Poradna duly
Jana Čurdová
Lupe
Moc děkuju ..
Wapíku
To né, to by bylo hodně stresující,a já to takhle ani nechci,přítel už vůbec ne, ten je z toho hotovej, a bojí se každého dalšího postupu, ted bude pauza neý příjdou na to proč se mimi neudrží, i když já to asi už ted vím ![]()
Mám dvě ovulace za jeden cyklus, mám to takhle od porodu, a mám to i potvrzené od Dr.. takže se oplodněné vajíčko nestačí dovinout, hlavně žloutek, a nevyživuje embryjko, takže odumírá a potrácí se… Než by se celý ten proces stihnul dokončit, tak už je na ceste druhá Ovulace, a to je samozřejmě špatný, takže nám asi nezbyde než těhotnět z té druhé ovulace, ale kdo top má pořád hlídat.. No rozhodně na to ted nemám pomyšlení…Srdíčko by chtělo moc… ale tělo by to nezvládlo, a psychika už vůbec ne. A krvácení ještě úplně neustalo, ještě trochu špiním.
Je to těžký..
cacorko jo jo naprosto tě chápu…hele to mi vůbec nedošlo, že to je tak složité když je více ovulací…jejda to je špatný teda pro prtouska.
TAk to budeš muset asi otěhotnět za pomoci dr. aby řekl, kdy proběhne tak druhá ovu. A nějaké prášky na udržení by nepomohli?
Takže myslíš, že to byl problém i toho minulého potratu? Vždyt 10tt to už je hrozné.....
TAk si dejte s manžou oddych a věnujte se prckovi. Uvidíš, že za pár měsíců zase budeš mít sílu na další snažení.....věřím v to, dopadne to dobře.
Ahoj Cacorko, drz se kocicko, nejde ta druha ovu vysledovat taky bazani teplotou?
Holky, jeste jsem zapomela na dve povinne zubni prohlidky a EKG, teda muj doktor to vyzaduje, aby u porodu nekomu nepraskla pupma
,je to pree jen srovnavany s vrcholovym sportovnim vykonem ![]()
stika - děkuju za úplný výčet procedur.
Srdíčko si asi nechám zkontrolovat sama - ten tlak mě fakt nedá - něco asi nebude jak má a navíc tep mám stále na 105. Holky berete všechny kys. listovou ?????????? Mně teda fakt poslední dva dny cvičí se žaludkem, že bych ji raději nejedla. Ale abych zas mimískovi nějak neublížila.
Lupe za malo, jj me predepsal mudr acidum folicum - KL. v mem veku je moc dulezita. Ja teda jeste nevrhla, ale taky uz mam zaludek na vode a hlavne jsem desne unavena, ted jsme s malu spaly dve hodky
Wapiku
Ja jsem nepotratila 10tt prvni bylo 6tt, a druhe 5tt. No každopádně tak či tak, je to jedno pořád to bolí stejně … těhotnění za pomocí doktorů u nás nehrozí, Jirku bych myslím nikdy nedokopala někam do nějakého Caru nebo tak ,pevně doufám že to nebudeme potřebovat, a bude potřeba se soustředit jen na tu druhou ovulaci.. uvidí se.
Holky moc díky
Tak se hlásím už od našich, brácha mě na chvilku pustil k PC, tak mi to nedá nenakouknout ![]()
Lupe: moc gratuluji ke kontrole, příště už uvidíš srdíčko!!! ![]()
Weela: Gratuluji k // a vítám tě tady, koukám, že už se nám to tu pěkně rozrůstá
Milli: Držím palečky na dnešní KO, ať přineseš jen samé pozitivní zprávičky ![]()
Já už se na tu středu, kdy jdu k Dr. taky těší, ikdyž samozřejmě mě trýzní i malá nejistota. Jinak o spaní STIKO a ostatní ani nemluvit, jsem úplně grogy, nebyla jsem schopná ani řídit auto, musel manža, takže hezky odpočívejte
a nepřepínejte se na co máme ty chlapy ne?
![]()
To jste mě dostali s tou rukavicí na vag.utz
Moje gyn. používá výhradně prezervativ ![]()
Já mám KO 20.10. Tak možná už by mohlo být srdíčko vidět,ne? (6tt+3)
cácorko : Tak hlavně, když se na tu příčinu příjde, tak to bude pak už určitě jednodušší ![]()
Ahoj holcinky,
moc vas zdravim a chci vam trochu popsat sve dnesni odpoledne.
To jsem takhle mela jsem mit na patou hodinu kontrolu u doktorky. Jedu po praci nakoupit, cestou trcim v zacpe. Kdyz v tom me prepadne strasliva, ale strasliva chut na rybi pomazanku. Rikam si, to nestihas, mas jenom hodinu casu. No ale bylo to silnejsi nez ja, dokonce to uplne zastinilo tu ocekavanou I obavanou kontrolu. Nabehla jsem do obchodu a vyhrkla na udivenou prodavacku, jestli maji rybi pomazanku. Nemeli, svicky. A ja bych pro ni v tu chvili prisaham vrazdila. No nic, dobehla jsem domu a nelenovala- mrskla sardinky z konzervy do misky, nakrajela jarni cibulku, dodala pepr, sul, kecup a hlavne hodne majonezy. Dala jsem si to na cerstvou bagetku a to byste ze me v tu chvili nemohly- ja si pripadala uplne na vrcholu blaha… kontrola nekontrola.
Nicmene jsem zahadne jeste poridila sprchu, vyfenovat vlasy a dojet k doktorce- pozor- za minutu pet! No to bylo neco. Skoro jsem se nemohla ani na tu doktorku soustredit, jak jsem porad myslela na ty rybicky. To jsem cvakla, co?
No ale dostavam se k jadru pudla- vysetrila me (Wapiku- kondomem, hec
a holky, na monitoru se objevily ty hybajici se kopecky! Krasne to dunelo a bylo mi receno, ze je vse v poradku a mimousek byl videt- teda jen takovej ten flek. Jsem na konci 7. tydne. Dostala jsem taky zelezo s listovkou (i kdyz kys. list. beru sama uz nekolik mesicu) a taky Dufaston nebo jak se to jmenuje- na udrzeni, aby to nedopadlo jako minule. Za dva tydny jdu na krev a moc a za sest tydnu se mam znova objednat na kontrolu, pokud nebude treba drive. A ja doufam, ze nebude, ze to vsechno bude v poradku! Hrozne moc me to povzbudilo, i kdyz opravdove si oddechnu teprve az prekonam tech svych magickych 12tt. Preju i vam vsem, aby to vsechno v poradku vyslo, a hlavne tem, co maji spatne zkusenosti s predchozim teh. Jinak ted jak vam pisu je mi pekne spatne- muzete hadat po cem ![]()
Zdravi
Kobra ![]()
kobro: no to ses pos…a, ne?
Před chvilkou to tu bylo jen 2× a teď už snad 5× - by stačilo,ne?
Historka pěkná, zajímavé chutě máš.....když jsme u toho, tak doufám, že nebudu mít takové nevolnosti, jako při prvním těho - to byla síla a už se toho děsím předem ![]()
Omlouvam se za opakovani- padal mi internet a myslela jsem, ze to neodeslo. No aspon to neprehlednete ![]()
Lupe- haha, to je pekne jakeho mas cestovniho kamose ![]()
Zdravim nove prichozi- Misenka, Mroe, Weela
Milli- tak co? jak jsi dopadla?
Wapik- taky sleduju chytre knihy i nekolik tydnu dopredu a rikam si, jake to asi bude a hlavne abych to tam i dale doklepala
na 13.-14.tt se tesim jako na smilovani…
Cacorko- snad je uz dneska aspon trochu lip
to je dobry, ze asi vis, co by to mohlo zpusobovat… preju hodne sil
Teda Kobro , ty jsi dabel, ja ted chroupu mrkvicku a chleba se sunkou. No ale udelalas mi chut na rybicky ![]()
Na majoulku si davam ted bacha, kvuli listerii, ale kdyz je to silnejsi nez ty, no kdyz musis, tak musis
![]()
Jinak moc moc gratuluju ke KO a k srdickuuuuu, to jsi prvni ![]()
Holky,
chtěla jsem se zeptat, co se sexu týče
jestli se teď nějak v začátku omezujete, nebo vůbec ne? Já mám totiž takový blbý pocit, abychom té malé buňce tam uvnitř, nějak neublížili a tak.....
Si představuji, co se tam asi při tom děje - vždyť i na gyndě vyšetřuji při těho citlivěji, ne… ![]()
koreno, no do ukonceneho prvniho trimestru bud opatrnejsi, hlavne dobe ocekavane MS
, my vubec nesexujeme, boli me bricho a pusou to taky nejde,to bych vrhla ![]()