Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, snad jsem se nepřehlídla, ale srpen jsem ještě nenašla, tak snad tady nebudu dlouho sama ![]()
Zrovna jsem vyhlížela, jestliuž někdo založí srpen…;-) hodně zdraví a pokud možno co nejpříjemnější těhulkování ![]()
Zu z července 09;-)
Zuzi, děkuju, ja už ho vyhlížela dýl, pořád nic, tak jsem se odhodlala založit ![]()
Ahoj, tak já se asi taky hlásím. I když mi to vychází někdy na 30.7. a někdy na 1.8..
Ahoj Jani
mně to taky vychází podle výpočtu na úplný konec července…Jak se cítíš, máš nějaké příznaky?? Já jdu zítra k Dr. tak sem v mírným nervíku, snad bude všechno ok.
Ahojky ..zatím jen nakukuji ..mam za sebou špatné zkušenosti .
..tak proto
Přeji krásné a pohodové těhotenství a na konci samozřejmě krásná a zdravá miminka!!!!!!!!!
Ať vás brzy přibude!Elen ze srpna 2008
Ahoj holky,
tak já zatím taky jen nakukuju, příp. těhu netěhu je zatím malá neznámá stínohra s pár dní opožděnou ms, zítra jdu na krev, tak snad to třeba vyjde ![]()
Gratulace těhulkám!
I1
Holky, přeju vám pohodové a bezproblémové těhotenství a zdravá,krásná miminečka !!!! Monika s Miškou ze srpna 2008
Ahoj holky,
loni toulhle dobou jsem byla v nějakém 5. týdnu a na utz poprvé uviděla černou bublinku…a ani ve snu mě nenapadlo, že vše co mě čeká bude tak krásné:-)
Chci Vám moc pogratulovat k těhu a popřát zdravíčko Vám i těm malým kulíškům, kteří se teprve klubou!!!!
Držíme palce - hezky si těhu užívejte!!!
Kostička a srpnátko Tomášek
Jůůů, tak už SRPEN 2009!!!
Vracím se ve vzpomínkách zpět o rok a jsem dojatá, tolik se toho za ten rok událo…A teď mi na klíně sedí krásný, zdravý a nejúžasnější chlapeček na světě…No, není to zázrak…? ![]()
Přeji Vám, těhulky srpňulky, hlavně zdravá miminka a pohodové těhotenství!
Anduli a Nikýsek ze srpna 2008 ![]()
Hlásím se s pidi midi ,stínečkem na mamatestu .. znova se chystám testovat tak za týden .. měla jsem Ovu o dost dřív
přikládám testík .
http://emimino.cz/…DSC00273.JPG
Inko C. ![]()
ahoj těhulinky,to je nádhera, že už je založen srpen 09,,,ach ta melancholie, když my před rokem…
a teď už máme 3měsíční prťousky ![]()
přeju Vám všem bezproblémové těhu a krásná zdravá miminka.
A zdravím Jezinku - šíleně moc ti to přeju a tentokrát to vyjde, jasné kočko?????
![]()
papa srpňátka
Holky ze srpna 2008, předem moc děkuji alespoň za sebe… ![]()
anonymní - doufám, že čárky budou pořádně sílit!!
Já mám dnes po první návštěve dr., strašně jsem se bála, všeho možnýho
ale zbytečně, mimík odpovídá přesně 6+1 a už dokonce máme srdíčko!!!! Jsem tak šťastná ![]()
Doufám, že nás už brzo bude víc ![]()