ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
3.10.08 13:27

Lupe - to si piš, do schodů jsem funěla jak sentinel, do vany jsem vlezla naposled někdy v sedmém měsíci, neb jsem měla strach, že vyplavím koupelnu. Ale u mě to asi bude spíš o výživě, geneticky máme v rodině hubený těhule, moje mamka přibrala max. 9 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 13:30

Milli - chodila jsi cvičit v prvním těhu? Teda to mě potěš a my máme doma tolik schodů :wink: - budu trénovaná mamina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.10.08 13:31

Jo jo, chodila. Vlastně jsem dojížděla, protože tady v okolí nic nebylo. Ale bylo to spíš jen takový protahování. Teď budu chodit víc na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 13:32

no u nás v rodině se vždy přibíralo okolo 20 kg,tak trošku s tím počítám i ted,ale budu se snažit se tolik necpat,ale to nepůjde. já šla rodit a měla jsem 90 kg.fakt malej medvěd,funěla jsem jak lokomotiva,jako vlézt do vany to byl výkon,ostříhání nehtů na noze a oholení ani nepočítám.a ještě jsem byla nejvíc těhu přes léte a to byly zrovna šílený vedra,tak děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
3.10.08 13:33

Lupe v práci zatím v pohodě…zase tak moc se nepředřu… :wink: Máme rodinný podnik, takže manža je na mě hodný a nehoní mě.

NO já se 20kg taky trochu děsím. Snažím se nepřejídat, ale jak to půjde dál to nevím… :lol: rozhodně mám přibírání v genech… :wink: A tedka nebudu chodit do posilovny, na squash tak to půjde samo…doufám, že ten prcek spálí hodně kalorii… :lol: :lol: :lol:

MIli ještě že jsou děti tak upřímné… :lol: a co na to smradlavá paní… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 13:38

Teda holky vy mě strašíte:). No v rodině nikdo v těhu moc nenabral, ale to neznamená, že nemůžu být první :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 13:41

Milli

přibrala sem při prvním 14 kilo :roll: a něco teda ještě nahoře pořád mám, nejsem žádná vyzáblina, máme to v rodině :( za to můj je jak proutek, i když ted už docela slušně přibral .. takže se hrozím toho jak to bude ted.. ale spoléhám se na to že mě zase „zachrání“ nevolnosti, zhubla sem 7 kilo minule .. byl to sice děs, ale dobrá rezerva když si to spočteš :lol: :roll: no uvidíme.. dneska mi teda není bůhví jak :lol: :roll: a teda ten výtok to je mazec, si příjdu pořád jak počůraná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 14:06

Holky takhle vypadá podnájemníček v 4tt :)) hezkéééj :)

http://www.sciencemuseum.org.uk/…-0-0-0-0.jpg

http://catalog.nucleusinc.com/…ed/9161W.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
3.10.08 14:20

no teda cacorko… 8O jsem se skoro lekla… :lol: :lol: :lol: Ne je krásnej jasněěěě… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 14:23

wapik

Nezlob, bo ti najdu toho tvýho mimozemštánka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
3.10.08 14:26

hihi cacorko právě vypadá spíš jak nějaký dinosaurusek… :lol: doufám, že ten můj už vypadá aspon trochu jako miminko… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 14:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.10.08 14:34

Tak já počkám až se malej vzbudí a půjdeme ven, podívat se za tatkou, občas je mi malinko blivno, takové jako návaly, takže sem se mířila s tím že se blicí mánii nevyhnu ani tentokrát :wink: :lol: Zatím pá těhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.10.08 14:40

Wapik - ona je trochu pomalejší i v myšlení, takže jí to nedošlo, ale bylo tam pár lidí, který se tomu fakt zasmáli. Je mi jí líto, ale ne dost na to, aby mi strkala ty svý smrady k dítěti.

Lupe - jestli to nemáte v rodině, tak bys nabrala hodně jen přejídáním (viz můj případ), tak se nestrachuj! Hlavní je přece zdravé miminko a spokojená maminka.

Cacorka - ten výtok mám taky, je to blbý, pořád měním intimku.Díky za pěkný aktuální obrázky prťousků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
3.10.08 15:10

jééé cacorko děkuji…no krásná fotečka… :lol: už vypadá jako poloviční dinosaurus… :twisted: :lol: :lol: :lol:

Milli s takovýma lidma je to těžký, ale zase není fér je nějak odstrkovat ze společnosti, takže je dobře, žes jí nechala nakouknout a tedka už si to s ním mladý pán vyřídí sám… :lol: Taky to to miminko přežilo… :wink:

NO výtok jeden den jo a druhý den skoro nic…a tak se to pořád střídá… :wink:

Dneska je mi nějak divně…od rána jsem snědla jeden jogur a sušenku a na oběd 2 croissanty…a mám pocit jak jsem děsně přejedená.....no tak to se těším co přinesou další dni… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí