Poradna duly
Jana Čurdová
Misenko vitej, příznaky jsou skvělé, testík taky…takže další těhulka…
Nám se podařilo na první pokus…
vůbec jsem tomu nemohla uvěřit…myslela jsem si, že jsem se ani netrefili, a přece…
JInak já jsem narozená 14.6. tak jsem zvědavá, kdo mi udělá radost a porodí na tenhle skvělej datum… ![]()
Wapik - no já vůbec nepočítala že to tenhle měsíc vyšlo.už mě bolelo břicho jako na ms,a klasické příznaky jako na ms,ještě v pátek jsem testovala,neb jsem měla večer oslavu,tak abych si mohla dát do řepy,čárka vůbec žádná,ani náznak,no a v pondělí už tam byla ![]()
no doufám že já přenášet nebudu,Anička se narodila o týden dřív a to císařem,tak doufám, že druhé bude přirozeně.
misenko tak to jsme na tom podobně.....já jsem byla 100% přesvědčená že to nevyšlo. Jediný náznak nebyl. Tak jsem týden před ms pařila jak už dlouho ne. Teda tvrdý alkohol jsem radši nepila, ale mojito, piva atd…
Ale věděla jsem, že i kdyby něco tak to nevadí. Jen mě to pak celkem zaskočilo…že to vyšlo. Ale teda musím říct pozitivně… ![]()
NO snad se sem ještě přihlásí nějaké holčiny i na pozdější termíny…
nemusíš přenášet neboj… ![]()
Děkuji za přivítání
![]()
mám už tři loupežníky, nejstaršímu je 13, mladšímu bude 11 a prcek má metřík
. Ty první dva jsou prvního manželství, jinak bych do dalšího nešla
.
Mě se prsa nenalévají, stále kojím
.Jen ty bradavky trpí
. Ale u Janýska to bylo hrozné, to bolel i pohled na ně
. Jinak mi bývá tak trochu špatně od žaludku, hlavně přebaluji prcka
.
Já 14/7 ![]()
Jinak bradavky teda taky cítím dost .. prsa ani tak moc ne jakou prvního, jen malinko, ale to je asi normoš když už sem jednou kojila, žlázy se nemusí tak chystat .. ale ty bradavky joo .
Jdu na telku …
Vitam Misenku
Vykynko, mas muj obdiv jit hned do dalsiho.
Ja od porodu vstavam mezi 5-6h a ted jsem teda dost vycerpana, predstava, ze se dalsi 3 roky nevyspim
.
nesmime se rano s manzou ani pohnout, hned stoji v postylce a vola mama, jsou to docela muka lezet bez pohybu
. no a ted se mi chce treba ve 4 curat a bojim se jit, ze se vzbudi a je po pr… ![]()
Stiko
Tak to rozumím, my jsme to takhle taky mívali, ale prostě malej se mus naučit usínat i u telky a tak … spát chodí na půl osmou večer, někdy jde chvíli před osmou jak to výjde … spí celou noc, pokud nemá bolelí bříška, nebo zubů, což ted bylo docela často, ale to se tá přežít .. ale nebývalo to tak vždy, v 9ti měsících jsem musela praktikovat Estivillovu metodu, jestli ti to neco rika … protože on prostě začal bojkotovat postýlku a udělal si ze mě houpací paní … naštěstí sme vyhráli a naučil se usínat sám … když spal a něco se někde šustlo tak už byl na nohou, ale to jsme odbourali tím že jsme ho prostě naučili spát, i usínat i v ruchu … jinak to nejde . Bydlíme na rekreačním středisku které máme, a když tady máš v létě 180 dětí na táboře a začnou ti řvát pod oknem dopoledne zrovna když malej séí, a venku je přes 30 stupnu, nezavru přeci okno , jen at si zvyká ![]()
vyčerpávající odpoved
Jinak se na WC budím taky, ale snažím se jít večer hned předtím než vlezu pod peřinu protože mě se chce prostě každou chvilku. Když moc nepiju před spaním, ale je to prakticky jedno jestli jo nebo ne, tak jdu kolem páté ráno, někdy jdu dvakrát za noc, někdy jen takhle brzo nad ránem, v noci ani k ránu sem nechodila nikdy . Za to přes den to stojí za to
To se dveře u hajzlíku netrhnou ![]()
No u nas mala usinala u tv v naruci, mela hrozny koliky a plakala treba pet hodin v kuse
Pak to byl des ji naucit na postylku, nejdriv spala jen kdyz jsme ji drzeli za ruku, no pakarna, stridali jsme se vecer u postylky po pul hodine, otlaceny kolena, manza ruku sotva prostrcil zbrblinama, pak jsme teda taky praktikovali dva dny vyrvavaci metodu a postupne oddalovani od postylky a tak, ale ted uz zase vyzaduje ruku, ale jsem tvrda a prisna, jinak to bude psycho. Je fakt, ze neni zvykla spat v ruchu, mi ani nedychame a odezirame tv
. Mame malej byt a kdyz spi po obede, tak tu ani nemuzu nic udelat, tak sedim u kompu
.
Za dva mesice se ale stehujeme do vetsiho, ted ho rekonstruujeme a manza obklada koupelnu
Ahoj holky,
vítám nové spolutěhulky Vykynu a Misenku.
Uspávání - u nás měla vyřvávací metoda neúspěch, resp. jsem neustála několikeré zvracení a přelézání postýlky a zadržování dechu. Do dvou let spal Matýsek s námi (dokud jsem kojila), pak si sám řekl, že chce do postýlky. Sedím vedle na posteli než usne a pak buď taky zalehnu
, nebo jdu něco dělat. Naštěstí máme dost veliký dům, takže můžu klidně vysávat nebo dělat rámus a do patra to není slyšet. Už máme objednaný nábytek do pokojíku, do Vánoc chci Matýska naučit spát tam. Od ledna půjde do školky, tak to snad stihneme, aby toho neměl moc najednou.
Milli
Aktualizovaný seznámek
27.5. Vykyna, KO 22.10.
31.5. Kobrapistolnice,
1.6. Ellhana, KO 21.10.
1.6. Milli, KO 10.10.
1.6. Wapik, KO 16.10.
2.6. Janik,
10.6. Misenka
Cacorka
Stika
Mili , dik za seznamek,
no ja bych chtela do prichodu detatka stihnout odbourat na noc dudlik a naucit na nocnik, na zimu je to ale blby, co pak venku?
Kocenky, mam takovou intimni otazku, kdyztak na ni neodpoveidejte, sexujete? ![]()
Ja pri prvnim tehu mela uplnej zakaz milovani i jakyhokoliv orgasmu, zpusobuje to stay delohy a ted nevim teda jak, ale uz to takhle nechci
.
Dula rikala, ze pokud se to mimi ma pustit, tak se pusti i kdyz budu nehybne lezet, ze to ze doktori naridej lezet nema smysl, tak nevim.
Mala je ale tezce udrzovana a je v poradku
![]()
Stika
Já teda nevím, ale pro mě to ted moc příjemný není, nevím … cítím se tam uvnitř hrozně napuchlá, nevím jak to říct jinak
Ale za jiných okolností jsem spokojená ![]()
Ahojky,
sex - no u prvního jsem si to vyloženě užívala, bylo to super no a teď to taky nevypadá špatně, jen se mi nechce tak často, jsem nějaká unavená poslední dobou.
spaní - no Nikolka byla taky celkem navyklá usínat u mě, nejdřív v posteli, pak u TV v náruči, ale kolem roku a něco ji to přestalo bavit a sama dala najevo, že chce postýlku. A ted je to v klidu, jak v poledne tak večer, ji dám do postýlky, občas přečtu pohádku a pak zhasnu, zavřu dveře a je klid.
Jinak ještě jsme ji od mala učili na běžný hluk, takže opravdu je schopná spát, i když třeba sousedi vrtají. ![]()
Vítám nové spolutěhule, je pěkné, jak se to tu rozjíždí…
štiko - máme stejné plány taky chci odbourat plínky..aspon přes den teda…dudlík není zas tak akutní, má ho jen čistě ve spánku jinak ne.Jsem zvědavá jak se mi to všechno podaří…jo a ještě naučit spát tak na jaře ve velké posteli ![]()