Poradna duly
Jana Čurdová
Elhano - tak to mu já nevěřím, že když je mamince špatně,že je miminku dobře.mě nebylo špatně ani u prvního těhu a myslím že Anička se tam měla až moc dobře.ted mi taky není špatně a jsem za to vděčná.a propo když mluvíš o tom skvělém sexu
taky si to ted víc užíváš?já tedy jo.asi jak je to vše překrvené
![]()
Ellhana holka nestraš, mě je taky parádně (když pominu motanici) ted jsme zdlábla 2 bramboráky a 2 bavorský vdolečky a šušnám si tu jak prasátko…i když se nemůžu ani pohnout ![]()
Jeje držím ti pěstičky at se ti // objeví zas co nejdříve, a hlavně abys byla zdravá a v pohodě. ![]()
Holky ted jsem se dočetla, že je dobrý brát bud listovku nebo vitamíny (mamavit apod.), že by se neměly brát oboje najednou, protože už i ty vitamíny samotný obsahují dostatečné množství listovky. Tak ted nevím teda co.. ![]()
weela - mě říkala sestra na gyndě at bude babyplan a ještě i listovku,aspon takhle na začátku,vím že u prvního těhu mi listovku taky ještě doktor předepsal i k těm vitamínům.
Holky já Vás nestraším..to se jen tak říkááááá ![]()
Misenko - ano ano a ještě několikrát ano
i u Nikolky jsem si sexík užívala, jde to všechno strašně lehce a jednoduše(jako ten orgasmus)…a teď to vypadá, že to bude to samé. Júúú no nevadí mi to žejo ![]()
Jeje - neseš to moc statečně - myslím na tebe, ať se co nejdříve zadaří //.
A závidim všem těhulkám, co je jim dobře a můžou jíst
- sotva lezu. ![]()
Jeje - ten hematom je nějaká krevní sraženina v děloze a může to vypadat jako normální MS krvácení. Někdo prý dokonce v těhu nějaký čas normálně krvácí jako při MS. Důležité je, jakou barvu ta krev má. Jasná červená není dobrá, tmavá může být ještě k zažehnání. K tomu zamknutí diskuze - asi to časem uděláme, ale nevidím důvod, proč byste ty a Cácorka nemohly mít povolený přístup. Jednou jste k nám patřily, tak už k nám patříte na pořád. Já to do úterka taky nemám jistý, moc se na to neupínám. Kdyžtak se k vám přidám a založíme spolu třeba podzimní miminka nebo tak něco.
Utrogestan - no jo, taky mi po něm bývalo slabo a stejně mi nepomohl ![]()
těhu oblečky - tak já už jsem zase zpátky v původním. Byla jsem asi jen nějaká nafouklá, ale mám samé bokovky, takže to asi ještě nějakou chvíli vydržím.
Mroe - játrový knedlíčky bych asi neustála, ale ten prejt bych brala
Dneska jsem si po několika měsících namazala chleba meruňkovou marmeládou, nějak jsem na ní měla chuť. Ještě že jsem nadělala takových povidel. Jestli budu na sladký, tak přijdou vhod.
Elhana - no jo,je to paráda.taky si to užívám
tak at nám to vydrží ![]()
Milli - hele však ty už to máš jisté ne?vždyt už jsi tak daleko.a musíme být optimističtí,však já to ani potvrzené od doktora nemám a už jsem si jistá že to vyjde.hm tak merunková marmeládka jo,děláš chutě
![]()
Lupe - tak držím pěsti,at nevolnosti přejdou.brzo.chudáčku.
misenka děkuju moc, koupím tedy oboje at jsme zdraví jako rybky.
milli já jsem na tom stejně jako ty. Já to budu mít od doktora potvrzený až 5.11 takže třeba tady vlastně plaším. Mám jen pozitivní testy a trochu příznaků, ale ani ne tak moc jako holky tady. Není mi špatně (na blinkání).
Ahojky těhulky tak už jsme doma z města a z pracáku, no překvapila mně byla docela milá jen si zjištovala jestli nekecám že jsem se vdala a mám nové jméno a ta těhu karta je opravdu moje, no tak vše v pořádku a dokonce mi i popřála hodně zdraví. zapoměla jsem se ji zeptat jestli budu brát nějaké peníze když budu vedená na ÚP až do porodu, nekjak mi to úplně vyklouzlo z hlavy.Těsně před odchodem z domu na zastávku busu se mi spustila z nosu krev, v autobusi vedro a nedychatelno když jsem otevřela okno nějaká důchodkyně se sytě červenou hlavou a rtěnkou mi nadala že ona nebude sedět na průvanu, no nešlo vidět ano ven jak byly zarosené okna ale nějak jsem to tam těch 50 min useděla, hned jak jsem vylezla z toho smradu z busu letěla jsem si koupit vodu a potkala jsem jámošku která mně zavezla na pracák a pak mně hodila na zastávku takže jsem nemusela chodit tak daleko asi bych sebou někde sekla než bych tam došla.U nádraží jsem si kpoupila gyros a cesta busem zpět no taky nic vylného plno dětí ze školy no dětí spíš pubertáků řvali přes celý bus a předemnou seděl nějaký dědula a byl nasmraděný asi pitralonem no hrůza. A taky mi vadí město ten smrad z gum Zlín je město kde se vyrábí gumáky, boty a firma je hned u zastávky, a ten smrad na každém rohu čičmon když jsme dojela do Zlína tak mi to vše smrděla ale pak jsem neodolala a koupia si ten gyros a čekala na bus u firmy s výrobou gum.Ted jsem zbaštia ten slavný gyros no noc moc teda a je mi z něj pěkně šoufl.
Chtěla jsem se projít po městě a omrknou nějaké věcičky a koupit volnější kalhoty, ale bylo mi tak zle že jsem ráda že jsem to stihla všechno za hodku a už jsem doma.
Já si ještě nechci kupoavat těhu kalhoty byla jsem dnes ve straých a je fakt, že bych je nejraději vyhodila počkám do 12 týdne a hned je koupím do tý doby budu chodit v teplácích a bundě kašlu na všechny at siříkají co chcou
asi si lehnu budu brouzdat po netu a zdřímnu si pa pa pa tak to je mlj dnešní den auto budu mít až v pátek a už nikdy nepojedu AUTOBUSEM!!!!!!!! UŽ mně do něj nikdo nikdy nedostane !!
Jeje - to je mi moc líto, ale jak už psaly holky, příroda ví co dělá. Brzy to překonáš a přebolí to. Je lépe dřív než později. Bohužel vím o čem mluvím, já byla letos v dubnu ve 23+3…Pokud bys potřebovala s něčím poradit, napiš SZ.
Jinak já se teda hlásím mezi Vás. Byla jsem dneska na kontorole a mimo zduřelé sliznice, nebylo nic vidět. Taky jsem domluvená na 5.11. a mám brát listovku obohacenou o vitamíny.
Ahoj Zanko, v kolikátém týdnu jsi? Já jdu na kontrolu v pondělí a doufám, že už něco vidět bude
To sis tedy užila své, když jste přišli o mimi
Teď už půjde určitě všechno jako po drátku…on si toho alespoň člověk víc váží, když ví, že to může být i jiné ![]()
holky vy to ještě nemáte potvrzené od dr a už jste tady?????? já jsem jediná s těhu průkazkou a s neschopenkou ????? tak vám moooc přeji at je vše OK a podle vašich představ
Korena - mam termín až 20.6.. Nevím kolik to je přesně, 4+4 .
Welu u nás ti těhu průkazku nedají dřív než ve 12tt, to předpokládám, že ještě nejsi:-)Vzhledem k tomu, že stějně v žádném týdnu nemáš jistotu, že se už nic nemlže stát, tak jsem si říkala, že proč to odkládat. Taky jsem si myslela po všec testech, že už jsem za vodou…Bohužel jsem si prožila nejhorší velikonoce a následných pár dní.
No, ja se na ten prejt a knedlickovou polevku docela tesila, ale doslo mi az pozde, ze v tehotenstvi se nemaji moc jist jatra, takze proto.
Taky jeste nemam prukazku, ani potvrzeni od Dr.,ale na krvi jsem uz byla 2×, na Uz 1×. Ale dokud neuvidim srdicko a nebude aspon osmy, nejdulezitejsi tyden, za mnou, neverim..... I kdyz ani nevim, proc tentokrat tak plasim, minule jsem si to vubec nebrala. Ale asi jsem starsi(nebo uz mam rict postarsi?) a taky jsem minule nebyla v takvem zaprahu.