Poradna duly
Jana Čurdová
holky bomba chápu to…
tak jsem dala krátké info o mě a i fotečku v galerce máte… ![]()
Cacorka - nějak jsem se nepoprala se zarovnáním textu. Mohla bys prosím zarovnat ten náš seznam na kraj?
Holky, tak ja jsem tupon, ale nic tam nemuzu dopsat, ani tam nic nevidim od wapika
.
Me to nejde prihlasit
Ahoj holky
Jsem na notasu a tady mi blbne mys, takze az tatka uvolni PC udelam vsechny chtene zmeny na strankach, tak zatim jeste piste co byste si tam predstavovali atd … jinak s tim infem o vas, je samozrejme nejlepsi abzste si to dopisovali sami
HESLA
samozrejme zmenim, poclu MILLI heslo na stranky, i heslo do administrace. Ta je jednoducha a urcite se zabehnete.
Slo by to tatko? Heslo se poskusim zmenit ted a zaslat MILLI taktez pokud mi nebude prostestovat touchpad!!
MILLI
jinak hodit tona levou stranu nejde
ja mam na estrankach sama stranky maleho, a kdyz sem zakladala tyhle tak sem uplne cumela, protoze tam maji nove sablony, a vlastne celkove novy vzhled .. ja mam treba jeste vsechno nalevo
Jinak Patrickovy stranky jsou tady pokud byste chteli juknout :
http://www.patriklipina.estranky.cz
Jinak je parada ze uz jste se zapojili a na stranecky uz prispivate, parada!
Mela jsem chvilinku cas tak jsem malinko pomenila stranecky, tak to zkouknete a kdyztak dodejte cokoliv ,.uz se nam to pomalilinku plni … tak jdu koupat maleho, bude bastit a pujde spinkat, takze se tady vecer jeste ukazu …
zatim papa tehulky
Milli: prosím pošli mi heslo na SZ, nevím jak se tam dostat, díky ![]()
Cacorko: Ty jsi teda aktivní šikulka
a už máme svoje stránky! Super !!!
Cacorko, Patricek ma naderny estranky, krasny jak ti rostlo brisko, to ted budu taky dokumentovat, je to naposled.
stiko
díky
a videlas ten blaznive barevny byt ?
sem magor no, a to mame jeste jeden pokoj k rekonstrukci a ten bude nevim jakej
jeste neni dodelana koupelna, achjo, kdy to bude …
Neni na to cas, ale uz je po sezone tak snad se chvilka najde .
Pro upresneni, bydlime na rekreacnim stredisku které máme, máme tady byt, v budově … A ten byl v prisernem stavu kdyz jsme to ma Konci dubna vzali tady, tak jako vsechno
takze se to vsechno pomalu predelava, samozrejme prvprade je stredisko a pak byt .. takze vsechno co tam je, sem udelala prakticky sama, vcetne malovani a tak … samozrejme ze sem nebourala, to zas jako neee ![]()
No jses teda pekne akcni
Cacorko
My ted koupili o dve patra niz byt 3+1 a celej ho rekonstruujeme a tady ten budeme pronajimat, mame velikaaaanskou hypo. Uz si tu slapeme po hlave a preskakujeme hracky, zidlicku, odstrkovadla, kocarek, no des. Nemame ale moc penez, tak to zatim bude jen holobyt a hlavne manza dela vsechno sam, ted jeste podlahu, oblozi koupelnu, vymaluje a pomalu se stehujeme.
Snad to bude do Vanoc, tady nechame nabytek a vsechno, vezmeme jen elektroniku, osobni veci atd.
Doufam, ze tady nektera budete zitra vecer, manza jde na NHL zapas ![]()
tak krasnej vecer holcinky
stiko vypadá to, že bych zítra mohla být.....manžel jde asi na squash…
¨
NO o budování bydlení my ani nemluvte. Postavili jsme si baráček a stěhovali jsme se když spoustu věcí nebylo dodělaných. Takže jsme žili ve stavbě…brrr. Naštěstí už se to jakžtakž ustálilo…
Jdu mrknout co je nového v červnu…
cacorko jsi super…
![]()
Holky, nestíhám psát, ale aspoň poctivě čtu
A taky prosím nové heslo do SZ - díky, díky…
Ahoj holky,
včera nám přišla návštěva, už jsem nestíhala. Během půl hodinky rozešlu všem z diskuze nové heslo přes SZ.