ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2055
14.10.08 14:06

PRO TY KTERÝM TO NEVADÍ http://www.youtube.com/watch?…
OMLOUVÁM SE PŘEDEM ALE TOHLE MNE DOSTALO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
14.10.08 14:11

welu já ještě takhle vůbec nepřemýšlím -kočárky, porod…to mě vůbec zatím netrápí a ani by mě nenapadlo něco takovýho hledat na netu. Já řeším věci aktuálně - třeba ted to proč jsem secpala smažený sýr a ted mi je blbě, to co budu dělat odpoledne na baráku…já vůbec nějak to těhu zatím moc neřeším. Jsem asi divná co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 14:12

Ty jo u porodu drahá polovička - no jsem zvědavá, jestli bude tak vtipný jako normálně. A porody, co jsem viděla já, mě spíš taky rozbrečely dojetím.

welu - holky maminky ti jistě rády sdělí své zkušenosti s kočárky až nadejde čas.

Je důležitý vědět, kam ten kočárek chceš (na chodník nebo do terénu) a pak už nuance - rukojeť přehazovací, výš. stavitelná, korbička velikost, zda kombinaci od narození, nebo odděleně, počet koleček, polohování, upínání, brzdy, pratelnost potahu, design, vybavení a cena v neposlední řadě - můj miláček mi sdělil, že je to prý horší než vybírat auto. Mně se líbí Hartany, tak kdyby měl někdo referenci sem s ní. Takže nezbývá než si všechny parametry jakžtakž ujasnit a pak hledat a hledat.http://www.kocarky.cz/ukazky-kocarku.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
14.10.08 14:15

Sorry, že Vám sem lezu, zatím Vás jen šmíruju, čekám do zítřka, zda ty 4 TT nebyly falšeně pozitivní :-)

Lupe - jak si se ptala na to placené vyšetření krve, ségra na něm byla ve 12tt a stálo ji to 300,– a je tam % vyšší spolehlivost než u toho ve 16tt, tak je to snad jen 60%

Wapik - můj manža nechtěl k porodu, omdlívá, když vidí krev, zlomilo se to, když jsme byli na výstavě umění porodit a tam viděl několik porodů na videu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 14:18

Takse jsme se zastavila u značka Hartan ale ty 3 kolečka no nevím neříří se blbě,, JEŠTĚ JSME HO u nikoho neviděla a nezkoušela jsem to to kolečko vzadu se protáčí
No je na to brzy pak je nejlepší zajet do obchody a vybrat asi bych ho neobjednávala na netu musím vše vidět ona fotka klame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 14:19

weela - divná vůbec nejsi, já jsem o všem možným přemýšlela a zjišťovala si info ten rok, co jsme se „snažili“. :wink: A stejně to bude třeba všechno úplně jinak. Nějak jsem vyškolená, že to plánovaní mi nevychází. A ty jsi do toho skočila rovnýma nohama. :lol: .

Zanka - držím palce, aby byly opravdu pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 14:19

A ty porody ani nevím jak jsem k tomu přišla jsem hodně na tom youtobe a nějak jsem se k tomu dopracovala ani by mně to nenapadlo to hledat.A je jasné že každý porod stojí za tu ratolest at už je jaký koli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 14:23

welu - hartany maj i 4 kolečka Hartan RS one http://www.hartan.de/…kte/main.php?…

A s tím osobním podíváním máš pravdu - je to třeba vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
14.10.08 14:26

Lupe to jsi nazvala „věc“pravým jménem, spadla jsem do toho tak rychle že si to asi ještě nepřipouštím. A jsem i trochu opatrná na to, abych se k mimi tak rychle upínala, vím zní to divně, ale riziko potratu tu ještě je (a my to máme v rodině), takže se snažím chovat se normálně a nepřemýšlet moc dopředu, i když je jasný že už ted mimíska zbožnuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.10.08 14:27

Teda prvotehulky, takhle se strasit videama porodu hned na zacatku :lol: . to ja sjizdela az v poslednim trimestru. se mnou manza byl a rval Bobsi tlac, uz vidim vlasky :lol : sem vytlacila vzdycky kstici a pak zase zajela dovnitr, mi ta hlavicka dala sakra zabrat a to me nastrihnul. No nebojte, dockate se. No taky se bojim, ja uz vim ale do ceho jdu :lol:

Ja mam kocarky Peg-perego, jsou sice drazsi, ale jsem max spokojena a jsou i prostorny, ne ty maly vajicka. Kdo che mrknete na www.malli.cz
Ja mam AT4 completo a ted Aria ompleto golfky.

tak dame s malou svacu a jdeme na pisek, packo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.10.08 14:28

jéé ahoj Zanko…bezva nová těhulka…já myslím že 4 testíky už jsou jasné… :wink: Ale taky jsem tomu první týdny nevěřila… :lol:

A myslím, že až manža uvidí miminko na UTZ a pak bříško, pohyby atd. tak už mu to nebude připadat tak hrozné. Ale nechci ho do toho nutit. Všichni kamarádi okolo co už rodili tak říkají jaký je to skvělý zážitek, tak možná to ho hlodá…ale je na to ještě moooc brzy. Ale už mi sám říkal, že u toho chce být.

Teda kočárky a to ostatní jde taky mimo mě…a to už taky dlouho slídím po netu po různých info, ale zatím spíš těhotenských… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
14.10.08 14:36

Manža se mnou u 1.porodu byl, ikdyž do poslední chvíle si nebyl jistý zda vydrží až do konce. Rozhodně jsem ho nenutila. Nakonec to zvládl až do konce, porod trval 6.5 hodiny od zavedení tabletky, protože jsem tam přijela s malým nepostupujícím nálezem, tak jsme se už rozhodli pro tabletku, už jsem chtěla mít princeznu u sebe a do dnes tvrdí, že to byl pro největší a nejkrásnější zážitek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 14:47

Holky která z vás je už doma a má neschopenku??
Já jsem doma od 10.10 a jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 14:48

Jdu spinkat pa pa pa večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
14.10.08 14:55

Wapik - mno já vím, že ta prvděpodobnost toho že bych nebyla je malá, ale pořád tam hlodá ten červíček nejistoty. Ale vzhledem k průvodním stavům, co by to tak asi jiného bylo :lol:
Ale docela mi dává tělo poslední dobu zabrat, vzhledem, k tomu, čím si nedávno prošlo, tak doufám, že nezradilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí