Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
2.1.09 20:29

ahoj Kristy, vítám a gratuluji! a držím palečky, aby bylo úplně všechno v pořádku!

• to vůbec nevadí, že ses rozepsala :lol: aspoň se toho víc dozvíme :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.09 20:32

Ahojky Kristýno, taky tě vítám, určitě teď bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
2.1.09 21:03

Ahojky Kristýno ..vítej …
vůbec se neomlouvej …taky jsem si tím prošla a dokonce 2 X a tak vím ...............................................
též beru utrogestan ..a doufám, že to mimís tentokrát zvládne a určitě už teď bude vše OK !!!!!!!

jaký jsi teď týden a kdy máš asi TP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.1.09 08:56

Ahojky holky, tak jak se máme při sobotě?
Mě je hned po ránu nějak nedobře. Včera mi bylo špatně celý den. To fakt z prvního těhu vůbec neznám takovéto stavy. :(
A v pondělí už musím zase začít jezdit s malou do školky, no to zase bude něco, se mi vůbec nechce. Nejhorší je tam to čekání na ní.............neoplatí se mi totiž jet 42 km domů a za chvíli zase pro ní dalších 42 km, tak že tam zůstavám, chodím po obchodech a samozřejmě utrácím peníze. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.1.09 10:53

Ahoj Kristýnko,
taky zdravím a doufám, že vše bude OK :-)

Holky, to jsou krásni pesani!!! My sice máme malinkého, ale stejně neskutečně živého pejska :-) Pořád lanařím přítele, že bychom mu mohli pořídit parťáka na blbosti, ale teď je to asi pasé - dítě a štěně - bych si to mohla rovnou hodit :-) A ano, bydlíme v bytě, ale v Porubě je nádherné prostředí, spousta zeleně, parky..

Tak a teď zkusím přiložit fotečku :-) Hm, jenže nevím jak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
3.1.09 11:30

Ahoj při sobotě,

Moni fotka musí být na netu (třeba tady ne emiminu). Pravým tlačítkem myši si otevřeš vlastnosti obrázku a tam najdeš „adresu URL“ tu vložíš stejně jako metřík (img adresa img) a obrázek je na světě ;)

Vítám Kristy, jen se klidně vypovídej, od toho jsme tady ;) Jak to tak čtu, tak špatnou zkušenost tu máme asi všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.1.09 11:54

Píďo,
jenže teď se to zobrazuje všude :-( Vložila jsem to do podpisu. Nevím, kam to vložit, aby se to zobrazilo jen jednou…
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.1.09 11:56

zkusím ještě jednou.
To je Charlie po ostříhání, tady je mu asi 8 měsíců: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.1.09 12:02

Jé, já jsem šikovná :-)
A ještě jednu, jo?
Jak byl malinký:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.1.09 12:13

No vidíš že se podařilo. Malej je moc pěkný. :D

Tady foto Tinky a Baffy s dovolené, takto s polu blbnou pořád. :D

http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC_0656.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.1.09 12:19

No jo, kočky :-)
Stejně pro děti jsou zvířátka požehnání, co? Mám dva synovce - 7 let a 2,5 roku - a ti Charlieho milujou. Domča (7) se s ním vyblbne a já nikdy nevidím Charlieho šťastnějšího. A Patrik (2,5) mu říká „čálí“ :-) No, prostě děti a zvířátka jdou dohromady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
3.1.09 12:37

Ahojky ..............já učebně :lol: ......je toho moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.1.09 13:11

krásné soborní odpoledne! sluníčko svítí, je nádherně! :D

holky, mě by se taky líbilo mít mimi a pejska - ale jak psala Monča, pořídit si je všechny najednou by asi nešlo 8O

ale já když byla malá tak jsem měla taky takovýho chlupatýho kamaráda - asi jako Týnka a pesanem :lol: - akorát ten náš byl o něco (dost) menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.09 16:32

Ahojky holky, tak co dneska všechny děláte?
U nás pro změnu zase sněží a je venku strašná zima, ale i tak jsme museli jít s Tinkou ven. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.1.09 16:37

Ahojky,
já se dnes taky vyhrabala z pelíšku a plná přesvědčení lákala Charlieho na procházku, že se poprocházíme do aleluja.. no, vyšla jsem ven, tam chumelenice, úplně studený vítr, vločky mi padaly do obličeje, tak jsem to ze zamýšlených 2 hodin stáhla na 3/4 hodiny.. brrr..
Jinak celý den polehávám (luxus bezdětných), přítel je v práci a mi je tak těžko, že se mi nechce vůbec nic a přitom mám tolik plánů a povinností.. :-( Škoda mluvit.
Taky je Vám tak těžko? Naštěstí teda nezvracím, ale funím, jak kdybych snědla kance na posezení (a to jsem měla ráno rohlík s máslem a odpoledne trošku polívky).
No nic, jdu se zas naložit do pelíšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí