Říjen 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5732
6.3.09 10:11

Říjen 2008

Ahojky.Jsou tady nějaké maminky co také rodili v říjnu na pokec? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
848
13.3.09 17:34

Ahojky Danuško,
rodila jsem v říjnu i když termín jsem měla až v listopadu, dcerka se drala na svět dřív :) Máš hodné miminko? Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
13.3.09 21:44

Ahojky,
my jsme to stihli tak tak, 30.10. :-))). Jaké dělají vaše mimča pokroky? My jsme se teď začali točit ze zad na břiško, zatím jenom doleva a zpátky na záda taky neumí, tak ho musím a 3 minuty obracet zpátky na záda a než ujdu dva metry, je zpátky na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
14.3.09 10:42

Ahojky,
hailliejade , máš zajímavé jméno :) Anetka se narodila 29.10 :D , ale termín jsem měla až 21.11. Začala se otáčet na bříško přesně na Valentýna, ale je to cca 14 dní, co se ani jednou neotočila. Jelikož je trošku dřív narozená, tak má o tu dobu na to přetáčení čas. Nijak to neřeším, ale doktorka nás asi pošle na neurologii, tak uvidíme, co nám řeknou :) Kde jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
15.3.09 13:45

nazdarek, tak jestli se už otáčela tak to snad bude v pohode, asi se ji ted proste nechce nebo se soustredi na nacviceni neceho noveho :-)), my jsme byli u neuroložky už po šestinedělí, že tadeasek tocil hlavicku jen na jednu stranu, tak od ty doby cvicíme vojtovku, mam pocit ze jak se jim clovek dostane „do sparu“ tak ho jen tak nepusti, vzdycky si terapeutka najde neco novyho „nenormalniho“, ale zase si rikam, radej nez riskovat, ze by pak mel nejakou vadu, to ho ted budu par minut denne radej mucit :-)
jinak jsem rodila v kladne, kde ty? nas prcek se narodil takrka na den presne (meli jsme termin 31.10) a navic si jeste vychytal, ze se narodil na svuj svatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
21.12.10 14:33

Moc tu příspěvků teda není, nepřibylo více maminek? Pisněte, kdo má stejně staré rarachy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.12.10 16:26

my jsme září 2008 :kytka: a je to pěkněj :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.12.10 23:54

Přidávám se, říjen 08… Termín jsem měla až v listopadu, ale dcera se narodila o měsíc dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.12.10 19:35

My jsme taky říjnové 08 a malá je pěkná dračice paličatá :twisted: Už od miminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.12.10 22:28

Jooo tak dračice paličatá to je ta moje taky! A taky už od miminka! :wink: Ale musím jí teď trošku pochválit, že čím je starší, je to s ní lepší… První rok a půl byla fakt síla.. Ani doma nevíme, jak jsme to všechno ustáli :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
23.12.10 08:13

že by to bylo nějaké prokleté datum podzim 08 :mrgreen: :?: z malýho jsem zrala na větev,pořád vymejšlí lotroviny,nestíhám po něm uklízet a foukat bebí :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.12.10 14:47

Tak to bude pravej kluk :-) Já měla zase problém, že vyžadovala NEUSTÁLOU pozornost. Byla děsně ubrečený nespokojený mimino se kterým se nikam nedalo jezdit :-( Ale už je to fakt lepší… Je to moje zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
27.12.10 14:37

Tak my jsme taky pěkní umíněnci!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.12.10 14:44

ten můj paličák ještě pořád nosí plínky a mluvit taky nebude :cert: ty jeho lotroviny a nápady jsou k zbláznění,a taky je to pěknej mamánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.12.10 15:26

Plíny? Vítej v klubu!! :wink: Teď jí přinesl ježíšek novej krááásnej malinkej záchůdek a co myslíš? NIC. Absolutně nic! Plíny bude mít snad ještě ve škole. Sice už mluví ve větách, ale ty plíny mě štvou :evil: Ale je fakt, že většina podobně starých kluků v mém okolí si s mluvením dávají načas… holky jsou šikovnější :wink: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí