Poradna duly
Jana Čurdová
Moniko jo jo, jsem z Frýdku, ale do Ostravy Poruby jezdím s Kristýnkou každý den do školky.
Fakt? Já bydlím v Porubě? Kam malou dáváš do školky? Na hlavní třídu?
Ahojky ..všechny vás zdravím po o …večer jsme pozvali kamarády s 2 letých prckem a tak se snad Ondřej nebude nudit a taky ani nebudu moc ulízet ..páč stejně tu pak bude bordel jak v tanku ![]()
VŠEM VÁM PŘEJI DO NOVÉHO ROKU 2009 JEN SAMÁ POZITIVA A SPLNĚNÍ VŠECH PŘÁNÍ !!!!!!!
Jezinko a maminky, taky preju vse nejnej v novem roce, at to s tema nasema „plodikama“ dopadne dobra a vyrostou z nich krasna miminecka
Pristi rok me ceka i svatba, tak se tesim a nepripoustim si nic spatneho ![]()
Dnes je mi poprve ukazkove spatne, chce se mi zvracet a prsa me boli, ani se jich nemusim dotykat. Asi se mimco rozhodlo vykouknout, doufam ![]()
Já se taky připojuji k přání všeho nejlepšího do přicházejícího nového roku. Hlavně ať se miminkům a maminkám dobře daří, ať maminky jen kvetou a moc nepřibírají ![]()
Moniko malou vozím do SPC pro sluchově postižené na Spartakovců.
Katy 2, aha
Tak to neznám.. bydlím v Porubě ani ne rok. Vidíš, akorát jsem se Tě chtěla zeptat, co jinak děláš, ale seš asi s Kristýnkou doma, že?
JJ MOniko jsem s Kristýnkou jinak doma. Ul. Spartakovců je jinak kousek od bazénu.
A ty co děláš?
Ahojky holky …
tam u vás jsme byli v létě na dovolené . Ostravice - penzion Sluníčko
a navštívili i Ostravu - ZOO a i Frýdek Místek - odstěhovala se mi tam i jedna kamarádka – akorát se mi plete Frýdek a Místek ..a dali jsme si spicha na náměstí v Místku a my byli ve Frýdku
…to jsem vůbec nevěděla, že jsou tam náměstí 2 … ![]()
Já jsem si to myslela, Katy2 ![]()
Já dělám referentku v jednom podniku. Teď zrovna ale mám nemocenskou, protože jsem malinko špinila a jako poprvé těhotná hned začala plašit, že? ![]()
Jezinko, a jak se Ti líbilo i nás v OV a jak u Katy ve Frýdku? Teda co já vím, tak Frýdek a Místek byla dvě města, spojila se a máme Frýdek-Místek. Ale je tam hezky ![]()
Jo jo, přesně tak, Frýdek a Místek byly původně dvě mšsta, která se spojila, děli je řeka Ostravice. Jinak já nebydlím přímo ve Frýdku-Místku, bydlí asi tak 10 km od města v malé vesničce Dobratice pod PRašivou. ![]()
ahoj holky,
** přeji krásný nový rok!!!!!!!!!!!!!!!!! !**
Moni, vidíš jaká jsi šikula a jaký máš krásný metřík! ![]()
doufám že jste si včerejšek krásně užily, hlavně v klidu a pohodě
Ibbu,
děkuji
šak mě to taky stálo nervů.. ![]()
Silvestra jsme prožili u známých a kolem půl třetí jeli domů. Hnedka jsme hupsli do pelíšku a zůstali tam aaaaž do jedenácti (teda já), přítel až do čtyř - trošku ho bolela hlava ![]()
Takže pěkně v klídečku, pohodě ![]()
to je dobře že jste si užili - a já dnesk odpočívám celý den ![]()
…jedině jsem ráda že už jsem přestala být tak ochrápaná, to jsem pak v práci nemohla vydržet ![]()
teď už to snad bude dobrý a bude plno elánu ![]()
Ahoj holky, zatím spíš nakukuju ![]()
23.12. mi ježíšek nadělil dvě krásné tlusté dálnice na testíku
Podle poslední MS mi vychází termín 28.8., ale uvidíme co řekne dr.