ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3259
24.9.08 08:51

ČERVEN 2009

Ahoj, ahoj všem
Tak jsem chvíli čekala, zdali se ten červen tady objeví a zatím nic, takže jsem se uvolila k tomu ho založit. Já vím, že je ještě hodně brzo a bude trvat než se to tady zaplní, ale nevadí já počkám :lol: :lol: :lol:

Takže všechny těhule co právě testujou, nebo aspoň mají pocit, že by to mohlo vyjít rychle sem.

Jinak já abych to objasnila trochu, jsem testila v pondělí, hned naskočili // a Ms nikde a to jsem 32dc. Příští týden jdu k dr. Případný termín porodu je hnedka 1.6.2009 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
24.9.08 09:41

Ahoj

uz jsem vyhlizela cerven 2009,jsem z cervna 2008 a s nostalgii vzpominam jak jsem si presne pred rokem delala test a nasla //.
Moc vam holky tehulky zavidim a preji vam at tehotenstvi prozivate v pohode ,nemate zadne problemy a v cervnu se vam narodi krasna zdrava miminka.

Taminka z cervna 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.08 01:06

Ahojda Ellhano,

dik za zalozeni diskuze :D
Ja bych mela mit sice termin na konci kvetna, ale byla jsem mrknout na diskuzi Kveten ‚08 a uz to tam maji tak rozjete, ze bych se nejradeji pripojila sem. Snad to nevadi?! U lekare jsem jeste nebyla, ale test jsem mela pozitivni uz 19.9. Navic od prirody nejsem zrovna zadny kulovy blesk, takze jestli bude mimco po mne, vidim to spis na ten cerven.
Cili zdravim a tesim se na vzajemnou podporu a dalsi 'spoluhracky‘!

Kobra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
26.9.08 08:20

Ahoj kobro,
jen se přidej, já ten termín mám taky tak na hraně, 1.6 to může být v klídku v květnu.
No a co další spolutěhule? Kde jste??????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
26.9.08 12:11

Ahoj holky
Moc ráda bych vám popřála krásné těhotensvtí bez komplikací a v červnu krásná a zdravá miminka!
Zítra to bude rok, co jsem se dozvěděla, že jsem těhotná!A termín jsem měla na 1.6. ,Tobiášek se narodil 2.6.

Mějte se krásně a dávejte na sebe moooc pozor

Palonka z červňátek 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.9.08 13:23

Ahoooj, jdu k vám :P Taky úplný začátek těhu (5. tt), termín porodu vychází 2.6. (mimochodem moje narozeniny :D ). Takže budu „hltat“ všechny příspěvky, zážitky, postřehy apod. z této diskuze. Ve fóru „těhotenství“ jsem se ptala na občasné bolesti břicha - takže už uklidněná se hlásím mezi červňátka :wink: Minulé těhotenství skončilo zamlklým potratem v 6.tt :cry: , tak se asi moc sleduju. K Dr. jsem objednaná až za 14 dní - když jsem tam volala hned jak jsem zjistila pozitivní testík (29. den cyklu), tak se sestřička smála, že je ještě moc brzo, ať zavolám za 14 dní. Takže budu čekat a doufat, že tam mimísek je, že srdíčko bude bít a že to není jen hematom nebo tak něco. Držím si i vám palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.9.08 13:50

Ahoj holky,
ráda bych se k vám taky přidala. Testovala jsem už dřív, ale první // byly minulou sobotu slabé a dneska už pořádné tlustice. Podle ms mám tp 1.6. a podle ovu 3.6., tak uvidíme.
Jinak mám už jednoho rošťáčka doma - viz metřík a rok před ním jsem v 10tt potratila, tak doufám, že to bude v pohodě.

Janik - máme taky Matyáška a koukám, že jsou kluci skoro stejně staří. Taky mě trochu pobolívá v podbřišku, tak se dost sleduju. Objednaná jsem až na 10.10., podle sestřičky by už mělo určitě být vidět srdíčko a dřív to prý stejně nemá cenu. Ale vyplácala jsem už 4 testy, abych se přesvědčila, že čárka tloustne a není to jen hematom :oops:

Ellhana - taky jsem váhala se založením diskuze a jestli se nepřidat ke květňátkům, když už mám jedno doma. Ale při zkušenosti s přenášením a vyvoláváním prvního porodu budu na 100% květen :-)

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
26.9.08 20:25

ahoj holky, tak jsem vás našla. Před pár dny jsem hledala červen 09, ale ještě tu nebyl a najednou mi tady píšete, že už je založený…bezva.

TAk já se hlásím. Svoje první // jsem našla 19.9. ale ms měla dorazit až 22.9. TP mi taky vychází různě, na 1.6.-3.6. ale může se to ještě měnit… :wink:
Bříško ani moc nebolí, spíš sem tam píchne, sem tam zabolí, nic dramatického. Ale prsa už mám aspon o číslo větší......(manža je z toho úplně mimo… :lol: ) a pobolívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.08 18:43

Ahoj holky,
jak se dneska mate? Ja jsem rano varila a poumyvala nadobi a myslela jsem, ze se slozim nekam pod stul, bylo mi uplne mdlo. Musela jsem se napit vody a na chvili si sednout. To jsem babovka, co?
Wapik: svuj prvni pozitivni test jsem take mela 19. zari! :lol:
Milli& Janik: bohuzel mam za sebou taky potrat, byla jsem dokonce uz ve 12.tt, tak moooc doufam, ze to tentokrat vyjde bez potizi a vam preji to same :)
A jak se ma pani El-zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
28.9.08 14:05

Ahojky,
tak nejdřív jsem ráda, že se to tu už začíná rozjíždět, objevily se první těhule, to je fajn.
Něco o mě : Jmenuju se Hanka, je mi 28 let, jedno dítko už mám.. Nikolka má 20 měsíců. No moje domovská diskuze je Leden 2007, ale nebojte budu stíhat obě dvě.

Kobro - mě se takhle špatně udělalo včera v obchodě, se mi uplně zatočila hlava…

Jo kdo si vezme na starost nějaký ten seznámek? Já se toho zříkám, protože s tou mojí neposedou by to nebyl dobrý nápad asi :wink:

A můj stav je momentálně setrvalý bez nějakých změn

1. občas mě zabolí břicho, jako kdybych měla dostat MS a prsa mám krapet citlivější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
28.9.08 18:21

ahoj holčiny, tak se hlásím z víkendu. U nás je krásně, tak jsem byla s psiskem a ještě se chystám na zahrádku.
Jinak mě je 26let a je to naše první mimčo, tak doufám, že tu budou taky nějaké neskušené prvotěhule jako já..... :lol: At tu nejsem za blba jak se budu pořád na něco ptát… :lol:
Už tu někoho trápí nevolnosti??? U mě je všechno v pohodě. Jen mám asi o číslo větší prsa… :wink: Ve středu jdu poprvé k dr. tak jsem zvědavá co tam najde… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
28.9.08 18:25

Holky tak zatím jsme tu v tomto složení:

Ellhana (Hanka, 28let)
kobrapistolnice
janik
Milli, KO 10.10.08
wapik (Martina, 26let) KO 1.10.08

a doufám, že se budeme jen rozrůstat, co do počtu tak i s pupíkama… :lol: Doufám, že se tu přidá i nějaká zručná dívčina, co bude zběhlá v nějakém pěkném seznámku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
29.9.08 08:09

Ahoj holky,

o víkendu jsem občas nakoukla, ale nic moc se tu nedělo. Snad se naše řady časem rozrostou :D
Ad seznámek - klidně se toho ujmu, ale neslibuju denodenní docházku, což by snad nevadilo.
Takže přebírám základ od wapika, pak to můžeme průběžně doplňovat, jen bych tam toho pro přehlednost nedávala moc:

TP, jméno, datum další kontroly

31.5. Kobrapistolnice,
1.6. Ellhana,
1.6. Milli, KO 10.10.
1.6. wapik, KO 1.10.
2.6. janik,

Pište mi prosím případné změny a novinky.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.9.08 15:06

Ahoj těhulky,
všem Vám moc gratuluju.. Náš Honzík se narodil 3. 6. 2008 a je to pěkný číslo..
Tak Vám všem přeju pohodové těhulkovství, rychlý porod a krásné a zdravé mimísky!

Eviška z červňátek 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
30.9.08 07:26

Ahoj holky

škoda že nejde odeslt příspěvek jako Inkognito, když nemám jistotu,ale co už :D
Takže, testíkem si ještě nejsem jistá, takže vyčkávám, příznaky mám snad všechny, tak doufám že mě moje intuice neklame, a snad se přidám! Testovat se chystám v pátek, jestli to vydržím :D v Červnu jsme o fazolku přisli, tak doufám že tenhle bojovníček se bude držet jako klíště ( pokud tam je ) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí