Poradna duly
Jana Čurdová
prvotehulky, pro miminka jsem zboznovala znacku nattou
http://www.ecipisek.cz/…attou/7/134/
hlavne je super ten skripec s plysakem, co se nacvakne na korbu a mimi na nej kouka, nebo tim pricvaknete plinku na korbu, kdyz je slunicko ![]()
Vítám novou těhulku!!! At se ti u nás líbí …
No a jako holky mám dost, přečetla jsem si nadpis nad metříkem co má ZUZANICA u těhu metříku, a rozbulela sem se ![]()
jako stačí Vám to ?!
Já sem fakt marná
![]()
cacorka píše:
Vítám novou těhulku!!! At se ti u nás líbí …No a jako holky mám dost, přečetla jsem si nadpis nad metříkem co má ZUZANICA u těhu metříku, a rozbulela sem sejako stačí Vám to ?!
Já sem fakt marná
![]()
tak ja bulim taky ![]()
jééé, tak já to smažu, ať vás netýrám ![]()
LUPE: tak přesně vím nebo tuším, jak jsi byla za ty // šťastná, ještě si pamatuji při prvním mimču na ty svoje kvanta negativních testů a pak, když to po roce vyšlo, byla jsem z toho paf…brečela jsem jako želva ![]()
Taky jsem dnes byli na veletrhu hraček, ale my bychom museli zkoupit vše, protože u každého stánku strávíme minimálně 10 minut
, ale nakonec jsme si přivezli podlahové puzzle - farmu a malou to zatím fakt baví, složí si farmu a pak ji zbydou vcelku velká zvířata a ty tam nakonec vkládá.
Dobré ránko Těhulinky …
Já sem při probuzení zase dostala málem infarkt
hrozná bolest jako na MS a dole šílený mokro, jaký horko mě polilo asi nemusím vysvětlovat, samozřejmě jenom čirý výtok .. ale myslela sem že mě odvezou! ![]()
Jinak jsem zjistila že nejvic prsa cejtím večer po sprše, a ráno, a to dycky když nemám podprdu, jak mám celej den podprdu tak je nejectim skoro vůbec ( asi jak jsou podepřené ) ![]()
Zuzka - taky tě vítám, ale my se už známe, viď? Jsem si na 100% jistá, že se z náme ještě z diskuze a z deníčku Květňátka a červňátka 2006. Píšu si tě do seznamu a těším se na další informace.
Cacorka - to je děs, co? No snad to nějak přežijeme do 12tt a pak už to bude více méně v klidu.
Mě zatím prsa nic nedělají, asi jsou na to moc vytahaný po kojení
. Manžel už se těší, z menších dvojek mi naskočily poctivý čtyřky.
Druhotěhulky - nevíte jak je to s tou amniocentézou? Je mi těsně přes třicet, tak to mě asi pošlou, ne? Kamarádka to takhle nějak měla, první dítko ve 29 a druhé ve 31 a s tím jí už poslali.
Dneska se nám přijdou podívat první nájemníci - koupili jsme ve městě starší dům z dvacátých let a rekonstruujeme ho. Máme tam tři krásný bytečky, musíme vybírat opatrně, aby nám je někdo nezmastil. Nemáte s tím někdo zkušenost, na co si dát hlavně pozor? Jasně jsme zamítli zvířata, víc jak 4 osoby v bytě (jsou to všechno 2+kk), udali jsme 3 měs. nájmy předem + nějakou tu kauci, ale nic víc mě nenapadá.
V deset předám Matesa tchýňce a ještě to tam chci honem poklidit, ať to vypadá k světu. Nějak na mě s těma hormonama skočila uklízecí nálada.
Milli
Mili, na amnio jdes pokud neni dobry, nebo je hranicni screening, nebo ti v dobe porodu bude uz 35 let, aspon me to mudr rikal, kdyz me tam posilal, ja to ale tenkrat odmitla.
Preju krasne rano tehulky a peknej vikend ![]()
Milli
No snad to do toho 12tt uteče ..
S tou AMNIO je to tak jak psala STIKA ![]()
Ahoj holky,
Cacorka - tyhle bolesti, mokro a úprk přesvědčit se, že jsem nedostala MS ........taky mooooc dobře znám. Tak nám přeju pevný nervy
.
Zuzanica - já jsem dnes totálně v euforii - přecházelo to z údivu, k nedůvěře, ve strach, nervozitu a teď, když už víc a víc věřim, že se to vše dobře vyvíjí, tak nastupují jen samá „pozitiva a klady“.
Uvidíme jak mě ty náladičky budou trápit dál.
Kolotoč pocitů?!
Milli - k těm nájemníkům, to se nedá asi dopředu dobře odhadnou - my jich prostřídali hodně a nakonec jsme objevili, že pravidlo a pojistka neexistuje. Ty zvířata jsou určitě dobrý nápad - kauce ( hlavně pak na opravy) i 3×nájem.
Ale ze zkušenosti ti můžu říct, že máme v domě nájemníky s pejskem (docela velkým) a starají se o byt i příslušenství vzorně. A naopak samotný člověk dokázal zdevastovat celý byt a kdeco kolem. Chce to dobrou nájemní smlouvu (aby jste byli chránění - hlavně se domohli, aby se vystěhovali, když s nimi bude problém, ale ani ta není 100% záruka viď, jelikož něco vymáhat po někom v dnešní době se rovná běhu na dlouhou trať ) Takže pokud máš alespoň trochu čuch na lidi, dej i na první dojem - mně se to mnohdy vyplatilo. A je dobrý si rozmyslet, jestli určíte, co kde mohou vymalovat a kde co přitlouct, jelikož se nám stalo, že vymalovali celý byt černě a všude přitloukly skoby jak pro dobytek
. Pak se to blbě dávalo do původního stavu. Teď máme v nájmu už 4tý rok dokonce dva cizince z Ruska a Ukrajiny, ikdyž jsme původně „na začátku“ cizince nechtěli. A je vše OK.
Asi jsem ti moc neporadila což?! ![]()
Pěkný víkend holky!
Téda to jsem se dostala do ukecaného měsíce
člověk tu chvíli není a už dočítám 3 stránky ![]()
Tady je tááák hnusně., prší a je zima blééé to nemám ráda, už aby aspoň nasněžilo a byl prosinec, kdy jsou výlohy plné světýlek a budou se blížit vánoce.
Výtok - taky mám ale už mi začíná „tvarohovatět“
což je neklamný příznak kvasinek. V minulém těhu se mě držely zuby nehty celou dobu…sem se jich nemohla zbavit..nijak…no a ted to vypadá že to bude podobné. ![]()
Amnio - pokud nebudeš mít nějaké hraniční výsledky, bych nešla ani náhodou, moje kolegyně z práce otěhotněla potřetí v 33 letech a taky ji strašně hnali…ale výsledky měla ok, tak nešla. Má samozřejmě úplně v pořádku holčičku.
No tak já musím do toho nečasu..jdu do obchodu…jsem sama doma manžel má mimořádně pracovní sobotu, tak tam za mě nikdo neskočí achjo
Dobré ránko holky, u nás teda trošku pochmuřelé
, protože nám není s malou moc dobře, nesedlo nám včera jídlo na veletrhu hraček a celou noc jsme ob lítaly
, teď už to vypadá lépe…od 8 hodin máme zatím klid, tak jsme to snad dostaly všechno ven…už nikdy tam jíst nebudu!!!!
Milli: No jasně, že se známe, byla jsem přesně jak píšeš na květňátkách-červňátkách 2006, taky máme skoro stejně staré děti
…tak jsme si to hezky naplánovaly co? ![]()
Jdu si ještě na chvíli lehnout, snídaly jsme každá půlku suchého rohlíku, tak to zkusíme ještě zaspat, ikdyž čertice se zdá už úplně fit..začíná řádit ![]()
ahoj holky, přeju krásný víkend,
u nás teda zatím slunečno, takže moc příjemné…
Dneska jsem se pěkně vyspala a tedka se vrhnu na deratizaci baráku. Nějak mě poslední dobou odpoledne když příjdu domů nic nebaví a k ničemu se nepřinutím..... ![]()
Zdravím Zuzanicu.....super, další ukecaná těhulka…
Chudáci co vás to potkalo, snad to byl jen noční výlet na wc a už to bude dobré.
HOlky všechny odkazy na hračky atp. jsem si dala do oblíbených a až příjde čas a budu něco shánět tak budu šmejdit..... ![]()
Já bolesti nijak extra neměla, ale většinou to všichni píšou.....holt každý to máme jinak…
tak holky vydržte mimísek se roztahuje…
Tak mám vilku vypiglovanou a vrhnu se na náš domek - teda spíš jen tak něco pošudlám. Jsem úplně grogy, ale je to tam jak v klícce.
Zuzanica - my jsme to zkoušeli už pár měsíců (asi 3 nebo 4), ale vyšlo to až teď. U Matýska to sice vyšlo hned, ale ten nepovedený kousek před tím jsme se snažili skoro 7 měsíců. Chtěla jsem to stihnout kvůli nástupu na novou MD a tak, takže jsem počítala a doufala a vyšlo to. V minulé práci jsem totiž zkončila a musela bych se nahlásit na pracák a pak bych měla mizernou mateřskou. Takhle to vyjde akorát.
amnio - jak o tom píšete, tak jsem si vzpoměla, že té kamarádce vlastně vyšly špatně nějaké testy. Měla tam vysoké riziko DS, asi 1:25 nebo tak. Ale amnio bylo v pohodě. Prý se to stává poměrně často. No já bych miminko stejně pryč nedala, ať už by mu bylo cokoliv, s čím by se dalo žít.
Lupe - ty zvířátka jsme zamítli kvůli podlahám - máme všude dřevěné a dáváme nové schodiště v původním designu, bylo to dost drahý, ale vypadá to skvěle. Nakonec to dopadlo tak, že dva z těch zájemců jsou celkem dobrý známí, z toho jeden je sám a druhý má jedno dítko školou povinné. Takže ideální stav. Ještě ten třetí a bude klid. S tím malováním mě to šokovalo! To si ještě musíme ve smlouvě ošetřit, aby nám tam nevymysleli nějakou hrůzu.
Ellhana - to tě lituju, že tě trápí kvasinky. Mě se sice poprvé vyhnuly, ale prý je to dost časté. Beru to jako součást čekání na mimčo, ale je to pěkně ![]()
Dneska mám kupodivu skoro placatý bříško, zato včera večer to bylo děsný.
No nic, jdu promíchat další povidla (celou zimu budu asi píct buchty s povidlama) a hodit další prádlo do pračky.
Aktualizovaný seznámek
27.5. Vykyna, KO 22.10.
27.5. Stika, KO 6.10.
31.5. Kobrapistolnice,
1.6. Ellhana, KO 21.10.
1.6. Milli, KO 10.10.
1.6. Wapik, KO 16.10.
2.6. Janik,
2.6. Zuzanica, KO 15.10.
7.6. Lupe, KO 10.10.
10.6. Misenka, KO 21.10.
12.6. Cacorka, KO 14.10.
Ahoj těhulky
Hlásím, že je mi dneksa poprvé malinko blivno … na vrh to zatím není, ale už to přichází , ale neva, aspon že vím, že je to všechno snad ok
Jinak mám přikázáno od tatky dietu, a žádný přežirání v době těhu, že sem si první těhu zahřešila dost, tak ted musím bejt hodná a papat zdravě .. tak sem ho uklidnila že několikorvních týdnů toho asi stejně moc nesním, páč mi bude pořád blbě, to vím už ted … u malýho to trvalo do 16tt, tak sem zvědavá jak dlouho to potrvá tentokrát.
Jinak mám trošku poklizeno, chtěli sme jet utratit nějaký prachy a Jirka zastřílet, ale nechali sme to na zítra
Dneska není dobře postavanej měsíc ![]()
![]()
![]()