Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj „maminy“, to je fajn, že už se diskuze pěkně rozjíždí. Mám další otázku: velikost bříška
Jsem úplně na začátku a břichálek je pěkně nafouklý, takovou „velikost“ jsem pozorovala při těhotenství s Matyáškem až tak ve 3. měsíci
A ještě jedna - trošku možná přihlouplá - a to: spaní na břichu
Neškodí? Zatím pápá a opatrujte se!
ahoj holčiny, bezva tak už jsme na 2 stránce…
![]()
Děkujeme za gratulace od maminek z června 08, to je síla, to taky třeba takhle jednou budeme gratulovat… ![]()
Janiku tak já jsem těhu poprvé a normálně mám břicho nafouklé jak v 4 měsíci možná i víc. Jsem z toho trochu zoufalá, nejde to už ani zatáhnout…
Jsem musela vytáhnout zase volnější oblečení. Přitom váha je jakžtakž stejná. Ani přes prsa mi nic není. Včera jsem si chtěla koupit zimní bundu a mojí velikost jsem nezapla přes vnady.....
Tak to to pěkně začíná.....
Řekla bych, že spaní na bříšku nevadí, dokud netěsníš mimčo. Zatím má místa až až. Já bohužel nemůžu spát na bříšku už tedka protože prsa by se asi rozskočili…
Bolí bolí…
Cacorko vítej…držím palce na testíky. A už nějaký vyšel, stíneček? nebo čekáš na termín ms radši…?
A co ostatní holky kdepak jste? jak vám je? zatím nikdo nevolnosti?
wapiku
Uplně pidi stíneček na mamatestu je, ale musím hodně mžourat
přeci jen je ještě brzy ![]()
Bříško u druhého těhu, prej vyskakuje o dost dřív, znám pár holek co jsou na začátku a pupky mají jako u prvního v pátem, šestém měsíci těhu
Děloha se asi nějak rychleji roztahuje, když už je to podruhý.
cacorka
jé Cácorko tak to už je myslím jasný. Já taky testila 2dni před ms a byl stíneček na mamatestu. To už bude jen sílit… ![]()
Jo jo u druhého těhu už jsou povolené ty břišní stěny a tak to rychleji jde vidět. Ale já čekám teprve první.....ale rozhodně to není těhu bříško, spíš taková nafouklina…a špek… ![]()
Jsem četla, že se v těhu usazují více tuky…tak to se mám na co těšit… ![]()
Wapik
tak to si četla dobře
Mě teda u prvního bylo celedenně zle až do 16tt! takž esem na začátku dost zhubla, to ale neznamená že jsem to nestihla dohnat ![]()
![]()
Jinak ta čárečka, je uplně slaboulililinkatá, fakt musím mžourat, ale stíneček tam je … z příznaků chodím teda hodně často čůrat, točí se mi dost hlava, a natekly mi prsa, jsou citlivé a bradavky pálí … taky ted jak se blíží termín MS, tak mám od včerejška občasný dost velký bolesti jako na MS, ale trvá to chvíli a pak to přejde.Tak snad ta mrcha fakt nedorazí!!! Taky mě občas dost bodne v podbřišku, třeba když rychle vstanu nebo tak.
Ahoj holky,
tak mám po KO a jsem teda oficiálně v 5tt
jsem viděla tu naši žoužel, teda spíš puntík to byl. Další kontrola za tři týdny.
Pro milli - KO 21.10
Jinak vítám nové těhule cácorko určitě ti to vyjde držím palce.
Břicho - taky mám pocit že mi už vyskočilo, prostě jsem se jako vždy před MS nafoukla a už nesplaskla
jsem zvědavá na břicho Nikolka měla domek pořádně velký, taky ona byla velká..4050g a 52cm…a prý druhé děti bývají ještě větší no potež pánbůh ![]()
Ellhanko
Mooocinky gratuluju !! k úspěšné KO, Takže příště ne Tebe čeká bušící srdíčko , už se určo těšíš ![]()
malej usnul, tak já jdu taky, asi se ze mě stal medvěd
![]()
jééé holky to je krásný, první kontrola za námi. Tak gratuluju Ellhano k ofiko 5tt.....
A až za tři týdny…no to bude doba… ![]()
cacorko já myslím, že jsi jasná. Všechny příznaky odpovídají pořádným //.....
Tak at už jen sílí. Kdy budeš zase testit?
wapiku
Myslím že dřív než v pátek to nemá moc smysl, tak pokud to vydržím do pátku tak pak
u prvního jsem měla pořádné // až 40DC.
Holky tak sem to nevydržel a udělala ClearBlue, ten je hodně dobrej ne ?? Já vím sem blbá že odpoledne, ale dneska je mi tak těhotně že sem neodolala, hlava se mi točí tak že ani pořádně nevstanu a zase chodím každých 10 minut čůrat, ještě neuplynul limit, ale už tam vidím slabou pozitivitu ![]()
Ahoj holky,
s tou diskuzí o nafouklých bříškách jste mě pobavily
Já nosím už tři dny normální těhu džíny od Nextu (ty pod břicho s pružnýma v:,–(kama). Jsem nafouklá jak dělo, ale zatáhnout se to dá, jenže nevidím důvod, proč se namáhat.
Cacorka - já měla první stín asi 27DC - 12 dnů po ovu. Ale pak to během dvou tří dnů pořádně zesílilo. Jo a ten první - ráno tam nic nebylo a odpoledne tam byla slabá, ale viditelná čárka! A s tím čůráním jsem to taky poznala - chodím nad ránem, což se mi stává jen při těhu. Takže ti gratuluju k // a mimískovi v bříšku.
Ellhana - píšu si KO a gratuluju k první oficiální kontrole. Jinak Matýsek měl necelé 4 kg, takže se taky těším ![]()
Janik - spaní na bříšku určitě neškodí, podle mě můžeme v pohodě do 3 měsíce takhle spát. Pak už si nejsem jistá.
Milli
Milli
Nad ránem chodím právě taky, což mě zarazilo, portože normálně prostě jdu až když se vzbudím a né v půl páté ráno.. ale o to ani tak nejde, spíš mě zarazilo to čůrání přes den, vyčůrám se , příjdu do byváku, a už bych šla zase
… Takže holky mislíte že … i přesto že mám pozitivní testíky skoro neviditelný ?
Já vím je ještě brzy, tak asi proto
ale jsem nedočkavááááá
i když myslím že vím ![]()
Milli tak těhu kalhoty jo.....
no jo vždyt už je brouček takový obřík…hihi no kdyby to bylo těhu břicho tak mi to nevadí, ale takovýhle špek…ještě ke všemu nikdo neví že jsem těhu tak nechci provokovat takovým pupkem nebo to všem dojde a pak se mi budou smát když řeknu že jsem v 5tt…
![]()
JO a normálně pravidelně v noci chodím čůrat. Jakmile se k ránu proberu ze sna tak letím a pak ráno když vstávám zase jak bych nebyla…takže to je asi ok… ![]()
Cacorko…hihi tak prý v pátek.....
hele čárečky jsou je to jasný. Já měla první taky jen takový stíneček, ale prý má cenu testovat obden, Hcg se zvyšuje dvojnásob co druhý den......tak počkej zase na čtvrtek jo…
Tedka už je to jasný!!!!!!!!!!!!!! gratuluju k červnátku…