ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
14.10.08 13:19

Ćau holky,
teda Ellhano, jeste ze ti zustal ten spek co? :lol: no ale je to sprostak :twisted: , nam taky vloni nechteli donest velikou lednici liebher a ja tu s novorozenetem sama :twisted:
Babicky mam obe v Praze a v duchodu, ale jedna je desne akcni a druha dela doma na zivnostak. Ale tak jednou tydne ji ma jena na cely odpoledne a ja si aspon uklidim, navarim a trosku se polidstim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 13:22

WAPIK DĚKUJI.
No tak přemýšlím jaké vitamínky si zítra koupit Febion nebo Calibrum jen nevím jaké to Calibrum ten baby plane se užívá jen do 12 týdne a pa se užívá ten druhý?? Po tom Febionu se prý rodí velké děti nevím co je na tom pravdy nechci zbytečně plašit
Wapik my jsme velmi veselá rodina a kamarádská takže je to fáák tk záviděníííí :D :wink:
Na ten screenind (Predyko) jdu ve 12t bude mně to stát 1400,– a pokud budu chtít všechny fotečky a UTz na každé KO tak si doplatím jen 800,– máme to o něco levnější. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.10.08 13:22

Nevolnosti me chytaj na vecer a vnoci, zadne ranni :? , ale zase muzu celej den fungovat u maly, zatim teda.
dneska se musel hrozne propadnout tlak, taky jsem malem sebou sekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 13:25

wapik - do 2 hodin po listovce se nafouknu a ne a ne splasknout a berou mě křeče do žaludku - ne ve střevech. Nevolnost z těhu vnímám jinak - ta listovka mi asi vadí na zažívání - měla jsem problémy s vředem (a do teď mám žaludek značně překyselený)- možná proto mi to ten nebere. Ale obávám se, abych něco nezanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
14.10.08 13:28

stika - chleba se solí, to by šlo. Za zkoušku nic nedám, hlavně aby to pomohlo, dík za tip :wink:

wapik - kolik takový vitamínky stojej?

Lupe - zobe je jak kdo, já se uplně stydím jak se zanedbávám, nebo co sebe ale prcka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 13:28

Ellhana - teda to byl drzou z tý PPL- já to vidim u nás v práci dnes a denně, jak jsou ty přepravci protivný. Nemáš přesně peníze řvou, neodjedou do 1 minuty řvou a ještě aby mi něco nesli. To jsi dobrá, že jsi ho zpracovala, aby ti to donesl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 13:37

Holky začalo mně nějak divně bolet v podbřišku na pravé straně a stříle mi ta bolest do pánve znáte to taky? Ta bolest je taková tupá dá se to vydržet ale není to příjemné.
Už jste přemýšlely jaký si koupíte kočárek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.10.08 13:44

welu taky dobrá cena. Já v tom mám ještě 3D ultrazvuk s natočením mimča, za což se většinou taky platí přes 1000kč. Takže to vychází slušně. Ale určitě to je třeba někde i levnější… :wink:

Mě několik lidí doporučilo ten femibion. Ten je na celé těhu stejný, i pak na kojení, ale asi to taky nebudu brát celé těhu každý den. Pak asi už jen občas. Dotedka jsem zobala jen tu listovku.
Weelo dneska jsem platila za 30tbl. 130Kč. Nepříjde mi to tak strašný…

Lupe hm tak to je blbý…myslíš že může ta listovka způsobovat to nafouknutí? já o tý doby co jí jím tak mám takový pocit ale myslela jsem, že to je od těhu. A píšou o tom skoro všechny holky…

U nás je PPL v pohodě. Už se s klukama známe a vždycky všechno donesou kam chceš. Tak to mě překvapuje. Asi je to opravdu o tom konkrétním člověku. Gumy už jsme taky kupovali, ale nechala jsem si je hodit do kufru a manža to pak doma vyndal. NO ještě že ho ten tvůj pupík nakonec přesvědčil… :lol:
Já zase kupuju psovi žrádlo 15kg pytel. Myslíte, že to už je těžký? Vždycky jsem si to nosila do auta sama. Posledně jsem teda poprosila paní jestli by mi to tam hodila. Ale bylo mi trapně. Taková o hlavu menší a starší paní mi tam tahá pytel do auta… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 13:44

welu - ty bolesti mě taky takhle různě vystřelují (do pánve, do zad) a většinou z pravé strany, ale i dole v podbřišku - jen hlídej, aby byly nárazové. Většinou to mám při vstávání ze židle nebo když něco zvedám. Holky si na to taky tady stěžovaly. Mimísek si dělá u tebe místo.
A jeje o kočárku uvažuju a pročítám názory už celý rok, co jsme se o mimíska snažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
14.10.08 13:48

welu odkud víš tolik info o kontrolách atd? Dle mě jsi asi taky prvotěhulka a já si přijdu trošku na vedlejší koleji :nevim: Mě by ani nenapadalo se hned na první kontrole se na tohle všechno zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 13:50

wapik - Dopravci jsou člověk od člověku určitě - je to jako se vším a všude.
A to máš nafouknutej podbřišek nebo žaludek pod žebrama - mně kolikrát ten žaludek bolí za hrudní kostí(pomalu jak infarkt- chodím s tím na kontroly na gastro). Pamatuju si jak to bylo s tím akut.vředem, když mi netrávil žaludek vůbec nic. Uznávám, že to může být téměř čímkoliv, ale je zvláštní, že když tu listovku nejim, tak mi ten žaludek tak nenabobtnává. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 13:50

No tak ten se tam teda pěkně roztahuje
No tak já se napřed s těma vitamíkama poradím se svou Dr a uvidím co mi na to řekne.
Dívala jsem se na kočárky na netu ale žádný se mi nelíbí ty dnešní moderní jsou strAŠNÝ JAK MÁTE 4 KOLEČKA NĚJAKÉ TYČE A NA TOM TO VAJÍČKO TO JE STRAŠNÉ máte nějaké dobré stránky s hezkýma kočárkama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.10.08 13:56

jo jo roztahuje se tam, budte rádi… :wink: jsem normálně jeden den minulý týden celý den cítila to tahání jako nárazově, úplně jsem cítila, že to roste děloha. Jsem říkala, manžovi že rosteme… :lol: Další den už v pohodě.

Lupe no právě, že já se nafouknu úplně celá, že mám pocit, že prasknu, ne jen v podbřišku. Ale je pravda, že poslední dobou je to trochu lepší. Nejím některá jídla a jím pomálu a zdá se že už to není tak hrozné. NO takový stavy co píšeš fakt asi nemám. Ale problémy s trávením jsem měla i před těhu.
Lupe lepší když to nejíš než aby sis vyvolala nějaký záchvat. Miminko to zvládne i bez listovky. Zkus jí třeba vyhledat ve stravě. Myslím, že snad ve špenátu nebo salátu?

Kočárek zatím vůbec neřeším… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 13:58

weela: mi o tom vše řekla má gynekoložka a nebo mám i informace z netu z různých diskuzí a ták víš já se manželem snažíme od listopadu 07 a podstoupila jsem léčbu nedozrávaly mi vajíčka tak jsem byla na netu pořád a četla a ptala se a ták.Moje sestřenka se taky divil že toho vím víc než ona a to je 2 měsíce po porodu a taky mi půjčila knížku co dostala poporodu a koupila si knížku o těhotenství a taky mi ji půjčila ale přiznávám že jsem ji ještě ani neotevřela
Mimiko se tam teda vážně pěkně zabydluje ale jen at se zabydluje co bych pro něj neudělal
Holky musím vám něco říct našla jsem si na netu porod živě a docela se mi z toho udělalo mdlo chcete poslat odkaz??? Přemýšlela jsem jestli budu chtít manžela u porodu když jsem to viděla ALE ANO CHCI ABY TAM BYL SEMNOU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.10.08 14:04

já taky zkoukla několik porodů na netu, ale spíše mi to přišlo krásné a hrozně dojemné.....ale je mi jasný, že to je pěkná makačka… :wink: Ale chápu, že každý má žaludek na něco jiného…

Manžel se porodu bojí, ale prý se na to připravuje a chce jít se mnou… :wink: Já bych chtěla aby byl se mnou tu 1. dobu porodní, ale u samotného porodu by mi nevadilo kdyby někde počkal a přišel třeba až bude mimčo čerstvě venku. Ale nechám to na něm, jak to bude cítit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí