Poradna duly
Jana Čurdová
Mile mamimky, chci se jen kratce zeptat jaka je praktika na emiminu, kdyz je mesic porodu spocitan na prelom dvou mesicu? Je normalni si vybrat jen jeden, cekat na ultra a blizsi zpresneni data, nebo se ragestrivat do dvou a pripsivat podvojne, nebo si zvolit hybrid v podobe prelomoveho data?
Diky za radu
ahoj, já myslím, že to je fuk:) vyber si tu skupuinku, která ti bude sympatičtější:) my jsme květňátka a je u nás holek, co děti měly i začátkem dubna, i začátkem června, dost. Možná spíš je lepší jít do měsíce toho pozdějšího, pokud máš TP na přelomu, často se přenáší pár dní… ale je to vážně jedno:))
Ahojky,
já si také myslím, že na tom nezáleží, ke kterým holkám z kterého měsíce se přidáš… Já jsem z ledna a přidala se k nám holka, co měla rodit v prosinci nějak po štědrém dni.....no, a nakonec rodila s námi v lednu
.Jiná z lednátek zase rodila v prosinci…
Zkus si psát třeba s oběma skupinama a uvidíš, kde se ti bude víc líbit…třeba budou fajn obě ![]()
myslím, že je to na tobě:D Kde se budeš cítit líp:D
Já měla TP únor i březen, chodila jsem nakonec kvůli známé i do dubna:D (jojo, na mě by si asi někdo smlsnul, kolik toho nakecam:D - viz jistá diskuse)
Záleží, kde ti osazenstvo víc sedne, ale osobně bych radila volit ten pozdější, protože tam maminka s přelomovým TP rodí mezi prvními, kdežto v tom dřívějším mezi posledními, což na psychiku není nifmof
.
Lentilko, to je fakt dobry postreh, s tim rodedim jako prvni nebo jako mezi poslednima. Na tom fakt asi hodne bude. Tak dik za radu.
Marketa
Souhlasim naprosto s lentilkou… ja mam TP 27.11 a puvodne jsem chodila jen na rijen /listopad a tam uz ted holky maji miminka aja mam pred sebou jeste 9 tydnu…:) a tak sem moc rada s holkama z prosince, kery to maji spis podoben se mnou…:)
Teruško - tak v nejhorším máš těch týdnů 11
(to jsem ale hnusná - to bych ti samozřejmě nepřála).
Krásný snadný porod a zdravé miminko přeju.
Ono podruhé (a po další) už člověk trošku i ví, kdy bude rodit (třeba já jsem z těch, co těhotenství neumí ošulit ani o den
), ale na začátku měsíce už je fakt spousta maminek po porodu - buď že rodí dřív, anebo že se přidaly právě do toho pozdějšího měsíce, třeba podle posledního ze tří TP.
Já měla oba termíny v první polovině měsíce a i tak to byl nápor na nervy.
korvapuusti - tobě hlavně hodně štěstí
, máš krásný termín (narazila jsem na něj v jiné diskusi). Teoreticky je těhotenství úžasné vždycky, ale prakticky, co si budeme povídat, často až tak úžasné není a přes léto ještě méně.