Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky.Jsou tady nějaké maminky co také rodili v říjnu na pokec? ![]()
Ahojky Danuško,
rodila jsem v říjnu i když termín jsem měla až v listopadu, dcerka se drala na svět dřív
Máš hodné miminko? Denisa
Ahojky,
my jsme to stihli tak tak, 30.10.
. Jaké dělají vaše mimča pokroky? My jsme se teď začali točit ze zad na břiško, zatím jenom doleva a zpátky na záda taky neumí, tak ho musím a 3 minuty obracet zpátky na záda a než ujdu dva metry, je zpátky na břiše.
Ahojky,
hailliejade , máš zajímavé jméno
Anetka se narodila 29.10
, ale termín jsem měla až 21.11. Začala se otáčet na bříško přesně na Valentýna, ale je to cca 14 dní, co se ani jednou neotočila. Jelikož je trošku dřív narozená, tak má o tu dobu na to přetáčení čas. Nijak to neřeším, ale doktorka nás asi pošle na neurologii, tak uvidíme, co nám řeknou
Kde jsi rodila?
nazdarek, tak jestli se už otáčela tak to snad bude v pohode, asi se ji ted proste nechce nebo se soustredi na nacviceni neceho noveho
, my jsme byli u neuroložky už po šestinedělí, že tadeasek tocil hlavicku jen na jednu stranu, tak od ty doby cvicíme vojtovku, mam pocit ze jak se jim clovek dostane „do sparu“ tak ho jen tak nepusti, vzdycky si terapeutka najde neco novyho „nenormalniho“, ale zase si rikam, radej nez riskovat, ze by pak mel nejakou vadu, to ho ted budu par minut denne radej mucit ![]()
jinak jsem rodila v kladne, kde ty? nas prcek se narodil takrka na den presne (meli jsme termin 31.10) a navic si jeste vychytal, ze se narodil na svuj svatek
Moc tu příspěvků teda není, nepřibylo více maminek? Pisněte, kdo má stejně staré rarachy. ![]()
Přidávám se, říjen 08… Termín jsem měla až v listopadu, ale dcera se narodila o měsíc dřív…
My jsme taky říjnové 08 a malá je pěkná dračice paličatá
Už od miminka ![]()
Jooo tak dračice paličatá to je ta moje taky! A taky už od miminka!
Ale musím jí teď trošku pochválit, že čím je starší, je to s ní lepší… První rok a půl byla fakt síla.. Ani doma nevíme, jak jsme to všechno ustáli ![]()
že by to bylo nějaké prokleté datum podzim 08
z malýho jsem zrala na větev,pořád vymejšlí lotroviny,nestíhám po něm uklízet a foukat bebí
![]()
Tak to bude pravej kluk
Já měla zase problém, že vyžadovala NEUSTÁLOU pozornost. Byla děsně ubrečený nespokojený mimino se kterým se nikam nedalo jezdit
Ale už je to fakt lepší… Je to moje zlatíčko ![]()
ten můj paličák ještě pořád nosí plínky a mluvit taky nebude
ty jeho lotroviny a nápady jsou k zbláznění,a taky je to pěknej mamánek
Plíny? Vítej v klubu!!
Teď jí přinesl ježíšek novej krááásnej malinkej záchůdek a co myslíš? NIC. Absolutně nic! Plíny bude mít snad ještě ve škole. Sice už mluví ve větách, ale ty plíny mě štvou
Ale je fakt, že většina podobně starých kluků v mém okolí si s mluvením dávají načas… holky jsou šikovnější
![]()