Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3103
2.1.09 13:13

Ahoj Ibbu,

Prolaktin je hormon, který je odpovědný za produkci mléka.
S výtokem mám problém jen někdy. A je taky vodovej, takže intimky to jistí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.1.09 15:26

Jé, se to tady rozjelo :-) To je prima :)
Jinak se taky hlásím k těm, co se k magisterskému titulu ne a ne dokopat… chybí mi ještě dva roky a teď se mi do toho vůbec nechce. To jsem si říkala, že přes svátky udělám seminárku do školy - marná - furt jenom spím… ráno vstanu, zajdu se psem, začnu koukat na pohádku a najednou je 13 hodin (já u ní prostě usnu) - dneska taky. Včera jsem se chtěla kouknout na svou oblíbenou pohádku S čerty nejsou žerty - usnula jsem ve chvíli, kdy Máchala zatkli a probudila se, když svlíkal kabát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.1.09 15:39

Moni z toho si nic nedělej, zvýšená únava je prej normální ;) Já bych teď občas spala i ve stoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.09 15:45

Holky já bych taky pořád jen spala, stačí že si sednu k Tv a hned to zalomím, prostě když nemám co dělat, tak hned usnu. Zvláštní je, že v prvním těhu jsem nic takového neměla, žádnou únavu nic. A teď je mi pořád těško, stále se mi chce spát, no hrůza.
Moniko ty máš pesana? Můžu vědět jakého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.1.09 16:11

holky, tak spací jsem teď byla poslední dobou pořád - teď už je to o fous lepší, ale nic moc…

já taky dodělávám VŠ :lol: - to jse se tu ale sešly :lol:

jsem v páťáku ale na plný úvazek učím angličtinu, takže mám docela hoňky.. a to chci v červnu udělat aspoň zatím 2 státnice 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.1.09 16:19

holky, já to mám přesně stejné.. furt je mi těžko a kde můžu, tam to zalomím.. fakt.. dneska ráno jsem vstávala až po osmé - že půjdu s Charliem, ať se provětrá - no, a hned po ránu jsem byla naštvaná, že musím z pelíšku a spílala v duchu miláčkovi, že si hoví v pelíšku :D No, dobře, byl po noční… ale co.. :D
Ale to jsme se pěkně sešly, co? těhulky a studentky v jednom :-)

Katy, máme malého černého knírače (v březnu mu bude rok) a je to úplně nejbáječnější pejsek, takové naše zlatíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.1.09 16:25

je to náhoda :lol:

teda to venčení ti Moni nezávidím :? a vy bydlíte v bytečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.09 16:43

Já se hlásím, že nestuduji, mám jen střední školu, výšku jsem začala v Ostravě Baňu, ale nějak mě to nebavilo, tak jsem se na to vyprdla. :D

Je Moniko a nemáš nějakou fotečku pesana?

Já mám doma dvě fenky Novofundlandské, Lenny a její dceru Baffy Beys :D

Tady společné foto
http://img3.rajce.idnes.cz/…P1013555.JPG

tady Lenny
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1013307.JPG

a tady Baffy Beys
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1013388.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.1.09 17:13

teda pesani krásný :) My máme dva rošťáky Chodské psy

http://img2.rajce.idnes.cz/…HPIM0725.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.1.09 17:27

téda holky, ty jsou krásnííííííí :potlesk:

já miluju velký pesany - akorát nevím, jestli bych je zvládla mít doma a starat se o ně - asi potřebují hodně péče, co?

ale krásní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
2.1.09 17:54

Vau..krásní pesani …
jj to jsme se tu fakt sešly …zrovna se snažím učit chemii ..ale už mi to hlava nebere …jsem ospalá a je mi blivno :? ..tak jsem šla odpočívat k netu
při prvním těhu si na nic takového nepamatuji - tedy až na těch počátečních 14 dnů a do práce jsem chodila do poslední chvíle před porodem - jsem zubní technik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.09 17:55

Ibbu no s tou péči jak se to vezme, třeba u fundláku je to jakš takš pohoda, samozřejmě musí mít kvalitní srst, tak že pokud je kvalitní tak se sem tam vyčeše a je to, nejhorší je to v době línání.
Co se týka výchovy tak jsou fundláci opravdu v pohodě, hodní, milující rodinu a především děti. :D Poslušnost je v pohodě s tou mladší jsem v jejim roce složila zkoušku základní ovladatelnosti, jen tak jsme to zkusili. NO a na jaře jsem s ní chtěla dělat canisterapeutické zkoušky, to ale nevím zda to stihnu. Ta mladá by se na to fakt hodila, je to magor do lidí, stačí když na ní promluvíš a je hned tvoje, prostě tvor milující lidi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.1.09 18:56

Katy, fakt se mi moc líbí jak jsou velikánský :lol: no, tak třeba jednou… :lol:

Jezi, ani se ti nedivím - já mám napsat esej z aj - a za celé vánoce jsem neudělala ani ň :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.1.09 19:07

Jééé, pejsci jsou nádherní!
Já teda vysokou dodělala 2005. chtěla jsem ještě udělat rigo, a k tomu už jsem se fakt nedokopala. Jsem lékárnice, mám i internet.poradnu (aspoň neblbnu z mateřský) a občas zaskočím vypomoct do lékárny, je to příjemný odreagování. :wink: KO mám 6.1., tak se mi to blíží, ale tentokrát to tak nějak už neprožívám…Ládík zaměstnává. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
2.1.09 20:18

Ahoj těhulky.
Hodně dlouho jsem se odhodlávala tyhle stránky otevřít. Před půl rokem jsem tu nadšeně psala kde komu a zkoumala kde co, ale bohužel jsem na konci 2. měsíce po 14. denním boji o mimi přišla. :cry: Doktor nám dovolil se po dvou měsících znovu začít snažit a tak začali měsíce strachu, snažení se, brečení a zoufalství,pokaždé, když jsem to dostala.Naštěstí mám super přítele, který mi byl oporou. Když už jsem to vzdala s tím, že jednoho dne to přijde, ale hned tak to asi nebude. :cry: Začala se věnovat práci, domovu a všemu, co mě baví, tak světě div se na začátku prosince jsem zjistila, že jsem v tom. :wink: A tak jsme měli dáreček pod stromeček. Na kontroli jsem chodila každý týden, dostala Utrogestan a rizikové a pevně jsme věřili (i když plni strachu), že teď už to fakt vyjde. Na silvestra jsem byla zase u dr. a ten nás poprvé konečně trošku potěšil, když nám řekl, že to vypadá, že je vše ok. a že teď už bude mimi určitě dobře prospívat a že to nejhorší máme za sebou (i když vyhráno ještě není) taky jsem si odnesli první fotečku z ultrazvuku. Takže jsem našla odvahu se kouknou i za vámi a přidat se k vám. A tak mě tu máte a slibuji, že příště už budu zkromnější a stručnější :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí