Poradna duly
Jana Čurdová
teda zase to zlobí… ![]()
Joo Lupe bezva metřík…
tak vidíš jak ti to sluší… ![]()
Hele a my jsme to ještě vůbec nikomu neřekli. Víme to jen s manžou. My s rodinou nejsme tak často, takže to chceme vydržet do srdíčka a ostatním asi až po 12tt. Uvidím jak to půjde…
Ale na srdíčko rozhodně čekám… ![]()
Wapik
Děkuju ![]()
Já nevím, jestli to máme rodině toho mýho mužskýho nadělit až k Vánocům!? A zas , aby to nebylo nespravedlivý k tý druhý půlce rodu .Jinak to ví jen moje mamka - ta mi to ovšem věští už celý rok:).
A těší se hodně tvůj manža - můj se mě bojí pomalu dotknout ![]()
Teda tady se to rozjelo
Člověk si na chvilku odskočí do kuchyně zamíchat povidla a hned je tu o tři stránky víc.
Cacorka - tak tyhle // jsou fakt jasný a žádný rádoby stíny! Já jsem se objednávala na KO až na dobu, kdy bude srdíčko, můj Dr. by mě stejně asi dřív nevzal, pokud bych neměla problémy. A Mamavit je v pohodě, brala jsem ho už u Matesa a teď ho budu brát taky. Jen se musím dopravit do města a zajít do lékárny.
Těhu oznámíme babičkám podle srdíčka a všem ostatním až ve 12tt - kvůli předchozímu potratu v 10tt. Ty soucitný řeči mi děsně vadily.
Nevolnosti - ty se mi sice vyhnuly, zato jsem měla nezřízenou žravou. Však jsem taky pěkně nakynula, i když jsem během 3 měs. po porodu měla zase svých 60 kilo, ale před porodem jsem byla jak kysna. Zatím jsem v pohodě, snad to tak bude pokračovat.
A pleť mám taky trochu lepší, alespoň zatím žádné pupínky. Jen ke konci těhu jsem měla tu „těhotenskou masku“ - hnědý fleky v obličeji. Ale normálně jsem pihatá, tak se to celkem ztratilo.
Tak jdu zase promíchat ty povidla, ať mám nějaký nasyslený zásoby na zimu ![]()
Milli
Tak malej je po obědě a v postýlce, tak jdu poklidit ten binec tady, šlapu přes hračky
nahodím pračku, a až usne tak si asi schrupnu s ním . ![]()
Milli
Jojo dneska už žádnej stínek
![]()
Hurá
Ahojky
zase se hlásím,nějak to nestíhám,budoucí druhomatky pochopí
![]()
Lupe - vítej mezi námi
ad vitamíny - mě po tel řekla sestra až beru babyplan a ještě k tomu kys.listovou,ale to už beru dávno,
ad příznaky - tak mě blbě není (co není může být) jen občas,břicho bolí jak při ms,ale hlavně se mi šíleně nalejvaj prsa.to je děs.
tak jsem volala doktorovi,a říkal, že mimi necháme trošku povyrůst a aby už bylo vidět srdíčko,tak mě objednal až na 21.10.tý jo,já to snad nevydržím. ale co mi zbývá.jen přemýšlím,u prvního těhu jsem měla cystu a hrozil potrat,zjistilo se to hned při potvrzení někdy okolo 5tt,tak mám trošku strach,abych ji ted zase neměla,neb jsem na ní musela brát léky.
hihi tak to tvoje mamka Lupe trefila…
Naši bych řekla vůbec nic netuší, a za manželovi strany asi taky ne. Takže chystáme pořádné překvápko. Chtěla bych už mít nějakou fotečku, at se máme čím pochlubit… ![]()
Můj manža se moc těší, má skvělé hlášky. Třeba se ke mně ráno přitulil a já jsem ho odstrkovala a on na to, hele mám právo být se svým dítětem…a takové podobné. Ptal se kdy už bude moct taky na UTZ a říkal, že si spolu půjdeme koupit nějakou pěknou knížku at víme jak ten drobeček vypadá…je zlatej. To až budu mít pupík se ho nezbavím, bude mi na něm pořád viset..... ![]()
Wapik - to visení na pupíku je dobrý
Mě ale bohužel ke konci těhu na pupíku visel a šmatal každý, až jsem si připadala jako chodící inkubátor a ne člověk
Když jsem se proti tomu ohradila, bylo mi řečeno, že mi blázní hormony
Snad to tentokrát bude lepší.
Já měla při prvním pupek jako s dvojčaty, si všichni mysleli že to bude minimálně čtyřkilák
fakt sem měla šílenej pupek, hodně vody
![]()
já byla v prvním těhu jak mičuda.no děs.nabrala jsem 20 kilo,a ještě jak jsem malá a silnější už před těhu,no děs běs.snad to tentokrát bude lepší, budu se snažit a je fakt že ted před těhu jsem měla o 12 kg méně než před prvním těhu.
Cacorka - a kolik kilo to bylo? Já měla čtyřkiláka, ale v pase 112!!!
Misenka - s kilama jsme na tom byly stejně. Já taky skoro +20, prostě jsem si pěkně dopřávala.
Milli to už si mi stěžovalo několik těhulí, že jim pořád někdo šmatá na bříško…no jo to je asi úděl…ale taky si to neumím představit. Jsem spíše nekontaktní tip… ![]()
No holky já loni zhubla 10kg, tak se mi to snad lépe bude nosit, ale mám tedka pocit, že mám špek na břiše jak s těma 10kg. Ostatní míry ale zůstávají stejné.....
To se mi líbí, je to skvělý výraz - nekontaktní typ. Asi si to zavedu do slovníku. ![]()
No Milli fakt při představě, že na mě pořád někdo šmátrá je mi blbě…
Ale třeba se to v těhu změní a do slovníčku si dám kontaktní typ… ![]()
Wapik
hlášky - toho si užívám doma každý den:). A jak zvládáš prácovní nasazení?
Taky jsem hodně zvědavá kolik naberu a kde to zůstane - zatím se činí jen prsa a to pořádně.
Když tady holky píšou i 20 kg - tak si to ani nedovedu představit - to se potom asi těžko i dýchá. ![]()
Jak nad tím tak přemýšlím, tak ještě víc mi vadilo načuhování do kočárku. Hned na první vycházce po vsi mi tam strkala hlavu místní šmudla - je to stará babka, smradlavá nemytá. Fujtajbl. To jsem uháněla jak o život. Před pár dny jsme jí potkali a Mates řekl - pani, ploč tak smldís? Ty ses cunátko?
![]()