Poradna duly
Jana Čurdová
tak uz je mam hotovy, ale nezobrazujou se mi, tak nevim, kopiruje se do nastaveni to BBC code ne?
tak to uz jsem v 6tt? jak to, ze minuly tyden nevidela nic, ani ten pelisek?
no posledni MS jsem mela 20 srpna a vypocetlo mi to TP, prvni termin nekdy koncem kvetna. Ja ale vim, ze jsem otehotnela 5 zari, tak v kolikatym vlastne jsem? ![]()
zdravím při pátku…konečně.....
(jen poznámka pro pracující…
)
cácorko je to tam
Kolikátý den cyklu dneska jsi? Pobolívání podbřišku a výtok je naprosto normální. Nemusíš se bát, maj to snad všichni…
spíš naopak mimísek roste a dělá si tam místečko… ![]()
Jééé vítám novou těhulku, Lupe…konečně nějaká prvotěhulka, já taky čekám první miminko. A teda pěkně tě to miminko potrápilo, ale tedka už ho tam máš a už ho nepustíš…
Držím palce k doktorovi. Je to super vidět i jen ten váček s tečičkou… ![]()
stiko řekla bych, že metřík máš dobře. Já ho mám spočítaný na ms 22.8. a termín ovu 7.9., takže jsem o 2 dni pozadu…ale myslím, že se to bude ještě měnit. Myslím, že jsem ovu měla později. To se snad už ukáže na příští kontrole. Hele a kdy jdeš na další KO. tam už mimčo bude určitě vidět. Asi bylo příliš brzy. Někdy se mimčo schovává… ![]()
Ahoj holky, děkuju všem za přivítání. Koukám, že skoro všechny máte už metříčky, ale já si pořád netroufám, nechtěla bych to zakřiknout, když se nám ten mimísek loudal.
Wapik - Miminko netrápilo - jen k nám hned nechtělo, abychom věděli, že ne vše se dá naplánovat:). A jsi správně prvotěhotensky rozradostněná nebo rozháraná jako já? Blázní hormony. Taky ty moje sny poslední dobou stojí za to - horor je proti tomu komedie:)!!!
Stika - je paráda, že když jste se rozhodli, miminko se tak rychle zadařilo. Já už jsem byla značně nalomená, jít si k Dr. vylít srdce, že miminko nepřichází.
Cacorko - // paráda:). Tak teď už jen to potvrzení od Dr.
wapiku
Dnes jsem 29 DC
Včera jsem to řekla tatkovi
před chvíli jel d o lékárny, se mě ptal jestli tam taky něco nechci, tak mi koupí Mamavit
Můžu to zobat i bez porady s dr ne?
Lupe
díky a tebe vítám !! Já doufám že je vše tak jak má, znova bych něco zlýho asi nepřežila
ALE MUSÍME MYSLET POZITVNĚ
TAKŽE TO VŠECHNY DOTÁHNEME DO ZDÁRNÉHO KONCE JASNÝ?! ![]()
Cacorka
Já doufám pevně (taky mám pořád na tváři úsměv od ucha k uchu a od rána do večera si prozpěvuju), ale stejně pochybnosti a starosti hlodají - jsou to potvory
. Je to fakt velký skok do neznáma. Pořád si říkám neupínej se k tomu - stejně je to houby platný. Ale tobě to bezdebat vyjde!!!:)
Cacorko tak 29DC to ta čárečka skvěle odpovídá…
Hele a tatka to předtím netušil??? Jsi mu udělala překvápko?
Lupe no jo no, někdy si to život naplánuje sám. Ale o to větší tedka musíš mít radost. No skvělou náladu a radost jsem měla prvních pár dní po testíku. Pak jsem začla být nervozní a pak se uklidnila. Jenže poslední dobou se to všechno střídá během jednoho dne a to několikrát…
Ted momentálně mě buší srdce a jsem nervozní jak před maturitou a já vůbec nevím proč…takže to se mnou nebude jednoduchý…
Trochu trnu, za 14dní půjdu na kotrolu a snad tam bude srdíčko…jenže já to potřebuju vědět nejlépe hned…
NO asi to cítí všichni podobně.
Lupe a metřík přece neovlivní tvoje těhu… ![]()
wapiku
měla jsem za to že tušil , pořád se mě ptal jaktože mám tak citlivý prsa, jaktože mě bolí, jaktože chodím pořád čůrat … ale včerejšek mě přesvědčil o tom že neměl ani tucha ![]()
BTW co s tím MAMAVITEM, můžu ho zobat i bez porady s dr ne?
cacorko no jo prsa se netají zatajit…před chlapama teda ne… ![]()
mamavit můžeš určitě zobat, naopak musíš něco s kyselinou. Nevím jestli ten mamavit je odstupnovaný na začátek těhu a pak dál? Maj se zobat vitamínky i před těhu.....takže tedka v tom můžeš pokračovat a nebo rychle začít…
Já zatím zobu jen kyselinu listovou, ale hodlám si taky koupit nějaký ten komplex.
Hele a jak to tatka vzal?
Cau holkym, vyjste to teda rozjely, my mely s malou druhy spani. zaplatpanbu za nej, ale chudak tatka vstava kolem paty a potom uz nespi
.
Ja jdu na KO v pondeli odpoledne, tak uvidim co mi rekne, jsem taky nervozni, pri maly jsem v tomhle tydnu zacala mit problemy. taky me desne boli bricho jako na MS.
ja myslim ze Mamavit muzes bez doporuceni, jen mi mudr rikal pri minulym tehu, ze mi to muze zpusobovt nevolnosti ![]()
Ja beru kyselinu listovou, ta je na vyvojove vady a spravne by se mela brat uz dva mes pred pocetim