ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
12.10.08 22:27

Mroe a jak dlouho jsi v praci? asi moc dlouho ne vid? Asi to nebude snadne jim to rict.. drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
12.10.08 22:41

Jsem tam temer dva roky. Ale pred deseti dny jsme se dohodli na zvyseni platu(zrejme jeste neprobehlo, dozvim se zitra). Takze pocitam, ze nebude nic, prestoze na to mam pravo, mam dostat vice protoze jsem si zvysila kvalifikaci, coz se mym tehotenstvim nemeni. Ale znate to, diskriminace, vymahat to nemuzu. Taky jsme se dohodli na dalsich vecech, ktere mam ja v umyslu splnit, ale asi nemuzu cekat, ze je splni oni, nejsem uz ted pro ne perspektivni, pocitam. Takze jak vidite, me tehotenstvi opravdu nebylo jeste v planu(tedy bylo, ale az tak pristi rok). No ale co, do prace budu chodit az do smrti, ze, ale na druhe dite uz mam nejvyssi vek. Takze na ostatni kaslu. Ted jen doufam, ze bude vsechno v poradku, zitra mam v planu kontrolni odber hCG, jestli stoupa jak ma. Tak mi drzte palce, at je tam aspon par tisic. m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.10.08 22:59

Aha tak to jo, no tje fkat to ti asi vazne nedaji ten vyssi plat.
A samozrejem s tim druhym ditetem mas pravdu. Prace si clovek „uzije“ jeste az dost.

Poslete mi nekdo prosim heslo na tystranky nase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
12.10.08 23:06

To jsem taky asi nekde prosvihla, heslo tez nemam, ale ja nemam ani adresu, musim pohledat zpatky. m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
13.10.08 06:32

stika + jeje tak to jsem si oddychla že v tom nejsem sama. Já teda lesklý očka nějak nevnímám a zvýšený čich taky ne, ale za to mě dokáže vytočit/rozbrečet každá maličkost, nevolnosti - 3םukám- taky nemám.
Jinak doma už jste to všem oznámili? Nebo čekáte až po 3měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.10.08 07:35

Dobre ranko, jojo ja mam taky nejvyssi vek na druhe dite.
Teda holky, ja si cera vzala dva utrogestany jeste po ty injekci a byla jsem uplne mimo, manzel me musel odnest do postele, fakt jako kdybych dostala nejaky drogy :lol: . Ale uz nespinim. Ted jsem se zapomela a vyluxovala rohlik z koberce a manza me sprdnul, nesmim totiz luxovat, vytirat, zehlit a veset pradlo :pankac: . no stejne to porusim.
Jsme zase od sesti vzhuru, ach jooooooooooooooooooooooooooooooo :twisted: .

jo vcera jsem slapla na rybilku a cela ytekla na tmavej koberec, smrad jak v rybarne a bily fleky, nevite cim to pusti? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.10.08 08:17

Ahoj holky,
taky se přidávám k druhotěhulkám s pupíkem. Jsme na tom asi stejně. Tak nějak jsem byla líná po porodu cvičit a ráno sice mám bříško jak plošku, ale večer jsem nafouknutá jak balón. Minule jsem do 5 měsíce neměla vůbec nic, zato teď už nosím do města těhu rifle a překrývám je svetrem. :oops:

Jestli někdo potřebujete heslo na stránky a administraci, napište mi SZ a já odpovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
13.10.08 08:45

Dámy zdravím po víkendu,
těhopupek - no maras, já teda po porodu nijak necvičila(velká chyba) a tak mi prostě špek zůstal, ale ted se i nafoukl a opravdu vypadám tak na 4-5 měsíc :roll: čich - katastrofa maximální…včera někdo v baráku dělal kuře a já se ve výtahu málem pozvracela jak to tam čpělo…nějak mi přestává chutnat maso asi budu jen na zelenině.
Plet - jak 15 letý puberťák---no coment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
13.10.08 11:55

Tak jsem se dnes objednala k doktoroj a vezme mě až 5.11 je to normální?? :( Říkal že dříve nebude nic vidět a to bych dle mě měla být 5.týden těhu, tak vůbec nevím jak se mám chovat pít alko/nepít alko, kouřit/nekouřit, vitamíny? nemám páru jaký, ani nevím jestli se mám víc šetřit nebo jak…chjoo takhle jsem si své první těhu nepředstavovala. A ještě když se začnu těhotně chovat, doma to na mě poznají, a co když mi těhu toho 5.11 nepotvrdí…mám nějakej den blbec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
13.10.08 12:12

Ahoj holky tak zase v práci… :wink:

weelo hele já myslím, že to tak hrozný není. To jsou 3 týdny, oni někteří doktoři chtějí rovnou už vidět srdíčko, a aby mimčo bylo měřitelný. Což ten 8tt už je dobrý. Musíš holt chvíli vydržet. Ale chápu, že to je pěkná doba. A o tom co jíst nebo nejíst, pít nepít se můžeš dočíst na netu. Taky jsem si to hledala. Doktorka mi neřekla v podstatě nic. Kdybys měla nějaké potíže jako krvácení tak rychle upaluj k dr. Jinak to ale opravdu nemá moc smysl. A je lepší si počkat...... Co nebudeš vědět tak ti tu zkušené maminy poradí, že jo holky… :wink:

Takže oblíbené téma bříško. No já čekám první…ale teda jak jsem pořád nafouklá, tak se mi taky můj špek pěkně zvětšil. Jako nosím v pohodě všechny kalhoty atd, ale stydím se mít nějaké upnuté tričko nebo svetřík… :oops: si připadám jak tlustoprd… :wink:
NO a sice nezvracím, ale každý den k tomu nemám daleko. Kdybych to tak nesnášela tak asi zajdu na wc…ale snažím se to vydržet. Každý den je jiný… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
13.10.08 12:17

ještě vám musím napsat co o víkendu. Byli jsme v sobotu s kamarády asi po dvou letech na večeři. Pokecali jsme a asi po dvou hodinách říkají, že maj ještě jednu novinku. Že čekají mimčo..... :wink: :lol: No my to s manžou ještě vůbec nikomu neřekli, ale to se prostě nedalo… :lol: Tak jsme se neudrželi a řekli, že taky čekáme…no bylo to super.
Oni už jsou teda v 16tt takže už měla takové kulaté bříško..... :) MOc pěkné… :wink: A představte si, zjistila to až v 10tt… 8O Prý měla normálně na den přesně zatím všechny ms, tak jí to ani nenapadlo. Když šla na první ultrazvuk už si mimčo cucalo paleček a plavalo… :lol: tak to měla bez stresu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
13.10.08 12:31

wapik: Já vím že musím vydržet, jen je všechno tak nový, občas asi moc stresuju :wink: Jojo díky bohu za internet. Ty dlabeš nějaké vitamínky? A šetříš se nějak? U mě je to trošku složitá situace - stavíme baráček a tak se musí makat. Včera jsem tam opět pomáhala až mě bolelo bříško, motala hlava a dýchala jsem jak sentinel :lol: …asi člověk musí přijít co dělat a co ne, sám.
To musí být paráda oznamovat takovou super novinku že? Taky se na to už moc těším.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.10.08 13:01

Weelo, presne jak pise wapik, tak dlouha doba to neni.
Ja mam take paty tyden a porad se rozmyslim zda k dr jit nebo ne. Osobne si myslim ze by bylo lepsi pockat do toho sedmeho tydne a pak jit, bo dr opravdu uz vidi i srdicko.
Pokud samozrejme nemas nejake potize - to urco zajit k dr i bez objednani.

JInak setrit by ses urco mela, prece jen je pro telo uplne neco noveho, takze to zohledni. S kourenim a pitim - no holka to zalezi na tebe. Osobne bych s tim zkoncovala s obojim max treba dve deci vinka to je dobre na krev a urco neublizi…
S kourenim sem take bojovala, snazila jsem se to utnout uplne zpocatku. S terezkou se mi to nedarilo cca 2-3 mesice - to jsem kourila R1,coz je nula nula prd, a je to spis jen o pocitu.. ale i tak ze.

NO a tehotne.. kdyz se nebudes moc pozorovat tak myslim ze se budes mit jeste par tydnu stejne.
tedy pokud ti nebude nejak zavratne na zvraceni atd. Pokud se ti mota hlava tak rozhodne se setri, nizky tlak..to mam bohuzel take. Hodne odpocivej, dokad to jeste jde :-)

NO a co se tyce vitaminu, tak to je vlastne jedine co mi dr tehda i rekla - abych si koupila Calibrum baby plan (modra krabicka - je to pro obdobi kdy se pokousis o mimi a na prvni trimestr).

WAPIKU. to verim, ze ste nevydrzeli. Je to dobra nahoda! :-)
Ja tu mela v patek kamosku a ta kdyz mne videla jak jsem narvana v kalhotach tak mi rekla at si to klidne povolim, ze jsem urcite tehotna.. (se vidime totiz kazdy tyden a bylo ji divne ze jsem zahadne ztloustla :D). Koukala jsem na ni jak vejr a zaprit uz se to nedalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
13.10.08 13:35

Weelo je to jasný. Já když zjistila první // tak jsem týden skoro nic nedělala, žádný prudký pohyby…atp. :wink: Ale pak mi došlo, že jsem prostě „jen“ těhotná…a nemusí člověk hnedka všehno nechat. NO třeba práce na stavbě asi není ideální. Snaž se nezvedat nic těžkého a nepracovat do vyčerpání. To je asi základ.

Hele zatím beru jen kyselinu listovou. Mám jí ještě na pár týdnů a pak si koupím taky nějaký ten komplex těhu vitamínů. Těch firem je ale víc, tak nevím jestli je v tom nějaký rozdíl…kromě finančního… :wink:

S tím kouřením a alkoholem asi sama cítíš, že to není ideální. Snaž se to hnedka omezit, nevím jak silný jsi kuřák. A postupně přestat úplně. Aspon máš důvod s tím praštit… :twisted: :lol:

Jeje tak to je dobrý, zatím se mi nestalo, že by to někdo nějak poznal…se maskuju… :wink: Ale nešlo dělat jakože nic…ale mají přísný zákaz cokoliv vyzradit…no uvidíme… :lol: bylo to ale bezva popovídat o miminku a pocitech…už se těším až to budeme šířit dál… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.10.08 13:51

Weela - s tou prací na stavbě to moc nepřeháněj, hlavně bacha na zvedání věcí ze země! Jinak já beru Calibrum jako u prvního. Kouření bych jednoznačně zamítla, decka vína jednou za čas snad neuškodí. Ten termín objednání máš v pohodě, alespoň už bude srdíčko. Takhle bys na něj třeba čekala další tři neděle. Možná jsi četla info z mé kontroly, já šla v sedmém a srdíčko ještě nebylo. Příští pondělí budu konec osmého, to už by mělo určitě být. Akorát kdybys špinila nebo měla velký bolesti, tak to tam zajdi, ale jinak si užívej chození do schodů bez funění a možnost nadechnout se z plných plic :lol: Druhotěhulky ví, o čem mluvím, že? :?

Tak už se mi budí Matýsek, jdeme na kaštany a pak na ovečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí