Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
4.12.08 00:46

Fuerte, moc gratuluju! Ať máš ty i ostatní srpňátkové maminy pohodových 9 měsíců :D

Já jsem byla ráno na utz a krvi, cože se to vlastně děje, že ms po x letech cyklu jak hodinky mešká, stín na testu je ale pořád stejný stín, to je podezřelý, no a na těhu to nevypadá, místo obrázku jsem si odnesla džoganec agolutinu :wink:

Kdyby to byla pekelná souhra a vyšlo to na pozdější DO, tak se ozvu, jinak se tady mějte všichni parádně.

I1

• Citovat
  • Upravit
14
4.12.08 14:20

I1, to mě mrzí, třeba to ještě dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
5.12.08 10:01

ahojky,

tak este jeden pozdrav z 0808. Je to neuveritelne ako jeden rok v zivote moze tak neuveritelne vsetko zmenit. Drzim palce nech je tehu v pohode a hlavne v srpnu prajem same krasne a zdrave miminka.

Della a Andreas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
8.12.08 08:16

Ahoj vsem srpnatkum 2009. Moc gratulujem k tehu a prejeme, at vse probiha bez problemu a vy se jen a jen radujete z rostouciho briska :D
Krasne si svoje tehu uzivejte a doprejte si co nejvic spanku, at mate za rok z ceho cerpat :lol:

Jana + Ericka ze srpna 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
9.12.08 10:37

Ahoj holky,

můžu se přidat? 20.listopadu jsem naprosto nečekaně objevila // a podle doktorky to vypadá na začátek srpna :lol: Ne že bysme neplánovali ale spíš jsem měla posunutou ovulaci, takže jsem s tím ten měsíc už nepočítala.

Je mi 28 let a s přítelem jsme spolu skoro 4 roky, svatbu jsme nějak nestlihli ale to neva 8) Momentálně bych si jí fakt neužila, celý den si užívám nevolnosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.12.08 11:24

Ahoj holky taky se k vám přidávám. jsem po umělém oplodnění - jinak to bohužel nešlo - a zatím se zdá že to vyšlo. 21.11. mi byly zavedeny 2 třídenní embryjka a 29.11. jsem našla // a ta druhá každý den silila a 3.12. jsem byla na krvi, hodnota HCG byla 678 což je prý dost. Včera jsem byla na ultrazvuku a viděla jsem už dvě malé černé bublinky, takže to vypadá na dvojčátka, ale z jistotou to budeme vědět až jim budou bít srdíčka, ještě se to druhé může zastavit. Mám i fotečku, tak vložím. Jinak jsem dnes 5+1tt a předpokládaný termín porodu je 11.8. ale pokud to budou dvojčátka tak to bude asi dříve. tak se necháme překvapit. Jinak jsem taky opatrná, mám jedno zklamání za sebou, tak snad to tentokrát vyjde.

Maminkám ze srpna 08 moc děkujem a přejem jim at jim jejich andílci dělají jen a jen radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.12.08 11:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
9.12.08 21:23

Ahojky. .holky

Kactko …Loffda …

zatím budu jen nakukovat .....nechci to zakřiknout ..už 2 krát to totiž nevyšlo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.12.08 21:11

Loff, Kacatko…moc gratuluju!!! Už jsem se bála, že se snad v srpnu nenarodí žádná miminka :D Pozorujete náké příznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
11.12.08 13:30

Ahojka, díky za přivítání…já mám napjatý prsa jako blázen, bolí mě a hlavně si na mě dosedly ty pitomý nevolnosti. Jsem kaput, nesním ani blbej rohlík, takže jsem dneska mastila k doktorce pro Torecan čípky tak se to snad zlepší :?
Ale jinak jsem moc šťastná, mimčo jsme si moc přáli, holt je s tím spojený i něco nepříjemnýho ale to se dá vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.12.08 16:00

Loff, ahoj :D
No prsa mně taaak strašně bolely, teď už je to teda lepší, už jen na pohmat…Mně není špatně vubec, naštěstí, ale minulý týden jsem měla žaludek na vodě dost, prej to často dělaj i těhu vitamíny, tak je jím jen obden a už mi je dobře…(to ale nemusí být tím :lol: ) Taky tě bolelo často bříško jako na MS?? Já kolikrát nemohla ani spát, jak mě to tahalo :roll:Taky jsem byla šíleně unavená, spala bych celej den, ale tenhle týden je mi celkově o moc líp, doufám, že se to zas nezhorší :roll:
Jinak jsme se snažili rok, pak jsme byli na vyšetření v CARu a než došlo na nákou akci, tak se povedlo přirozeně, tak jsem taky moc šťastná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.12.08 16:05

Jinak koukám, že jsmě měly KO nastejno a skoro stejně velké mimíky :D Kolikátý si tt? Já jsem dnes 7plus2. Nešel mi tady udělat metřík, zkopírovala jsem kod do podpisu,ale nezobrazil se mi, jen ten kod… :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
12.12.08 11:45

Fuerte, pred ten kod musis napsat , pak uz by se mel zobrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
12.12.08 15:59

Ahoj Fuerte,

koukám koukám že jsme skoro nastejno velikostí ale mě doktorka žekla že jsem 5+2, takže jestli to dobře počítám (lajk!) tak jsem momentálně 6+4 :nevim:

Prsa mám napjatý a nejhorší je chvilka kdy je vysvobodím z prsenky 8O Ale jinak to celkem jde. Nejhorší u mě byl poslední týden, to jsem nesnědla vůbec nic a problém jsem měla i pít vodu, ale dneska je to lepší … hned to klepu! Bříško trošku občas cítím ale nic moc, spíš skoro pořád lehounce špiním ale to prý nevadí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.12.08 18:56

Loff, ahoj, tak to nevím s tou velikostí :roll: já když jsem tam byla, tak jsem podle mých počtů podle MS měla být 6plus1, pak udělal utz a říkal, že velikost přesně odpovídá na den 6plus1… :roll: Je to i na fotečce…ale to je uplně jedno, kdo ví, jak to měří :D Já mám dneska celej den zimnici, tak doufám, že na mě nic nevleze, ani nemám moc na nic chut, tak jsem pojedla asi 3 pomeranče a jsem náká překyselená…

Díky, Duši, já tam právě dala před i za to img, podle návodu tady,ale ani tak mi to nešlo, až budu mít víc času, tak si s tím musím pohrát, prostě něco dělám blbě :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí