Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8850
7.1.09 17:31

Ahojky …
tak Ko dopadla OK …jsem 9+3 TT a červíček se má k světu
jen ta mykóza mě stále trápí a tak jsem dostala další čípky a mast ..
jen sestřička mě pozvala na krev moc brzy a tak musím za týden znovu a tak jsme tentokrát s dr ani moc nepokecali .....a i utz byl jen chvilkový ..ale hlavně že vím, že je to tak jak má být …

Moniko držím palce aby bylo vše Ok

..jinak u porodu jsem byla sama ..tedy s ostatními rodičkami a taky tam byly sestřičky (a i mě to stačilo) a manža tam taky nechtěl (bolesti jsem měla celou noc a ráno přijel a čekal za dveřmi až do porodu - 8:30 ráno … nutit jsme ho nechtěla ..a ani asi nebudu) ..i když holky co měly manžu u porodu si to chválili ..tak nevím .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.09 17:47

Jezinko a tu krev ti budou brát na co? Jo a fotečku miča náhodou nemáš?

Moniko to je mi líto, že ti je tak špatně, snad tě to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.1.09 18:19

ahojky :-)

souhlasím s vámi - nenutit - jak jsem (možná) psala, možná půjdu s kamarádkou … maminu k porodu nechci, ona je strašně starostlivá, moooc hodná, ale neumím si představit co by tam se mnou dělala - to radši kamarádku…

nebo se mi nabízel kamarádky manžel :lol: (jsou to bývalí sousedi, tak jsem si dělala srandu, že budu říkat, že byl se mnou u porodu soused :lol: :lol: :lol: ) - on je to sedlák, a když šla rodit jeho žena, tak jsme se ho ptali, jestli se nebojí … a on na to: „horší než u krávy to nebude“ 8O (ale na jeho obranu musím podotknout že je velký srandista, a občas to přežene - ale jeho ženě to nevadilo 8O no a ještě měli odrodíno během hoďky, takže se pak chvástal, že to nic není :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.1.09 18:22

jinak Jezi, moc ti držím palečky! a gratuluji - hlavně že je mimís v pohodičce … :lol:

a Moni, ať je ti líp!

já jsem nastydlá jak blázen a nevím co s tím - doufám že to brzy přejde, ale piju jen časj s medem a kloktám vodu se solí… holky nevíte něco co se může v těhu a je to zaručeně spolehlivé? do lékárny se teď nedostanu a bojím se něco si brát - ale zase se bojím aby tohle nebylo horší 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
7.1.09 18:24

Ahojky

Katy ..sama moc nevím ..nějak si to nepamatuji ale prý je to jen poloviční 1/2 v 10 TT a druhá půlka se děla v 14 TT …

tady jsou nějaké odkazy …

http://www.babyweb.cz/…alendar.aspx

http://rodina.cz/dotaz55056.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.09 18:28

No tak to je potom ten kombinovaný test v prvním trimestru asi. V 10.tt se bere krev a pak je ultrazvuk, ale to je nadstandartní vyšetření, tzn. že ho pojištovna nehradí. Tak že by to bylo ono?

Jo a už ti vůbec brali krev? Tady todle?
8.-10.týden těhotenství

• krevní skupina, Rh faktor matky a výskyt protilátek v krvi matky
  • HbsAg (sérová žloutenka typu B), HIV, BWR (syfilis)
  • zarděnky (rubeola), pokud žena nemá doloženo povinné očkování

Jinak já mám právě jít na KO 15.1., to už bych měla být 10 tt a měla by se právě brát krev na ten kombinovaný test, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.1.09 18:35

holky, super info - já jsem z toho ještě jelen :lol: a co dětičky? užívají si sněhu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.09 18:38

No o sněhu mi raději ani nemluv, už je mi z něho fakt špatně, nestačí že mi je špatně i tak, to musí být ještě ten blbý sníh a hlavně ta strašná zima?
Jinak Tinka ta si sněhu opravdu užívá, mráz nemráz jde se ven. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.1.09 18:49

No já jezdím denně autem, tak se mi snížek vůbec nelíbí :? ,ale ještě si pamatuju jak se mi to jako dítěti zamlouvalo - tak si myslím, že jsou broučci nadšení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.1.09 18:57

Hezký večer holky. U nás je sněhu taky požehnaně, užívá si ho akorát Danek,to je mladší syn. Dnes saňkoval a přišel jako sněhulák. Já jsem ráda že nikam nemusím. Navíc dnes mi není vůbec dobře a taky se špatně dýchá.
Možná to dělá i to ovzduší,prý jsou zase zvýšené limity.....ach jo.
Moni doufám,že ti bude lépe,napiš jak si pořídila u doktorky.
Jinak přeji všem krásný a pohodový večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.1.09 19:05

ahoj Lendy! prosím tě, jak máš velký děti? nevím jestli jsi to psala, ale já to asi přehlídla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.09 19:10

Ibbu právě že ját taky jezdím autem každý den, tak že se mi ten sníh vůbec nelíbí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.1.09 19:11

Ahojky. Máme dva kluky 9 a 14 let. Jakuba a Daniela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.1.09 19:14

Katko, to je naprd, no já doufám že to bude jako předchozí roky a jeden týden se to vyblázní a pak už bude pomalu jaro :lol:

Lendy, tak to je pěkný takhle po více letech - já mám takový „plán“ mít 3 děti a poslední až za víc let… ale teď se modlím aby bylo aspoň to jedno :lol:

• a plánovali jste 3? (jsem zvědavá co? :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.1.09 19:28

Třetí chceme :-). Ale protože na kluky jsem si vždy musela počkat. tak jsme tomu nechali volný průběh a že uvidíme. Protože roky přibývají a do nekonečna to zkoušet…to by asi nešlo… :-D
no a teď to vyšlo,akorát se moc bojím aby bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital