Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj Kristy, vítám a gratuluji! a držím palečky, aby bylo úplně všechno v pořádku!
Ahojky Kristýno ..vítej …
vůbec se neomlouvej …taky jsem si tím prošla a dokonce 2 X a tak vím ...............................................
též beru utrogestan ..a doufám, že to mimís tentokrát zvládne a určitě už teď bude vše OK !!!!!!!
jaký jsi teď týden a kdy máš asi TP
Ahojky holky, tak jak se máme při sobotě?
Mě je hned po ránu nějak nedobře. Včera mi bylo špatně celý den. To fakt z prvního těhu vůbec neznám takovéto stavy. ![]()
A v pondělí už musím zase začít jezdit s malou do školky, no to zase bude něco, se mi vůbec nechce. Nejhorší je tam to čekání na ní.............neoplatí se mi totiž jet 42 km domů a za chvíli zase pro ní dalších 42 km, tak že tam zůstavám, chodím po obchodech a samozřejmě utrácím peníze. ![]()
Ahoj Kristýnko,
taky zdravím a doufám, že vše bude OK ![]()
Holky, to jsou krásni pesani!!! My sice máme malinkého, ale stejně neskutečně živého pejska
Pořád lanařím přítele, že bychom mu mohli pořídit parťáka na blbosti, ale teď je to asi pasé - dítě a štěně - bych si to mohla rovnou hodit
A ano, bydlíme v bytě, ale v Porubě je nádherné prostředí, spousta zeleně, parky..
Tak a teď zkusím přiložit fotečku
Hm, jenže nevím jak ![]()
Ahoj při sobotě,
Moni fotka musí být na netu (třeba tady ne emiminu). Pravým tlačítkem myši si otevřeš vlastnosti obrázku a tam najdeš „adresu URL“ tu vložíš stejně jako metřík (img adresa img) a obrázek je na světě ![]()
Vítám Kristy, jen se klidně vypovídej, od toho jsme tady
Jak to tak čtu, tak špatnou zkušenost tu máme asi všechny…
Píďo,
jenže teď se to zobrazuje všude
Vložila jsem to do podpisu. Nevím, kam to vložit, aby se to zobrazilo jen jednou…
Díky ![]()
zkusím ještě jednou.
To je Charlie po ostříhání, tady je mu asi 8 měsíců: 
No vidíš že se podařilo. Malej je moc pěkný. ![]()
Tady foto Tinky a Baffy s dovolené, takto s polu blbnou pořád. ![]()
No jo, kočky ![]()
Stejně pro děti jsou zvířátka požehnání, co? Mám dva synovce - 7 let a 2,5 roku - a ti Charlieho milujou. Domča (7) se s ním vyblbne a já nikdy nevidím Charlieho šťastnějšího. A Patrik (2,5) mu říká „čálí“
No, prostě děti a zvířátka jdou dohromady ![]()
krásné soborní odpoledne! sluníčko svítí, je nádherně! ![]()
holky, mě by se taky líbilo mít mimi a pejska - ale jak psala Monča, pořídit si je všechny najednou by asi nešlo ![]()
ale já když byla malá tak jsem měla taky takovýho chlupatýho kamaráda - asi jako Týnka a pesanem
- akorát ten náš byl o něco (dost) menší ![]()
Ahojky holky, tak co dneska všechny děláte?
U nás pro změnu zase sněží a je venku strašná zima, ale i tak jsme museli jít s Tinkou ven. ![]()
Ahojky,
já se dnes taky vyhrabala z pelíšku a plná přesvědčení lákala Charlieho na procházku, že se poprocházíme do aleluja.. no, vyšla jsem ven, tam chumelenice, úplně studený vítr, vločky mi padaly do obličeje, tak jsem to ze zamýšlených 2 hodin stáhla na 3/4 hodiny.. brrr..
Jinak celý den polehávám (luxus bezdětných), přítel je v práci a mi je tak těžko, že se mi nechce vůbec nic a přitom mám tolik plánů a povinností..
Škoda mluvit.
Taky je Vám tak těžko? Naštěstí teda nezvracím, ale funím, jak kdybych snědla kance na posezení (a to jsem měla ráno rohlík s máslem a odpoledne trošku polívky).
No nic, jdu se zas naložit do pelíšku ![]()