Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte maminky,pokud jste rodili v září,pojdte si popovídat o miminkách a néjen o nich ![]()
Anettko … já mám taky malou narozenu v září …chodím do srpna 2008 … páč jsme měli původně datum porodu na konci srpna … pokud budeš chtít, popovídat si o mimi, tak to zkus u nás … holky jsou tam super !!! …Jsem se dívala, že diskuze září/říjen 2008 je teď uzavřená … ale pokud bys mezi ně chtěla, tak zkus napsat SZ holčině, která tam má poslední příspěvek … třeba tě tam pustí …
Jé to holky. My jsme taky září 2008, ale diskusi k tomuhle měsíci jsem nenašla. Myslela jsem, že je to tím jak mi hapruje net. Neporadila byste mi některá kde najdu září 08? Děkujuuu
Ahojky máme založenou diskuzi září 2008, jen jsme jí postupem času uzamkly, páč se řešili osobní věci, Tak když se budete chtít přidat tak napište. Maru a Míša
nonina píše:
Anettko … já mám taky malou narozenu v září …chodím do srpna 2008 … páč jsme měli původně datum porodu na konci srpna … pokud budeš chtít, popovídat si o mimi, tak to zkus u nás … holky jsou tam super !!! …Jsem se dívala, že diskuze září/říjen 2008 je teď uzavřená … ale pokud bys mezi ně chtěla, tak zkus napsat SZ holčině, která tam má poslední příspěvek … třeba tě tam pustí …
Taky se hlásím do září 08, Jeník je dvanáctého. Jste tu ještě někdo?
Zdravím holky taky mám holčičku narozenou v 5.9.2008 mohu se k vám přidat? ![]()