ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
9.10.08 14:43

prave ze to pocita jen ty dny na konci i kdyz to zmenim treba o dva tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
9.10.08 15:02

stika - ted jsem zkoušela udělat ten samý metřík a mně to počítá všechno nejen dny správně - zkus to celé znova udělat a znovu nakopírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
9.10.08 15:09

""http://bd.lilypie.com/vwcup2/.png:http://bd.lilypie.com/vwcup2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
9.10.08 15:58

Lupe : Díky za odkaz ne webovky a SZ, už jsem se tam připsala - nejdřív jsem bádala, jak na to, ale nakonec se snad zadařilo …nechcete nějak rozšířit ten seznáme o další info - třeba váš ročník, odkud jste nebo tak něco?

wapiku : No zatím neřekla, čekám na vhodný okamžik…pořád nevím, jak zareaguje - myslím, že na měkko moc nebude- to nebyl ani při prvním těhu, leda že by byl na měkko z toho, že bude dalších pár let omezován ve svých aktivitách :) A teď je při všech situacích takový úzkostlivý např. jak teď byla dcera nemocná, tak pravil, že už další rozhodně nechce, když viděl tu starost, jakou o ni máme… 8) Tak právě nevím, jak zareaguje a jak mu to vlastně vhodně oznámit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
9.10.08 16:17

Ahojky holky

tak já nafouklá ani moc nejsem,ale je fakt,že večer mě docela fest bolí břicho - no to se nemůžu divit,když pořád Aničku tahám - má 12,5 kg,tak to už se pronese,a to je furt do postýlky,z postýlky,do židličky,ze židličky, do vany,z vany,pomazlit atd.no nejlepší je,když mi sestra na gyndě řekla,že nemám zvedat nic těžkého.to to ale hold nejde

jen mám strach,u prvního těhu šíleně pálila žáha,ale neskutečně.ke konci už mě pálila i z vody.děs.tak uvidíme co ted.

holky já jsem jak prdlá.já si furt děláš testy,a sleduju,jestli čárka sílí.už jsem fakt jak pošahaná.ale dnes mamatest tak ta druhá testovací čárka tam naběhla ještě dřív než kontrolní,tak snad je to dobrý.každopádně se kontroly nemůžu dočkat.ještě týden a půl.ale aspon už uvidím i srdíčko.doufám.

hlavně na mě myslete,zítra jedu na ten pohřeb,už ted mi z toho není dobře.ach jo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
9.10.08 16:33

misenko: Já jsem taky taková testomilka…kolik testů sis už teď dělala? :lol: Já testila 25.DS (dělala jsem kvůli lékům - negativní), pak 28.DS - slabá šmouha po časovém limitu, 30.DS - silnější čárka po časovém limitu, 33.DS čárka v časovém limitu. Ještě si určitě udělám jeden, abych viděla pěkně vybarvenou čárku - pořád tomu tak nějak nemůžu uvěřit :lol: …ale abybyla čárka rychlejší než testovací proužek, to jsem ještě nezažila - to musí být paráda :lol: …tak zítra přeji pevné nervy a slzičky na uzdě 8) hghu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
9.10.08 17:36

Misenka - hodně síly zítra.

Korena - můžeš další info připsat dolu na stránku " Představujeme se" - koukni na to - na úvodu je jen seznámek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
9.10.08 18:00

Korena -no těch testů asi milion - úplně první asi 22DC (nevím proč,) ale to byl Best a byly tam stíny,ale já věděla,že Best ukazuje hodněkrát falešně pozitivní,krom toho to bylo moc brzo,tak jsem zkusila mamatest a tam nic.pak jsem testila 26DC den očekáváné MS mamatestem, no a už tam byl stínek,pak druhý den Clearblue,tak to bylo jasný hned,no a pak většinou ob den,jestli ta čárka sílí.a ted už ta druhá čárka fakt naběhne ještě dřív než kontrolní.tak jsem se aspon uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.10.08 18:10

Lupe, dekuju, ja to zkusim vecer.

Holky, tak jak celej den taham malou a litam za ni venku, tak me ted boli bricho a zase spinim, ja se z toho pos… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
9.10.08 18:27

Ahoj, uz vas chvilku sleduju a libite se mi, muzu k vam? Termin bych mela mit asi 13.6., u doktorky jsem jeste nebyla, ale tehotenstvi uz mam potvrzene z krve. V pondeli jdu na kontrolni odber. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
9.10.08 18:46

Lupe : Díky, já si těch záložek na hlavní stránce všimla až později - tak už jsem se tam připsala

Vítej Mroe! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
9.10.08 18:51

holky pardon že vám sem lezu, taky bych tu s váma ráda byla, bohužel zatím nemůžu tak jen chci pogratulovat KORENE ;-) jsem si všimla, že tu jsi tak gratulace!!!!
ahoj wapi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.10.08 18:56

Lupe, me to furt pise 7weeks i kdyz tam dva priberu nebou uberu, posli mi do SZ prosim ten kod, dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.10.08 18:57

Ahoj Mroe, jen pojd k nam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
9.10.08 19:14

Mroe - vítej u nás,at se ti tu líbí

stiko - jo to znám,taky celý den lítám a tahám malou (má 12,5 kila) a večer to břicho bolí docela fest.ale je fakt že nešpiním.tak zkus víc zapojit manžela a trošku se šetři.(ale vím že to jentak nejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí