ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3471
5.10.08 08:43

Ahoj holky,
nestíhám a ještě nám blbne net :evil: . Stránky se načítají klidně i dvě minuty. A manžel neustále okupuje pc, neb má dovolenou.
U nás je vše v pohodě, tedy doufám. Pochyby jsou pořád, nemůžu se dočkat, až uvidím srdíčko. To čekání je nekonečné :( .

Tak se mějte kočky a užijte si neděli. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.10.08 08:49

Dobre ranko, tak dnska ozelim i koprovku u tchyne, pres to ze ji miluju. Pojede tam tatka s malou sam. Ted ma prtouskovna obdobi vzdoru a je to silenyyyyyyyy, presne takovy to dite, co se vali na zemi, triska hlavou o zem, mlati mamu atd mam ted doma. a to jsem to vzdycky nesnasela a rikala jsem si, teda to je nevychovanej spratek, to ja svy dite srovnam, no clovek mini :oops: :lol: :lol:

Bych ji dneska hodila z vokna, to pochopej snad tady jen druhomatky :lol: :lol: . Na vsecno slysim NEEEEEEEE :twisted: :twisted: no sila. Dneska teda na druhy mimi nemam ani pomysleni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.10.08 09:35

ahoj holky u nás to vypadá na krásný den…

stiko tak nemáš na druhé mimi ani pomyšlení, no ještě, že už si to moc rozmyslet nemůžeš… :wink: :lol:

holkám děkuji za hesla…krásnou neděli…aspon v rámci možností… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.10.08 09:52

Nevim cim to je, ale jsem ted vztekla, plactiva, podrazdena a mam alergii na manzela a svy dite :lol: :lol: .
Potrebuju vypnout, jsem uz 29 mesicu doma a za tu dobu jsem byla jen dva vecery nekde s kamoskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.10.08 10:00

Stika - ani nevíš, jak tě chápu. Po dvou letech nepřetržitého kojení a nevyspání mi taky hrabalo. Za tu dobu jsem byla 2× venku večer a to ho hlídala moje mamka a já seděla na telefonu. My máme momentálně hluché období. Nereaguje ani na normální hlas, ani na zvýšený a já nejsem typ, co by křičel, takže se cítím jak mizerná neschopná matka. Ale jakmile večer usne, děsně ho miluju :lol:

Na druhé mimi sice mám pomyšlení, ale už teď vím, že až budu rodit, tak si zase řeknu: mám já tohle za potřebí? Stojí mi to za to? A za pár hodin budu z prťouska celá pryč. Hlavně pak musím překonat nájezdy návštěvníků.

Vykyna - taky máme jen jeden PC a jakmile má taťka dovču nebo volný večer (což není zase tak často), od PC se nehne. Jaké máte připojení, že vám to jde takhle pomalu? My máme bezdrátové a je to v pohodě. Teda akorát večer, když je asi připojeno hodně lidí, tak je to lenivější, ale ne o moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.10.08 10:20

Dekuju Milli, jen aby jsme nevidesily nase prvotehulky.
jo kdyz spi, tak je sladka a taky ji miluju :lol:

Zatim si nedovedu predstavit, jak tu lasku rozdelim do dvou osubek, abych nekomu nenadrzovala a tak. to ja prave ted furt kricim a pripadam si jako neschopna histericka matka :oops: . ale ona treba dve odiny rve MAMA a NEEEE stridave a ty na ni, cces jablicko NEEEEE, lipanka NEEEE, pujdeme ven NEEEEE, no psycharna. Taky se stydim, ze to nezvladam a manza me vidi v tyhle situaci, navic na nej zarlim, ze on odtud vypadne do prce a jeste ma tak jednou tydne nejakou akcicku po praci, ted zacina vecirkova sezona. Rikal, at jdu ted misto nej na party Googlu, ale tam bude zakoureno a pak bych si to vycitala, e jsem ublizila prcickovi a navic bych se ani nebavila, bo bychh trnula jak to doma vladaj. je ted desnej mamanek, nechce aby ji tata, kopal, prebaloval, nic, jen MAAAAAMAAAAA.

Ale dneska s nima k babce fakt nejed a at to vladno jak chtej, delam si melt, vezm casak a bd relaxovat a taky msim teda klidit, ale adna prehanka. Jeste e je drobecek tak hodnej a netrapi me nevolnostma, snad neacno, to bych asi skocila do zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
5.10.08 14:53

Stiko

Láska se mezi dvěma dětma nedělí, spousta holek potvrzuje, že porodem a příchodem dalího tvorečka se láska násobí.. a já tomu věřím … zatím nosím jen cosi čemu za chvíli začně tlouct srdíčko, a už ted to miluju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.10.08 15:02

V neděli je to tu nějaký slabší :( No nevadí, zítra nám zase začíná týden, tak se to rozjede.

Čeká mě kadeřnice a kosmetička, mám to na celé dopoledne, tak se moc těším. Matýska odvezu k babi na hlídání a budu si to užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
5.10.08 15:07

Milli

Teda ty se máš !! Krásně si to užij! a zarelaxuj si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.10.08 15:44

Cacorka - mrkni na stránky, zkusila jsem upravit ten seznam, ale je to takový kostrbatý :( Taky jsem přihodila jednu galerii UTZ pro první trimestr. Kde jsi k těm stránkám přišla? Jsou fakt zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
5.10.08 16:09

Milli

na tyhle stránky jsem chodila už jako těhu s malým, tak nějak sem na ně natrefila přes Google toho najdeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.10.08 16:22

Na téma Google vám musím napsat něco pro zasmání. Můj manžel je sice talent na auta, ale na PC je antitalent. Ještě tak najít si něco na seznamu, nebo tak. Tuhle slyšel o Googlu a povídá - a my toho Gůgla máme taky? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
5.10.08 17:32

Milli

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
5.10.08 17:40

Holky přepíšu si v seznámku KO, půjdu už 7/10 to je v úterý, já mám prostě šílenej strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.10.08 17:55

Copak copak? Je ti nějak divně? Nebo máš předchozí špatnou zkušenost?
Já se asi nebudu moc radovat, dokud se nepřehoupnu přes ten můj kritický 10tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí