ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6165
7.10.08 19:53

Cácorko: Tak teď všechno dočítám, měla jsem dneska hroznou honičku… :x
Je mi to taky moc líto, když jsem si od tebe poprvé přečetla o špinění, tak jsem si řekla, že se to zkrátka stává, ale určitě to bude dobrý, teď jsem tu jak opařená a nevím co napsat :( , ale věřím, že to třeba ještě dobře dopadne. Přeci jenom máš v Dg. hrozící potrat jak píšeš, kamarádka, když jela s krvácením, tak přijela s Dg. spontánní potrat. Držím na zítra všechny palečky a posílám hodně velkou sílu, papa a drž se!!!

Míšenka - Ještě si pamatuji, když mi před 4 lety umřel děda, nejvíc mi bylo líto samozřejmě babičky, pohřeb není příjemná záležitost, ale určtiě to zvládneš…upřímnou soustrast!

Zase se ozvu, holky všechny se držte a opatrujte fazolky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
8.10.08 08:20

HCG už jenom 10 jednotek - takže je to pryč.Už mě ani nebolí prsa, není mi špatně, necítím se těhotná.
Holky držte se, pokusím se nakouknout až se z toho trochu vyhrabu, kdy to bude nedokážu říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.10.08 08:30

Cacorko, strasne me to mrzi, nevim co napsat, to musi hrozne bolet, drz se kocicko, hodne sily :cry: a nevzdavej to, me rikal mudr, ze kdyz je spontanni potrat, tak to jakoby to telo pohnoji a dalsi mesic zena otehotni a donosi zdrave mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.10.08 08:37

ja to mela pred timhle tehu v srpnu, projevilo se to jako silnejsi opozdena MS o deset dni, vubec jsem nevedela ze jsem tehu, ale mudr videl prasklej folikul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
8.10.08 08:44

Cacorko - je mi to hrozně líto, :cry: drž se.posíláme hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.10.08 09:05

takovej smutnej den, ani nevimco psat :? a nejvic sem psala Cacorka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
8.10.08 11:07

Cacorka - hodně síly a snad jednou najdeš odvahu zkusit to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.10.08 12:19

cacorko ještě jednou je mi to moc líto… :( Chce to čas. Jednou budeš držet ten novej uzlíček, nevzdávej to…

odjedte někam na víkend at se trochu odreaguješ…a až budeš moct tak mezi nás určitě zavítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
8.10.08 12:43

cacorko: To je mi moc líto, že to nedopadlo. Jedinou „útěchou“ snad může být jen, že mimi odešlo teď a ne až za nějaký měsíc - to by bylo ještě smutnější :( Rozhodně nic nevzdávej-jak jsem psla, mám to samé za sebou. Takže jak to půjde, jděte do toho znova a přeji ať tu co nejdříve zakládáš novou diskuzi :srdce:

Jinak dnes ráno jsem dělala testík a byl tam slabý proužek v čas.limitu, takže si snad už můžu udělat i metřík :-)

Za jak dlouho po // jste objednané na gyndu? Budu tam muset zavolat…
Manžel ještě netuší, a pořád promýšlím, jak mu to oznámit - on by se totiž bez 2. dítkaklidně obešel :twisted: ..tak pořád nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
8.10.08 12:46

Koreno - no já volala asi 4 dny po prvním objevení / /,a doktor mě rovnou objednal až za 3 týdny,aby už bylo vidět i srdíčko.takže tam jdu až budu v 7tt.je to šíleně dlouho,na jednu stranu je to lepší,už aspon vše uvidíme,ale kdo to má vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
8.10.08 13:48

cacorko - je mi to moc lito a červen bude bez tebe takovy prázdnější…
Korenko - no vidíš že čárka tam je…já byla u dr hned týden na to co jsem objevila //, on to bere dřiv aby vyloučil mimoděložní co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.10.08 13:57

koreno tak to je bezva že tam jsou…já se taky chtěla objednat až na ten 7tt, ale sestřička říkala, že chtějí ještě předtím potvrdit těhu (asi jak píše Ellhana, jestli je vše na svých místech), takže jsem byla nějaký 5tt+5. A pak za 14dní na srdíčko…aspon vidíš mimčo víckrát… :wink:

Jinak dneska jsem byla na wc poprvé vrhnout… :poblion: Sice mi to moc nešlo, ale pak se mi náramně ulevilo… :lol: takže už jsem zase spráskala bagetu…no uvidíme jak to bude pokračovat…Jak jste na tom ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
8.10.08 13:58

Cácorko: …co napsat, je mi z toho smutno :cry: :cry: :cry: Přeji hodně síly do nového začátku a ať to brzy přebolí! Drž se holka!!!

Koreno: moc gratuluji k //,tak už je to jasný! :D
Naše doktorka poprvé objednává cca za 2 týdny od pozitivního testu, aby se ukázalo, zda je mimi tam kde má být a pak znovu za týden až dva na srdíčko, alespoň tak jsem to měla v 1. těhu a teď mám k ní taky termín za 14 dní po // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
8.10.08 14:44

Koreno - gratulace k //. Jinak Dr. mě taky objednal cca 5tt+5.

Dneska je mi od rána blbě. A měla jsem tu čest se už podruhé poroučet v mdlobách k zemi. Můj nízký tlak to nějak neustojí. Tak jsem parádně sedřená na ruce (naštěstí jen tam- nikdy nevíš kde přistaneš). Mám zákaz vůbec vstávat ze židle, což jde dost těžko.

Dneska je fakt divnej den :? .Snad mi alespoň Dr. v pátek na KO řekne, že je vše jak má být.
A všem našim mimískům se bude dařit stále jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.10.08 16:08

koreno , tak gratuluju ke // :D
Me je taky dneska blbe, to asi ta zmena pocasi, nastesti stredy je tu babicka a chodi s prtou ven a ja tady uklizim, ted budu odpocivat, mota se mi hlava, ale nebleju, zatim, jen furt krkam a slintam :lol:

Nase prta dneska skakala na kresle a rozbila repraky od domaciho kina, po obede vubec nespala, tak jsem ji vyhnala ven a rekla jsem do sesti ze ji nechci videt :oops: :lol: , fakt to ted nejak nezvladam, ani nemam energii se radovat s briska :oops: . jsem ted furt podrazdena a unavena, chudak manza a furt me boli bricho jako na MS, hlavne kdyz jdu na malou, tak potom, jak to mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí