ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4326
4.10.08 16:40

holky bomba chápu to… :wink: tak jsem dala krátké info o mě a i fotečku v galerce máte… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.10.08 16:48

Cacorka - nějak jsem se nepoprala se zarovnáním textu. Mohla bys prosím zarovnat ten náš seznam na kraj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.10.08 16:51

Holky, tak ja jsem tupon, ale nic tam nemuzu dopsat, ani tam nic nevidim od wapika :oops: :lol: .
Me to nejde prihlasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.10.08 17:28

poslala jsem ti návod SZ, ať tu ty hesla pořád neproháníme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
4.10.08 17:40

Ahoj holky

Jsem na notasu a tady mi blbne mys, takze az tatka uvolni PC udelam vsechny chtene zmeny na strankach, tak zatim jeste piste co byste si tam predstavovali atd … jinak s tim infem o vas, je samozrejme nejlepsi abzste si to dopisovali sami

HESLA
samozrejme zmenim, poclu MILLI heslo na stranky, i heslo do administrace. Ta je jednoducha a urcite se zabehnete.
Slo by to tatko? Heslo se poskusim zmenit ted a zaslat MILLI taktez pokud mi nebude prostestovat touchpad!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
4.10.08 17:56

MILLI

jinak hodit tona levou stranu nejde :( ja mam na estrankach sama stranky maleho, a kdyz sem zakladala tyhle tak sem uplne cumela, protoze tam maji nove sablony, a vlastne celkove novy vzhled .. ja mam treba jeste vsechno nalevo
Jinak Patrickovy stranky jsou tady pokud byste chteli juknout :
http://www.patriklipina.estranky.cz
Jinak je parada ze uz jste se zapojili a na stranecky uz prispivate, parada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
4.10.08 18:52

Mela jsem chvilinku cas tak jsem malinko pomenila stranecky, tak to zkouknete a kdyztak dodejte cokoliv ,.uz se nam to pomalilinku plni … tak jdu koupat maleho, bude bastit a pujde spinkat, takze se tady vecer jeste ukazu …

zatim papa tehulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.10.08 19:20

Milli: prosím pošli mi heslo na SZ, nevím jak se tam dostat, díky :wink:

Cacorko: Ty jsi teda aktivní šikulka :D a už máme svoje stránky! Super !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.10.08 19:45

Cacorko, Patricek ma naderny estranky, krasny jak ti rostlo brisko, to ted budu taky dokumentovat, je to naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
4.10.08 20:16

stiko

díky :) a videlas ten blaznive barevny byt ? :D sem magor no, a to mame jeste jeden pokoj k rekonstrukci a ten bude nevim jakej :D jeste neni dodelana koupelna, achjo, kdy to bude …
Neni na to cas, ale uz je po sezone tak snad se chvilka najde .
Pro upresneni, bydlime na rekreacnim stredisku které máme, máme tady byt, v budově … A ten byl v prisernem stavu kdyz jsme to ma Konci dubna vzali tady, tak jako vsechno :Dtakze se to vsechno pomalu predelava, samozrejme prvprade je stredisko a pak byt .. takze vsechno co tam je, sem udelala prakticky sama, vcetne malovani a tak … samozrejme ze sem nebourala, to zas jako neee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.10.08 20:46

No jses teda pekne akcni :lol: Cacorko
My ted koupili o dve patra niz byt 3+1 a celej ho rekonstruujeme a tady ten budeme pronajimat, mame velikaaaanskou hypo. Uz si tu slapeme po hlave a preskakujeme hracky, zidlicku, odstrkovadla, kocarek, no des. Nemame ale moc penez, tak to zatim bude jen holobyt a hlavne manza dela vsechno sam, ted jeste podlahu, oblozi koupelnu, vymaluje a pomalu se stehujeme.
Snad to bude do Vanoc, tady nechame nabytek a vsechno, vezmeme jen elektroniku, osobni veci atd.

Doufam, ze tady nektera budete zitra vecer, manza jde na NHL zapas :twisted:

tak krasnej vecer holcinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
4.10.08 22:17

stiko vypadá to, že bych zítra mohla být.....manžel jde asi na squash… :wink: ¨

NO o budování bydlení my ani nemluvte. Postavili jsme si baráček a stěhovali jsme se když spoustu věcí nebylo dodělaných. Takže jsme žili ve stavbě…brrr. Naštěstí už se to jakžtakž ustálilo…

Jdu mrknout co je nového v červnu… :wink: cacorko jsi super… :! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
4.10.08 22:22

je nové heslo? pošlete mi ho prosím do SZ…danke… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.10.08 07:15

Holky, nestíhám psát, ale aspoň poctivě čtu :lol: A taky prosím nové heslo do SZ - díky, díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.10.08 07:36

Ahoj holky,
včera nám přišla návštěva, už jsem nestíhala. Během půl hodinky rozešlu všem z diskuze nové heslo přes SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí