslí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.2.13 14:08

Holky, nevíte co na afty? Na tu bolest? Mám je na skoro celé spodní straně jazyka a hlavně na bokách (ty bolí nejvíc), už tu druhý den brečím bolestí, nemůžu pořádně nic jíst, pít jen Colu nebo vlažný čaj s medem a mluvení je utrpení :,( zkoušela jsem už i genciánu, ale je to na tak blbém místě, že sleze ještě než zavřu pusu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí