Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
5.1.09 23:19

ahoj holky, moc vás zdravím a vítám nové duše :lol:

já jsem začala jezdit do práce a školy, tak na vás asi budu jukat jen po večerech :( přes den jsem většinou pryč :?

gratuluji ke všem úspěšným KO! - já se těším na pátek, tak snad bude vše OK (už se opakuji, ale jsem nadšená … akorát mám pořád strach … dokud nebude mimís na světě, tak budu mít prďku staženou :( )

no, ale když jsme se tu všechny tak krásně sešly, tak musíme dobojovat do konce! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
6.1.09 07:53

Zuzi ..gratulace ke kontrole …jen tak dál ..

Ibbu …jasně …budem bojovat !!!!

já jdu na KO zítra a už i na krev .. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.1.09 09:19

Dobré ráno holky...............všem gratuluji ke Ko, já už se na tu svou nemůžu dočkat.
Jinak opět sedím v kavárně a dávám si capucino. :D Co jiného taky dělat, venku je taková zima, že se mi tam vůbec nechce. Ještě že ta Tinka je ve školce jen do 11 hod, jinak bych tu fakt asi zcvokla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.1.09 17:18

Ahoj,

nevím jestli si mě pamatujete,psala jsem hned nazačátku :roll: a pak jsem nějak nestíhala.

Na první KO jsem byla 19.12. a byla vidět krásná dutinka,na další KO jdu v pátek tak už se moooc těším a zároven šíleně bojííím,protože jsem byla ted pěkně nastydlá,dneska už je to mnohem lepší,tak se bojím aby bylo všechno tak jak má být :?

Jinak gratuluji všem k úspěšným kontrolám a jen tak dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.1.09 17:29

ahojky tak jsme zase tady - akoj Kačí :lol:

Katko, zase je fakt, že teď už se to počasí snad bude pomalu zlepšovat :D a bude to lepší

dneska jsem si zrušila nějaké hodiny a šla se domů vyležet - ale než jsem zatopila, najedla, připravila vitamíny a čajík, tak je tolik kolik je a den pryč :(

holky, až budou fota z UTZ, mohly byste se chlubit - já na to ráda koukám - ale málokdy tam něco vidím - teď jsem zvědavá na svoje mimi jestli pak budu přesně vědět, kde co je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.1.09 19:39

ibbu nazdárek :lol: ,
to víš že jsem foto vložím snad bude vše v poho mám nějaký strach :?

A neboj to poznáš,ted už uvidíš jasně kde co je :wink: mám foto z 9.tt. a je to fakt úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.1.09 20:00

Ahoj, gratuluju všem k dobrým KO.
Dnes jsem byla na první KO u mého nového dr., jsem moc spokojená(doktor mladý, velmi sympatický a povídavý). Prďola je tam, srdíčko buší o závod, podle dnešního měření je termín 24.8. (úplně stejně jako u Ládíka-to je přesnost, co? :lol: :lol: :lol: ) a gen.testy v 10.týdnu už dělají i u nás v okresní nemocnici, dr. mi je sám nabídl jako přesnější alternativu triplů a je z těch moderních mladých dr., kteří pak už nedělají (logicky) triply (přestože to ještě není zavedený standartní postup gynekologů).

A nejhezčí ze standartních UTZ byl u Ládíka 15.týden, kdy se mimi krásně vejde do UTZ obrazovky, všechno má, skotačí a mrská se. Další UTZ už jsou jen útržové, mimčo je moc velký, takže vidáte hlavu, ruku, záda a tak. :wink: Zas ale třeba na UTZ z 20.týdne Ládík krásně mlaskal, to bylo taky krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.1.09 22:01

Kačko, já se taky bojím, tak je to asi normální :D a kdy máš KO? už ti taky dali fotečku? no, já se právě těším, že mimi už bude pěkně vidět

Evi, to jsi mě tak potěšíla, já už se nejvíc těším na bříško :lol:

holky zatím pá a krásnou dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.1.09 22:35

ibu,jdu v pátek,ty taky ne?

fotečku mám,ale na té jejen dutinka,tak snad bude vše vpoho :wink:

evikule,gratulka k úspěšné KO,taky chci využít testy v 10.tt. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.1.09 23:50

tak to jdem Kačko stejně - tak na sebe budem myslet! :lol:

jinak holky, jdu s maminkou! 8O - jsem jedináček a tak se na to, že bude „bába“ moc těší! :lol: a manželovi se k dr. nechce :( tak doufám, že se mnou už některou příští KO půjde - aby si to taky užil :lol: nebo aspoň na ten 3D utz - ten bych si ráda zaplatila! myslím že to stojí zato - máte s tím některá zkušenost?

a holky co už máte dětičky - byli s váma partneři u porodu? a vůbec, holky, plánujete k porodu samy nebo s někým :?:

blbá otázka, co? ale protože manžel nechce - a já ho nechci nutit - tak možná půjdu s kamarádkou - neumím si to představit, ale kdybych tam měla čekat dlouhou dobu tak myslím, že je fajn mít tam někoho jako společnost… prý přímo u porodu už je to jedno (mi bylo řečeno) tak nevím :nevim:

no rozkecala jsem se pěkně, tak zase zítra paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.09 08:48

Ahojky děvčata, těm co byly na kontrole gratuluji.

Ibbu můj manžel u prvního porodu nechtěl být, no a i kdyby chtěl tak by to asi něšlo.
Mě praskla voda 35. týden, a jelikož jsme věděli že nejlepší pro malou je se narodit v Praze v Motole, kvůli tomu srdíčku, no tak já jsem jela do Ostravy do fakultky a tam jak viděli diagnozu fallotova tetralogie tak na nic nečekali a volalali vrtulní, prý by nebylo vhodé aby se narodila tam a pak se převážela, tak že já jsem letěla rodit do Prahy vrtulníkem. Tak že manža by těžko stihl přijet do Motola, letěla jsem večer a malá se narodila o půl třetí ráno.
Tak že než by se manža dostal z Ostravy domů, pak do Prahy, tak by to stejně asi nestihnul. :D
Teď u druhého porodu bych ho chtěla mít u sebe, ale nevím nevím, on nějak nechce...............no chlap, posera. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.1.09 09:37

Pozdrav

Ahoj holky. Jak se máte při středě? Také všem gratuluji k úspěšným kontrolám a UTZ. Mi dnes není moc dobře,a jinak pořád ležím,tak jak řekl doktor. Abych nemusela do té nemocnice.
Já jdu na kontrolu 15.1. Tedy doufám že bude vse v pořádku a nebudu muset dříve. Těším se,vždy když je na UTZ vše v pořádku tak se mi uleví.
Jinak manžel nebyl u žádného z kluků u porodu,ale teď by asi šel…ví že bych rodila naposled :D
Tak se holky držte,opatrujte bříška,přeji vám krásný a pohodový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
7.1.09 11:51

Ahoj holky, tak poprvé se hlásím, podle výpočtu by termín měl být 20.8., k doktorce jdu v pondělí, tak uvidíme.
Hezký den přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
7.1.09 12:26

Se mnou Radek u porodu byl a chtěl. Protože jsem byla v porodnici od pátečního rána a rodilo se až v sobotu odpoledne (i když to vypadá, žádná trága…fakt pohodička, o tom jindy), nebyl se mnou celou dobu a přijel až v sobotu kolem poledne, kdy mi drři řekli, že už to vypadá nadějně, ať si ho zavolám. Nemůže vidět krev, ale v pohodě přežil. :wink: Četla jsem ale zajímavý článek, že to vůbec není přirozené, aby chlap byl u porodu, že se cítí hrozně, že nemůže pomoct a do budoucna to prý může mít i následky na vztahu k partnerce…takže pokud u toho chlap nechce být, můj názor-nenutit ho. 8) Kamarádka z mojí diskuze srpen 2007 taky měla maminku u porodu a byla moc ráda (navíc teda ona měla hrozně dramatický porod, takže lepší uklidňující maminka než plašící chlap).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.1.09 17:22

Ahoj holky,
dnes jen zdravím. Je mi fakt mizerně. Blbě se mi dýchá (zítra jdu k praktické, asi mě pošle na plicní), bolí mě hlava a vůbec je mi slabě.. Takže si jdu asi rovnou lehnout. Jen doufám, že to moje těžké nadechování neublíží miminku..
Zatím ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital