ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
30.9.08 17:18

wapiku

nene kdepák já vydržím do pátku, žádnej čtvrtek :) nebo do soboty :D hih ale uz tomu fakt věřím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.10.08 08:35

Cacorka - tohle učůrávání je děs, co? Tak bych mohla chodit po 10 minutách. Horší je to venku. Ale jestli mě paměť neklame, brzo to přejde. Jinak mě se čárky zesilovaly tak zhruba ob dva dny nebo den a půl, ale testovala jsem samozřejmě každé ráno. Škoda, že neexistuje test na víc použití.

Wapik - vidím to stejně, taky nechci zbytečně ukazovat pupík. Příští sobotu jdeme na oslavu, už zase vidím to vyptávání. Manžel jednoznačně řekl, že budeme mlžit a všem řeknem, že povezu tchánovce a Matýska domů, takže ani panáka. Budu teprve v 7-8 tt, tak to nechci šířit, kdyby to nevyšlo. Ještě že se ochladilo, alešpoň můžu nosit volné mikiny a bundy :D . U mě to asi špek nebude, ale spíš nechutně povolené břišní svaly. Nějak jsem se moc po porodu nedokopala ke cvičení a teď to honit nebudu. Vypadá to ale legračně, jak mi ten pupek visí, jako v pátém měsíci. U Matýska jsem do půlky pátého měsíce neměla vůbec žádné bříško, až mi to bylo líto a teď je to naopak.

Jen tak pro zajímavost - připojujete se tu všichni z domu, nebo někdo i z práce?

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
1.10.08 09:01

ahoj holky, tak já se připojuju z práce i z domu..... :wink: :lol:

Milli přesně tak ještě jsme to nikomu neřekli ani rodině, s rodinou chci počkat na srdíčko a s ostatníma tak na ten 12tt, přece jen by se mi pak nechtělo něco vysvětlovat. Pokud teda nezačnu zvracet, to se pak tají asi huř....... Takže tedka v pondělí jdeme ke kámošům, a jestli prý přespíme…(rozumněj abysme mohli popíjet… :lol: ) tak jsme na sebe s manžou mrkli, a řekli, že ne… A tedka si načvičujeme takový to…tak kdo dneska nebude pít…ne ty, ne ty… :lol: :lol: :lol: a nakonec padne volba na mě… :wink:

TAkže mlžit jak jen to jde.....a přitom bych jim to tak ráda řekla…no jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 10:36

Ahoj holky

Tak dneska ráno slabě pozitivní mamatest, ale líp než ten úplně první, nemžourám :) sem 27dc teprve, Clearblue ma citlivost 20 jednotek, mama 25, takze ocekavam ze poradnou carku uvidim tak v patek, v sobotu :)
Holky ale jsou táám!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 10:43

Ahoj holky, muzu se k vam pridat prosim?
Mam pozitivnich asi sedm testu, ale na gynde minuly tyden jeste nic nevideli, mam posledni MS 20.8. tak je jeste brzo :lol: , jdu tam zase v pondeli na UTZ.
Uz mam doma jedno ditko, tohle by bylo druhy. jen doufam, ze tohle tehu bude lepsi nez to prvni, bo to byl doslova horor :roll:
Je mi 37, asi tu budu nejstarsi, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 10:43

A s tím čůráním je to dost děs :) ale aspon je to signál, že je všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 10:44

Stiko

Ahoj, vítám tě a moc gratuluju, at je všechno tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 10:45

Cacorko , ty budes mit ditka taky dost za sebou co? to bude asi ficak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 10:46

Dekuju :) , taky vam vsem preju krasny tehu a zdrava miminka, no ja uz mam ve svem veku spoustu obav jako rodicka a navic me ceka spousty genetickych testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 10:56

Holcinky mam na vas velikou prosbu , respektujte prosim ze chci zustat v tomto foru anonymni, at uz kvuli lidem jako je Markysek , nebo kvuli sousedkam, sokynim atd :? . Mozna jsem paranoidni, ale nechci nikde na netu zverejnovat jmeno, tel, nebo adresu. Nevite, kdo to tu muze cist a neni tezke si nekoho najit podle data porodu. Dekuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 11:04
stika píše:
Cacorko , ty budes mit ditka taky dost za sebou co? to bude asi ficak :lol:

O dva a půl roku cca, což je super :)
A neboj, všichni chápeme že chceš být anonymní.. já se ani nedivím, taky bych to tak chtěla, ale na druhou stranu adresu nikde nemam, ani jmeno, ani nic jinyho tak co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
1.10.08 11:06

jééé nová těhulka…bezva…ahoj Stiko…tak to jsme na tom dost podobně já měla poslední ms 22.8. a dneska jdu poprvé dr. tak jsem zvědavá jestli mi aspon potvrdí těhu. KOukám, ale že jsou tu samé maminky co už jedno dítko mají. Tak to se budu mít aspon s kým radit… :wink:

cacorko tak přece jsi ráno testla..... :twisted: Hele neříkala jsi že to necháš na pátek… :wink: jinak super těhu metřík, tedka už budou čárky jen sílit neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.10.08 11:16

wapiku

ja vim :D ale ted uz fakt az v patek nebo v sobotu !!!! Přísahám!! chci vidět už hezký // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 11:26

dekuju za krasny privitani, ja mam doma 20 mesicni holcicku.
Potrebuju se tady od vas nakazit tou euforii a tesenim na drobecka.
Prvni tehu jsem moc chtela, manzel byl v tomto smeru brzda, tak se to opozdilo :lol: . no planovala jsem si tehu jogu, plavani atd a jak si to uziju a prd, v 7tt jsem zacala krvacet a potom uz s prestavkama prolezela 6 mesicu plus dalsi komplikace, cukrovka, ledvinova kolika atd. Fakt jsem si to desne vyzrala :twisted: , snad to ted bude lepsi.
vubec se mi do toho nechtelo, ale manza prekvapive je ted ten, co chtel druhy aby nebyla jedinacek jako je on atd. no popravde se tehu desim a porodu jeste vic, ale nenechte se mnou desit tehulky :lol:
budete muset mit se mnou trpelivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.10.08 12:38

Wapiku , to jsem zvedava, jestli tam neco uvidi, tak drzim palecky :wink:
Jinak bricho mam taky ale jeste zatahnout jde, ale to pak nemuzu dejchat :lol:
Nevolnosti zatim nemam, ale furt skytam a grcim, jako kdybych vypila bublinkatou limonadu
a dalsi priznak u me je, ze mam ted cich jako vlcak :)
Cacorko s detma na tom budeme stejne, no mam kamosku, co je ma od sebe 15 mesicu a zvlada to v pohode. Prej kdyz uz vis, jak prebalit, koupat, vyhnat prdiky atd a neucis se to jako s prvnim, tak je to v pohode. Ja si treba predstavuju modelovou situaci, jdeme ven, koho prvniho obleknu, aby se druhej nezaparil atd, no manza jen zira nad cim premyslim. A nakupy, prvni je v kocarku tak nemam vozejk a druhy lita po celym krame,no parada :lol: :lol: . asi koupim na kocarek ten stupinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí