ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
3.10.08 08:20

tak uz je mam hotovy, ale nezobrazujou se mi, tak nevim, kopiruje se do nastaveni to BBC code ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.10.08 08:21

a uz se neco zobrazuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 08:33

Stiko

Jojo už je tam máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.10.08 08:34

tak to uz jsem v 6tt? jak to, ze minuly tyden nevidela nic, ani ten pelisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.10.08 08:41

no posledni MS jsem mela 20 srpna a vypocetlo mi to TP, prvni termin nekdy koncem kvetna. Ja ale vim, ze jsem otehotnela 5 zari, tak v kolikatym vlastne jsem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
3.10.08 09:00

zdravím při pátku…konečně..... :lol: (jen poznámka pro pracující… :wink: )

cácorko je to tam :potlesk: Kolikátý den cyklu dneska jsi? Pobolívání podbřišku a výtok je naprosto normální. Nemusíš se bát, maj to snad všichni… :wink: spíš naopak mimísek roste a dělá si tam místečko… :twisted:

Jééé vítám novou těhulku, Lupe…konečně nějaká prvotěhulka, já taky čekám první miminko. A teda pěkně tě to miminko potrápilo, ale tedka už ho tam máš a už ho nepustíš… :lol: Držím palce k doktorovi. Je to super vidět i jen ten váček s tečičkou… :wink:

stiko řekla bych, že metřík máš dobře. Já ho mám spočítaný na ms 22.8. a termín ovu 7.9., takže jsem o 2 dni pozadu…ale myslím, že se to bude ještě měnit. Myslím, že jsem ovu měla později. To se snad už ukáže na příští kontrole. Hele a kdy jdeš na další KO. tam už mimčo bude určitě vidět. Asi bylo příliš brzy. Někdy se mimčo schovává… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 09:47

Ahoj holky, děkuju všem za přivítání. Koukám, že skoro všechny máte už metříčky, ale já si pořád netroufám, nechtěla bych to zakřiknout, když se nám ten mimísek loudal.

Wapik - Miminko netrápilo - jen k nám hned nechtělo, abychom věděli, že ne vše se dá naplánovat:). A jsi správně prvotěhotensky rozradostněná nebo rozháraná jako já? Blázní hormony. Taky ty moje sny poslední dobou stojí za to - horor je proti tomu komedie:)!!!

Stika - je paráda, že když jste se rozhodli, miminko se tak rychle zadařilo. Já už jsem byla značně nalomená, jít si k Dr. vylít srdce, že miminko nepřichází.

Cacorko - // paráda:). Tak teď už jen to potvrzení od Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 09:47

wapiku

Dnes jsem 29 DC :wink: Včera jsem to řekla tatkovi :) před chvíli jel d o lékárny, se mě ptal jestli tam taky něco nechci, tak mi koupí Mamavit :) Můžu to zobat i bez porady s dr ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 09:53

Lupe

díky a tebe vítám !! Já doufám že je vše tak jak má, znova bych něco zlýho asi nepřežila :( ALE MUSÍME MYSLET POZITVNĚ :D TAKŽE TO VŠECHNY DOTÁHNEME DO ZDÁRNÉHO KONCE JASNÝ?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 10:11

Cacorka

Já doufám pevně (taky mám pořád na tváři úsměv od ucha k uchu a od rána do večera si prozpěvuju), ale stejně pochybnosti a starosti hlodají - jsou to potvory :lol: . Je to fakt velký skok do neznáma. Pořád si říkám neupínej se k tomu - stejně je to houby platný. Ale tobě to bezdebat vyjde!!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
3.10.08 10:14

Cacorko tak 29DC to ta čárečka skvěle odpovídá… :wink: Hele a tatka to předtím netušil??? Jsi mu udělala překvápko?

Lupe no jo no, někdy si to život naplánuje sám. Ale o to větší tedka musíš mít radost. No skvělou náladu a radost jsem měla prvních pár dní po testíku. Pak jsem začla být nervozní a pak se uklidnila. Jenže poslední dobou se to všechno střídá během jednoho dne a to několikrát… :lol: Ted momentálně mě buší srdce a jsem nervozní jak před maturitou a já vůbec nevím proč…takže to se mnou nebude jednoduchý… :wink: Trochu trnu, za 14dní půjdu na kotrolu a snad tam bude srdíčko…jenže já to potřebuju vědět nejlépe hned… :wink: NO asi to cítí všichni podobně.

Lupe a metřík přece neovlivní tvoje těhu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 10:21

wapiku

měla jsem za to že tušil , pořád se mě ptal jaktože mám tak citlivý prsa, jaktože mě bolí, jaktože chodím pořád čůrat … ale včerejšek mě přesvědčil o tom že neměl ani tucha :D
BTW co s tím MAMAVITEM, můžu ho zobat i bez porady s dr ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
3.10.08 10:25

cacorko no jo prsa se netají zatajit…před chlapama teda ne… :twisted:

mamavit můžeš určitě zobat, naopak musíš něco s kyselinou. Nevím jestli ten mamavit je odstupnovaný na začátek těhu a pak dál? Maj se zobat vitamínky i před těhu.....takže tedka v tom můžeš pokračovat a nebo rychle začít… :wink: Já zatím zobu jen kyselinu listovou, ale hodlám si taky koupit nějaký ten komplex.

Hele a jak to tatka vzal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.10.08 10:34

Cau holkym, vyjste to teda rozjely, my mely s malou druhy spani. zaplatpanbu za nej, ale chudak tatka vstava kolem paty a potom uz nespi :lol: .
Ja jdu na KO v pondeli odpoledne, tak uvidim co mi rekne, jsem taky nervozni, pri maly jsem v tomhle tydnu zacala mit problemy. taky me desne boli bricho jako na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.10.08 10:36

ja myslim ze Mamavit muzes bez doporuceni, jen mi mudr rikal pri minulym tehu, ze mi to muze zpusobovt nevolnosti :?
Ja beru kyselinu listovou, ta je na vyvojove vady a spravne by se mela brat uz dva mes pred pocetim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí