Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky, opatrujte se.
Lizatka mi nepomohly pri prvnim tehu, ale pomaha po lzickach ledova coca cola ![]()
Na zacpu je dobra prirodni jablecna vlaknina a hodne pit, coz u me je problem ![]()
Ellhano taky jsem na ten metřík Lupe koukala a myslím, že to tam mají špatně napsaný…místo cm by mělo být mm…
Koukni na můj metřík…
a tedka se jedna těhulka vrátila z kontrolo 6tt+3 a mimís má 0,64cm…takže 5cm macek no to si ještě počkáme… ![]()
ahoj štiko, tak přinejhorším sní lízátka manžel…
Se mu nic nestane… ![]()
To se museli fakt na tom metříku splést. Tak to berte plz holky s rezervou
. Máme tam zatím milimetříky. Až najdu nějaký jiný pěkný přehodím to , aby nás to neklamalo. Oni tam maj tuhle hlášku asi až do 10tt.
Zítra budu na KO rozklepaná a pevně doufám, že to bude v pořádku.
Já vím, že to omdlévání je velký riziko - Dr. to řeknu určitě.
no ja i kdyz na tom metriku uberu ten tyden, mam tam fur 7tt?
![]()
stiko ještě jsem srdíčko neviděla, doufám že příští čtvrtek, hele ale když uberu týden ze 7tt+1 tak mi vychází 6tt+1 to srdíčko bývá teprve vidět, ale spíše až 6tt+3, takže bud v klidu. Vždyt už jsi tam byla před několik dni. Kdy jdeš příště?
Lupe jestli to je až do 10tt tak to jo…
to jsou pěkný píp…
vždyt tedka se to pořád mění…hihi ale asi pro lepší pocit…
Tak to jsem ráda, že se ten metřík vysvětlil…mě to nějak nešlo do hlavy ![]()
Jdu za chvíli ven je fakt nádherně ![]()
Wapi ,ja jdu na KO 20.10. v 16:20 ![]()
dneska je krasne, teda ten nas mimis je drzak, vcera jsem kvuli maly 3× skakala pres plot okolo hriste, furt mi zdrha a je tak rychla, ze sem ji vzdycky musela nadbehnout ![]()
Lupe prosimtě co blbneš má ho tu každá druhá těhule…
Super vidíš …
už se prtous zmenšil…tak tedka jen aby rostl…tak jak má. ![]()
Stiko tak to máš ještě týden a kousek…no snad se všechny dočkáme. Já jdu už za týden, přesně ve čtvrtek… ![]()
me ten metrik nejak nepocita, pocita to jen ty dny to go, ale tydny a dny nee
at tam zdam cokoliv je to 7 weeks a 1 day
![]()
stiko jak to, vždyt ti to počítalo vždycky o dva dni dopředu než mě..... A kam co zadáváš?
tak mi řekni kdy jsi měla poslední ms a jak dlouhý máš cyklus?
Wapi, posledni MS jsem mela 20 srpna a cyklus mam 31-32 dni, ale TP podle utz je 1.6. jinak podle MS 27.5., tak jsem to chtela posunout, ale nejde to nejak
aha musíš udělat úplně nový metřík…a napsat nový TP… to ti nefunguje?