Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, teda s tím krvácením je to nějaký začarovaný - já jsem ráno taky špinila a upřímně se snažím zůstat v klidu, ale nejsem. Včera jsem se navíc tak vynervovala v práci, že jsem třásla ještě hodinu po tom -a to jsem si slibovala, jak zůstanu v klídku, že mě jen tak něco nerozhodí. A je to tu - to dávám mimískovi pěkně zabrat už teď. ![]()
Ahoj holky,
teda takové šoky hned po ránu…to nemůžete…hezky se všechny uklidněte všechno bude v pořádku. Na práci se vykašlete a nestresujte…se mi to říká co? Když jsem doma. ![]()
Milli - teda jako já bych si rozhodně zjistila,odkud to ta baba ví. Přece jen jen tak z prstu si tu informaci nevycucala…no a pak bych si jí podala, ale tak nějak bych to vymyslela jako z humorem, aby ji to srazilo a ty nevypadala jako nějaká nesnášenlivka.
Tady je zas tak hnusně.sice teplo, ale prší, teda spíš mrholí…jsem byla v knihovně napůjčila hromadu Herriota aby se mi zvedla nálada.
Korenko - tak co?
holky o nervách mi něco povídejte.mě v sobotu umřel děda,takže nervy šílený,je mi blbě,v pátek máme pohřeb,to nevím jak to zvládnu.ale musím.
ahoj holky to je zvláštní, dneska se mi normálně v noci zdálo, že jsem se probudila a najednou krvácím, tak jsem jela celá nervozní k dr. No a tady samé takové zprávy…já myslím, že zašpinění je v pořádku, opravdu se tam hodně věcí prokrvuje a může to být třeba i po sexíku… Ale asi bych taky plašila. Mě stačil jen ten sen. Bojím se, že za týden nebude srdíčko atd. atd. No jo asi si tím musíme projít co?
Milli teda to by mě taky dostalo? to si snad musela vymyslet ne???? Je blbý jí tedka říct, kde to vzala a jak to může vědět, že těhu nejsi…ale příjde mi, že chtěla jen říct nějaký nový drb a zrovna jí to vyšlo… NO radši to fakt řekni manžovi. To by bylo škoda aby se to dozvěděl od někoho jiného.
Stiko tak srdíčko bude příště…
já si taky myslím, že budeme mladší, ale snad ten příští týden už srdíčko bude. NO už aby jsme tady hlásili pohlaví…to bude radostnější…
![]()
Ahoj Kobro…neboj bude to lepší a i energie bude víc…pak tu s náma budeš povídat a povídat…
Já jsem šílenec a pořád si čtu dopředu co mě v kterým týdnu čeká…
Nejradši mám nějaký ten 13-14tt jak píšou že se ti zlepší plet, vlasy a budeš se cítit skvěle…
tak to jsem zvědavá co je na tom pravdy… ![]()
Ahoj holky
Bohužel nemám dobré zprávy … v půl třetí ráno jsem začla krvácet tmavou krví, měla sem docela bolesti, takže sem prostě musela vzít brufen. Nepřestalo to do rána, a tak sme po osmé vyrazili do nemocnice, na UTZ, tam nic nenašli, žádný váček, prý je ještě hodně brzo a vidě to prostě není a nebo to odkrvácelo… vzali mi krev na HCG a ítra mám volat na výsledky, příští týden mám přijít znova na KO na UTZ, ovšem jestli to nebude zbytečné. Jsem zničená, sem zase tam kde sem byla, a pořád krvácím.. Nemám ani odvahu si udělat test, na co taky když zítra budu mít výsledky z krve. Holky nemám sílu toto absolvovat znova, a obávám se že pokud se stalo to nejhorší, Patrik zůstane sám, protože já už budu mít strach z těhoteství jako takového. Já semtak věřila že ted to bude v pořádku, hrozně to bolí
v diagnoze mám napsáno : Hrozící potrat, ale já se obávám, toho jestli už neproběhl, když na UTZ zatím nic (je brzo ) a nebo nic, protože už tam nic není.
Misenka a Cacorka - je mi to moooooooooooooooc líto. Holky držte se!!! ![]()
Cacorko to neeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
Ty jo chudáku je mi to tak líto.....proč se takový věci musí stát.....kéž by to ještě dopadlo dobře…drž se. Hele všechno časem přebolí a zkusíte to znova. Ale chce to čas. MOc na tebe myslím......
Určitě dej vedět jak to vypadá.....To je hrůza..
Cácorko - to je mi hrozně líto,ale ještě to nevzdávej,třeba je opravdu ještě hodně brzo aby bylo něco vidět,uvidíš to ti řeknou zítra z té krve.budeme moc moc držet pěsti
cacorko - je mi to strašně líto, ale na druhou stranu ti držím palečky a třeba ještě není nic ztraceno. Moc na tebe budu zitra myslet ![]()
Nestíhám sice psát, ale teď prostě musím!!! Cacorko, jak už psaly holky, je mi to taky strašně strašně moc líto!!!
Taky jsme přišli o mimi před půl rokem, ale podruhé - to si nedovedu ani představit. Je to určitě šílená bolest, zklamání, bezmocnost a neštěstí
Moc na Tebe myslím a nedočkavě budu očekávat zítřejší (doufám) dobrou zprávu. Drž se!!!
Cacorka - to je mi moc líto
Mám to taky jednou za sebou, takže vím, jak ti asi je. Zkus ale neztrácet naději, třeba to byl jen hematom a bude líp. Uvidíš podle výsledků z krve.
Misenka - taky upřímnou soustrast, je to těžké ztratit někoho z prarodičů - jako by člověk ztratil kus dětství, co s nima prožil. Hlavně se snaž být v klidu, mysli na miminko.
Holky, teď se stydím, že jsem sem psala ty nesmysly o místní drbně. Je mi fakt hamba, když tu rozebírám takovou ptákovinu a vy máte opravdové starosti ![]()
Celý den taky běhám na WC, nějak se mi rozjel výtok, snad to nebudou ty kvasinky. Už aby byl pátek za mnou, nebo ještě líp aby byl příští měsíc za mnou.
Holky moc Vám všem děkuju za podporu, já zrovna ted nejsem schopná ničeho …bolí mě břicho jako u normální MS, a v noci když to začlo a pak k ránu to bolelo vážně hodně, a to mi na hematom nesedí.. navíc na UTZ žádný hematom neviděla .. Akorát měřila dělohu, sliznici … nekrvácím nějak šíleně moc, ale už mám občas i kousínky zražené krve na vložce takže to nevypadá dobře .. už nechci věřit, a jsem připravená na nejhorší ( i když na to se nikdy opravdu připravit nelze).větší bolest jsem nezažila, a pokud to tak bude, tak nevím co budu dělat… věřila jsem v tohle těhu tak moc. I když jsem se bála, a bojím se pořád.
Ozvu se.
cacorko : Držím pěsti, ať to není, tak jak to vypadá a krvácení ustane
a když už by to jinak nešlo, tak ať nemusíš na kyretáž a čekat s dalším těhu ......určitě byst o neměla vzdávat!!!!
- na to ani nemysli ![]()
Já jednou potratila v 7-8tt, je to prostě osud - někdo to má jednoduché, někdo se s tím musí víc poprat… ![]()
Ellhano : Dnes jsem si koupila testítka, tak zítra ráno na to vlítnu…raději dopředu nejásám - uvidíme. Měla jsem taky problémy s cystama a ty můžou házet falešné // - tak si raději připouštím i tu horší variantu ![]()
Ještě jsem vám nedočetla na zpět, tak neví o jaké webovky jde, ale snad se tam také dostanu......
, jestli budou zítra // ![]()
teda tady je takovy smutno Cacorko , kocino, dr se, uvidis ze reba se mimi drzi, u me taky nic nevidel jen gestacni vacek, taky me furt boli bricho jako na MS, neboj priroda vi, co dela, jeste se nevzdavej, drzim moc moc palusky