Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8850
2.1.09 10:32

ahojky ..
taky jsme slavili s kamarády a jejich dvouletým synkem a též v poklidu :lol: jen ráno budíček v 8 ..ale odpo jsem to všichni 3 dohnali :lol: ..
teď se musím učit ..zkouškové se blíží ..chjoooooooo :?

Moniko ..jj líbilo se mi tam moc ..a děkuji za vysvětlení …

Píďa ..ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
2.1.09 10:48

ahoj Pido, vitam te tu :D
Ja jsem zatim opatrna a cekam, jak to vse dopadne…tak ani nemam jeste metrik. Ale ono se to „rozjede vic“, ta diskuze…

A to cekas 1. ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
2.1.09 10:49

Jezi, ty studujes jeste??? Tak to te obdivuju :D Ja mam teda bc, ale nejak se nemuzu dohrabat si dodelat mgr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
2.1.09 10:53

Peta ..teď jsem začala dělat 2 VOš - obor dentální hygiena v Pze ..po těch potratech a všem kolem jsem potřebovala udělat si něco pro sebe ..a nějak se zaměstnat :lol: ..tak uvidíme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.1.09 11:20

Ahojky,

čekám první dítko. Mám za sebou jedno zamlklé těhu v červnu, ale tenhle prďolka se zatím drží dobře a dává o sobě pořádně vědět :)

Jezi obdivuju. Mě se po střední už na vejšku nechtělo, ikdyž mě tam všichni tlačili. Možná tím víc jsem se šprajcla a dneska už jsem na učení líná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
2.1.09 11:24

Ahoj Pido, tak s tim zamlklym tehu v cervnu jsme na tom stejne.
Ted cekam, jestli se miminko ukaze, je asi mladsi a pani doktorka rikala, ze mu dame do 12.1. cas, zatim totiz videla jen dutinku. Tak doufam, ze uz to vyjde, ten potrat byl moc smutnej, ale to je zivot.

Jezi, zamestnat se je potreba, ale stejne mas muj obdiv, ze ses do toho pustila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
2.1.09 11:36

Holky. .obdivu fakt není třeba :lol: :lol: …nejsem nějaký studijní maniak ..jen mě to baví ..a je tam fajn kolektiv a po 3 letech na mateřské přijemné páteční odreagování :wink:

Píďa ..jj z června si tě pamatuji …ale to já už za sebou měla 1 revizi v květnu 9TT a v červnu zamlklé asi 7 TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.1.09 11:47

Holky tak vám všem držím palečky, aby teď mimísci jen rostli a sílili…
Já o mimi přišla skoro dřív, než jsem se o něm dozvěděla, tak se to snášelo o něco lépe. Teď mu s mužíčkem držíme palečky, aby se udrželo. Baštím vitamíny pro první trimestr a nemůžu se dočkat KO u doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
2.1.09 12:22

Pido, tak to je lepsi, ze to bylo tak brzo…my o nej prisli az ve 12 tydnu :(
Teda v 9 jsem byla na kontrole, vse ok, srdicko bilo jak o zivot a pak nejak umrelo a dovedeli jsme se to az za 3 tydny…ale uz je to pryc a ted se tesim na „nove“miminko. Prsa me boli jak cert a zacinaji nevolnosti, ale me to neva, naopak si rikam, ze je vse v poradku asi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
2.1.09 12:24

Jezi, Pidu si nepamatuju…
Asi jsi byla na jine diskuzi nez prosinec 2008, spis pozdeji, ze?
No, to je jedno, nechci se v tom hrabat, jen me to napadlo :)
Tentokrat uz je to ok a v srpnu si posleme fotecky mimisku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.1.09 12:36

V diskuzi měsíce porodu jsem nebyla ;) Ale dotazovala jsem se na mlezivo bez těhu… Po tom červnu mi totiž vyetěla hladina Prolaktinu, ikdyž žádné mimi už nebylo. Ale snad už je to ok.

Peťo moje prsa jsou na tom stejně. Hotová Doly, které se ovšem nikdo nesmí dotknout… Na nevolnosti mi pomohla zázvorová lízátka ;) Prodávají je v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
2.1.09 12:41

Co je to Prolaktin?
Diky za tip, zazvorova lizatka rikas… :D No, me neni zle tak, ze bych zvracela, ale spis jsem takova slaba a je mi divne tezko a spatne chodim na zachod, takze uz mam bricho tedka 8O Ale mozna je to i stresem, ja se sice snazim byt v klidu, ale stejne v podvedomi mam strach z te kontorly toho 12. Pokud by se mimi neukazalo, je to blbe. Pokud se ukaze, budu nejstastnejsi mamca na svete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
2.1.09 12:49

Holky, nemate nekdo vytoky? jako takovej uplne bilej je v tehu normalni, ale ja mam i bezbarvy, vzdycky z niceho nic mam mokre kalhotky, uz nosim i denni vlozky radsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.1.09 13:09

ahoj holky, zdravím Píďu :lol:

Peťo, já mám takový výtok jak ty říkáš! jak se všude píše o tom bílém, hustém, tak ten se u mě zatím neobjevil - a slipovky si taky raději beru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.1.09 13:11

jinak, mě normálně není blbě vůbec 8O tak snad to bude v cajku…

občas se mi stane, že je mi „divně“ ale na zvracení to není - a spíš mi to přijde jak z přejedení :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí