Poradna duly
Jana Čurdová
Ellhano , my mame taky dudlik jen na spani,ale i tak. Vnoci ho petkrat ledam a sbiram ![]()
Ten nocnik by se mel ucit na jare, nebo v lete, prave kvuli tomu stahovani kalhot venku, ale nevim, jak to stihnu kdyz pak bude druhhej prtousek.
Pohadku ja nectu, jeste neudrzi pozornost, spis si prohlizime obrazky a tak, normal knizku mi akorat trha a pozira ![]()
dneska me teda dost picha vpravym podbrisku. Musim taky furt malou tahat, z postylky, na klouzacku, do jidelni zidlicky a tak.
Velkou postel bych taky rada, ale z ty by mi stale zdrhala ![]()
my jsme bez dudlíku od jednoho roku
bez problémů … malej se oddudlíkoval sám … odplenkovávat se pokusím po druhém roce, myslím že tím nic nezkazím. Ale třeba i dřív, uvidíme jak to půjde ![]()
Stika - my sexujeme, ale opatrně. V tomhle souhlasím s tvou dulou - pokud se má pustit, tak ho nic neudrží. Jiné to je ke konci těhu, kdyby hrozil předčasný porod, ale teď bych si z toho hlavu nedělala.
Dudlík - u nás se dudlík nekonal. Zkoušela jsem to skoro do půl roku, ale absolutní nezájem. Stejně tak jako flaška s dudlíkem, začali jsme rovnou s avenťáckým pítkem a v pohodě. Ale to bude asi tím, že měl místo dudlíku prso
No co, příště už budu chytřejší.
Plíny - na tohle je Matýsek pomalejší. Přes den a v poledne je bez plíny, ale občas při hraní zapomene a přičůrne si. Na noc plínu má a do rána je pěkně plná, i když pije naposled po večeři.
Pohádky - taky jsem je čítávala, ale připadalo mi, že ho to ruší od usínání. Do pohádky pořád vstupoval, komentoval to a vyptával se. Když tam sedím potichu, tak usne do 15-20 min. Jako miminko jsem ho uspávala na ruce, ale to byla pěkná blbost, měla jsem je vytahaný jak opice ![]()
Milli
Tak koukám holky všechny tu máte podobné starosti, a radosti s prvníma dítkama…
My si zatím s manžou užíváme svobody…taky jsme tuhle seděli v 10h večer v pizzerii a najednou říkám…jo to už nám za chvíli odzvoní takovéhle časy… ![]()
Stiko s tím sexem. Já musím říct, že se trochu bojím, ale zase nevidím důvod proč sex úplně utnout. Takže občas a opatrně proč ne. Bohužel manža by tedka nejraději každý den a ještě několikrát (to ty moje vyrostlý prsa…
). TAkže ho musím krotit… ![]()
JInak Milli bezva seznámek, je super jak se rozrůstáme… ![]()
Ahoj všem, ráda bych se k vám také přidala. Jsem nováček i na „emimču“ . Těhu zatím potvrzeno jen testíkem 27.9. a dle výpočtu by měl být TP 7.6.09. Zatím jen pevně doufám(e), že i Dr. mě na KO 10.10. shledá oficiálně otěhotněnou
.
Lupe - vítáme tě mezi námi a píšu vás do seznámku. To je vaše prví mimčo? A jak ti je?
Já jdu na KO taky 10., tak se budeme společně radovat.
Milli
Aktualizovaný seznámek
27.5. Vykyna, KO 22.10.
31.5. Kobrapistolnice,
1.6. Ellhana, KO 21.10.
1.6. Milli, KO 10.10.
1.6. Wapik, KO 16.10.
2.6. Janik,
7.6. Lupe, KO 10.10.
10.6. Misenka, KO 21.10.
Cacorka
Stika
Milli - děkuju za přivítání. Mimísek bude náš první
a čekali jsme na něj skoro rok. Takže jsem absolutně vyjukaná a těm // potvorám jsem zprvu moc nevěřila. Spíš jsem byla asi hodinu v šoku. Zatím je mi až moc dobře. Občas sem tam podbřišek a prsa zabolí, ale jinak kéž by to tak zůstalo
. Snad nám to tedy oběma u Dr. dopadne na 1*.
vitam novou tehulku Lupe a preju krasny tehu bez komplikaci. ty jo cekat rok, nam se mala povedla do ctyrech mesicu a tohle na podruhy ![]()
Holky taky Vás bol bříško jako na MS?? občas tam mám tak vlhko že se normálně leknu že jsem to dostala ![]()
Cacorko me taky boli bricho jako na MS a vlhko mam taky, to je ten tehu vytok ne?
Ja jsem zase od pul sesty vzhuru, ty rana jsou desny, to si vzdcky reknu, druhy neeeeee, vzdyt se zase dalsi tri roky nevyspim a ted se meni cas, tak budu vstavat vlastne ve ctyri
.
Nekdy mam taky depku, ze si rikam, ty jo sotva zvladnu jedno dite, jak teda zvladnu dve???? ![]()
Tak je pátek a já jsem testla, v lékarně měli testíky jenom s citlivostí 50
Almed, prý dou hodně dobré … bála jsem se že nic moc , ale je to táááááááááááááááááááám!!! NEMŽOURÁM
ve skutečnosti je vidět daleko líp, je krásnáááááá ![]()
Stiko
neboj se zvládneš, někdy je se dvěma větší pohoda než s jedním, až mimi malinko povyroste budou si s polu grát, a trávit s polu čas .. a to hned budeš mít čásek i na sebe neboj se
Patrik děti miluje, je úplně hotovej když nějaký vidí, hned za něma běhá a směje se
Miminka má taky rád, opatrně hladí, a u bráchovo syna seděl u lehátka a hladil ho, hlídal
fakt děti miluje. Neboj bude to v pohodě … ![]()
Stiko
Já ale myslím že metříky si kldně dát můžeš, podle toho Tě přece nikdo neodhalí
![]()
Cacorko , ja ji vidiiiim, je tam.
Metrik si dam az v pondeli prijdu od mudra a taky mi musi pomoci manza, zkousela jsem to, ale nejde mi to ![]()
No nase mala je desne zarliva
, koupila jsem ji k Vanocum ted panenku chouchou se sedmi hunkcemi, tak bude trenovat na miminko ![]()
Stiko
Jen at trénuje
Já kdu k DR ve čt, dřív to asi nemá smysl .. stejně mě pošlě hned na UTZ do města. To budu 5tt tak to už tam snad něco malililinkýho uvidí
jen nevim jestli nemám jít radši až 14tého to by bylo asi lepší ne?nemusím se naštěstí objednávat takže je jedno kdy půjdu, můj gyn je tady v úterky a čtvrtky.