ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
6.10.08 11:07

Cacorko , krasny stranecky :wink: , budes tam pls za me dopisovat moje KO a tak? Jsem na to nejaka leva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.10.08 11:19

stiko

jasný, jen mi do dycky písni sem nebo do SZ a já to tam hodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.08 11:25

Ahoj holky, …zdravím kolegyni z Ledna 2007 Ellhanu 8) Hlásím, že jsem objevila před 2-3 dny //, ale zatím hodně slabé a vidět byly až po oschnutí proužku (28. a 30. DS) MS mývám někdy i za 32DS, takže ještě budu testovat asi pozítří, ale na druhém testu byl proužek silnější, tak snad to klapne, a příště // vyskočí hned :P …momentálně doma 2.týdne proděláváme samé nemoci, takže bych se ani nedivila, kdyby to nedopadlo.Dokonce jsem musela vzít ipřášky, které zrovna těhu neprospívají, ale říká se, že je to v tuhle dobu „vše nebo nic“, tak doufám, že to platí, ať už to dopadne jak chce :(

Držím všem palce, ještě vás nemá všechny dočtené, ale až se uzdravíme, tak to snad doženu …TP mi vychází předběžně na 11.6.2009 :P

nepřihl. korena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.10.08 11:27

ještě jednou oprava hrubky :oops:
Ahoj holky, …zdravím kolegyni z Ledna 2007 Ellhanu 8) Hlásím, že jsem objevila před 2-3 dny //, ale zatím hodně slabé a vidět byly až po oschnutí proužku (28. a 30. DS) MS mívám někdy i za 32DS, takže ještě budu testovat asi pozítří, ale na druhém testu byl proužek silnější, tak snad to klapne, a příště // vyskočí hned :P …momentálně doma 2.týden proděláváme samé nemoci, takže bych se ani nedivila, kdyby to nedopadlo.Dokonce jsem musela vzít ipřášky, které zrovna těhu neprospívají, ale říká se, že je to v tuhle dobu „vše nebo nic“, tak doufám, že to platí, ať už to dopadne jak chce :(

Držím všem palce, ještě vás nemá všechny dočtené, ale až se uzdravíme, tak to snad doženu …TP mi vychází předběžně na 11.6.2009 :P

…pořád mě to odhlašuje :o …korena

• Citovat
  • Upravit
410
6.10.08 11:48

Tak už jsem to spravila na těch webovkách, malej už spí, a jdu vařit chlapům něco k obědu, teda není mi nejlíp, takže to vaření asi bude hodně rychlé:D
zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.10.08 11:55

to je desny, rano me mala bouchla do pusy a ja si rozkousla ret, vzdycky se vzteka a mlati hlavou, no a ted zase a mam ten ret rozkouslej na druhy strane, mam hubu jak havajska domovnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
6.10.08 11:55

ahoj holčiny,

stiko ty jo ty se máš jdeš dneska na KO… :wink: to už by fakt mohlo být srdíčko, a v kolik jdeš hodin? jsem moooc zvědavá…

jééé další nová těhulka tak vítej koreno… :D

cacorko super nové metříky…taky zvažuji změnu… :wink: jdu mrknout co jsi nového vykouzlila na stránkách… :twisted:

Tak hurá do dalšího týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.10.08 11:58

Wapi jdu tam v 15:40, taky jsem zvedava :lol: , jestli se prcicek drzi, po tom, co tady lezu po zemis malou, furt ji zvedam a taham se s kocarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.10.08 13:25

Ahoj holky

Díky za pochvalu webovek, už se rýsujou :)

Stiko
Sem moc zvědavá na Tvojí KO, zrovna sem se chtěla zeptat v kolik hodin jdeš, a ono už to tady, je, tak budeme držet pěsti! Určitě bude všechno OK. A s tím taháním dítěte .. taky jsou u nás situace kdy malýho zvednout prostě musím, není jich zrovna málo … ale snažím se to dělat pomalu.. tak snad je to ok.
A dneska je mi teda celkem blivno :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
6.10.08 13:31

Ahojky,
no čau korenko :D tož vítej u červňátek , hned mi bude veseleji když tu budu mít známý nick :lol: :lol:

Jinak teda holky jste šikulky s těma stránkama, jen jsem to tam ještě moc nestudovala, nebyl čas, ale napravím to.

štiko - držím palečky a všimla jsem si, že máš dítko skoro přesně stejně staré jak já. …je to taky Ledňáček? Jinak vztekání u nás taky na denním pořádku a poslední dobou si opět osvojila ten báječný zvyk třísknout hlavou do země :? my máme podlahy to fakt jako musí bolet, ae neřeším to ji jednou snad dojde, že to k ničemu nevede. Takže dokud nebude mít zkrvavenou hlavu, tak ji třískat nechám :wink: :lol:

Jinak u mě nic nového, vrh stále jakžtakž rozdýchávám, zjistila jsem že musím stále něco jíst a nemít hlad, jak ho dostanu začne se mi dělat špatně, tak tady baštím kila mandarinek na posezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
6.10.08 13:33

Aha tak štika bude mít únornátko..jsem ted porovnala metříky :lol:

jo a dostala jsem strááááášně nehoráznou chuť na kulajdu tak už se vaří..pořádně kyselá s hromadou kopru a brambor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
6.10.08 13:48

Jo holky chtěla jsem vám ještě napsat, že ve čtvrtek v Jste to co jíte bude o tom jak se stravovat v těhu, jak cvičit atd. Aby člověku po porodu nezůstalo 20kg navrch..... :wink: Tak jsem na to moc zvědavá.....si to nahraju a budu každý den pouštět až se zase budu cpát něčím sladkým… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.10.08 13:49

Ellhano

Ty máš chutě :D
já sem chlapům uvařila oběd a sem ráda že sem to přežila :D ještě že nemusím vařit každej den, teda po sezoně vařím častěji, ale jako nic moc závratnýho … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.10.08 13:51
wapik píše:
Jo holky chtěla jsem vám ještě napsat, že ve čtvrtek v Jste to co jíte bude o tom jak se stravovat v těhu, jak cvičit atd. Aby člověku po porodu nezůstalo 20kg navrch..... :wink: Tak jsem na to moc zvědavá.....si to nahraju a budu každý den pouštět až se zase budu cpát něčím sladkým… :lol: :lol: :lol:

Tak to musím koukat … páč mám nařízeno nepřežírat se, ale ono v těch blicích stavech to stejně nejde, každpádně se tohle těhu musím fakt hlídat.
Koukat určitě budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
6.10.08 13:52

Tak jsem teda zkoukla stránky, no jsou krásné :potlesk:
ale já jsem neskonale blbá na PC takže mi budete muset poradit co a jak. Třeba jak tam něco vložit a tak…a prosím popis jak pro blbečka ju? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí