Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tak jsem sem nakoukla a koukám co se tu za odpoledne urodilo ![]()
máte moc krásný dětičky! Ládík je pěkný kulíšek a Kristýnka vypadá jako moc šťastné a spokojené dítě - ikdyž asi nikdo kdo to nezažije, tak neví, co to obnáší…
ještě jsem se chtěla zeptat, jak jste tu psaly o těch testech - ty nejsou povinné?… já totiž co se týče tohohle vůbec nic nevím
ale to mi asi u dr. řeknou…
krásné sny!
Ahoj mamky,
k tem testum, ja nevim, jak bych to ustala, kdyby mi rekli, ze dite bude postizene…ale potrat si neumim predstavit…stacilo mi zamlkle tehotenstvi, bylo mi pak strasne…diky bohu, ze je to za mnou a ted si nepripoustim, ze by bylo neco v neporadku. I kdyz, jak pani doktorka rekla, ze mu dava 14 dni, mimcu, jinak „ma smulu“, to moc povzbuzujici neni. Presne tak to nerekla, rekla to citliveji, ale vyznam zustava…
Jezi, po dvou potratech se nedivim, ze jsi nervozni.
Ja jsem vlastne predtim nepotratila, ale mimi umrelo. Asi nemam problem otehotnet ani udrzet plod, ale mozna stres nebo spatne jidlo nebo nevim, blbost se v tom asi hrabat ted, ze, budu se soustredit na tohle mimco, i kdyz na druhou stranu se bojim nejak moc tesit…ach jo ![]()
Ahoj holky,
tak se taky hlásím. Poslední MS 10. 11. a dle jakéhosi kalendáře mi vychází termín porodu na 17. 8. 2009. I když vidím to spíš na přelom srpna/září.. No uvidíme. Příští pondělí jdu k doktorce, tak snad budu vědět víc.
Zatím ahojky ![]()
Ahoj holky,
prosím o radu, vytvořila jsem si těhotenský metřík, ale netuším, jak jej vložit do profilu, aby se mi zobrazoval u příspěvku..
Poradíte mi některá?
Děkuji moc,
Monika
Ahoj holky, taky se k vám hlásím,jsem vdaná 2 a půl roku a o mimi jsme se snažili od letošního října…
Včera jsem byla na kontrole, podle UTZ máme 1 cm
a zatím je vše OK, doufám že bude i dál, jsem tady celkem nová i když zaregistrovaná jsem dýl.....ale to je jedno.
Jediný co na sobě zatím pozoruju jsou občasné nevolnosti, ale dá se to vydržet…
Zdravím nové maminky!
Moniko, nahoře máš nabídku nastavení a tam je kolonka podpis, do ní zkopíruješ adresu metříku ve formě hranaté závorky url…hranaté závorky …ten odkaz ti vytvoří na stránkách, kde se metříky dělají.
Ibbu, „povinné“ jsou, resp. standartně a zdarma se dělají tripl testy v 16.týdnu a test na cukrovku. Testy v 10.týdnu jsou nadstandartní a platíš si je.
Jé, děkuji. Metřík už jsem si vytvořila, teď jen.. jestli jsem ho vložila správně
Když ne, tak budu pokoušet a zkoušet ![]()
Metřík jsem si vytvořila, adresu URL zkopírovala, vložila do podpisu, ale zobrazuje se jen link…
![]()
ahoj holky, tak zase noční sůva zdraví ![]()
vítám nové maminky! ![]()
Moni , mě vždycky vyjely asi 3 typy na uložení a měl by to být ten „html“ a nebo je prostě vyzkoušej postupně - já to taky tak dělala
alespoň jeden z nich ti půjde - jenom zkopíruj co ti tam vyhodí a vlož do podpisu… (snad to říkám dobře
)
krásnou dobrou noc a děkuji Evi za info…no nevím, zda to budu „pokoušet“ teď v 10tt … těžko říct… uvidíme… zatím pa
Ibbu co tím myslíš, nevím zda to budu pokoušet v 10tt? Myslíš jako ten kombinovaný test? Jestli ano, tak tam se jedná jen o odběr krve a ultrazvuk, tak že riziko pro mimi žádné nehrozí.
já myslela, když to není „povinné“ tak že bych si je nedala udělat - nechtěla bych vědět, kdyby bylo něco špatně… už teď mimíse miluju! ale to je tím, že nemám špatnou zkušenost a nevím co to obnáší…
no každopádně uvidíme…
holky krásný nový rok, ať je mimi v pořádku a jsme všechny zdravé!!!!!
Ibbu, tak já jsem zkoušela všecko možné a nic.. asi na to nemám talent
ale… třeba se zítra ráno probudím a ono to půjde
no dobře.. uvidíme, uvidíme.. každopádně díky za pomoc, ale stejně jsem dřevo ![]()
hele, já to asi zvládla… já su prostě nej, nej, nejlepšííííí.. a tak dlouho jsem se s tím mordovala.. ch jo… ![]()
Katy 2, jé, Ty jsi z Frýdku.. a rodíš jen o tři dny dřív jak já… no toto…
a děkuji za pochvalu - rozhodně to však není má zásluha, páč nebýt několika rad, nebylo by nic…
taky už se nemůžeš dočkat kontroly u lékaře?