ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
15.10.08 07:51

Dobre rano, stiko ja uz se nedockam.
Potkalo mne to co Cacorku…

Takze at uz dneska bude vysledek z krve jakykoliv …je to uz fuk..

Mejte se krasne a preji vam mnoho uspechu a stesti a at uz ten cerny stin cervna prekonate..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.10.08 08:03

Jeje - jsi si úplně jistá? Nebyl to jen hematom? Pokud je miminko skutečně pryč, je mi to moc líto. Mám taky jednou za sebou, takže vím, jak ti asi je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.10.08 08:10

Jejiku , to me strasne moc mrzi, drz se kocicko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
15.10.08 08:12

Jeje to mě moc mrzí, z jakého důvodu se tohle děje :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.10.08 08:25

Milli: hematom nepoznam. Krvacim a zvracim.
Odpo si mam volat na ty vcerejsi testy krve tak uvidim co mi reknou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
15.10.08 08:43

Holky ahojky a dobré ránko. Tak jsem vás dočetla s očima ještě zalepenýma.
Omlouvám se za to video co jsem tu dala nechtěla jsem nikoho vystrašit.
Na kočárky jsme se taky zeptala jen tak nemyslela jsem že se to tak rozjede.Už se to nebude opakovat slibuji.
Dnes je mi fajn, to je dobře ale nechci to zakřiknout.V 11 hod.jedu do města musím dnes na pracák donést jim neschopenku a těhu knížku.To zase bude den.Tak za 1. musím jet autobusem do města (cesta cca 50 min.) kterým jsem nejela 5 let, ÚP je asi 2km od autobusové zastávky tak se aspon projdu ještě že neprší.Auto mám v servisu bude až v pátek. Na pracáku určitě s tou krávou budu tvrdnout tak hodinu protože mám na neschopence napsané staré příjmení a na Těhu knížce nové příjmení takže ji budu muset vysvětlovat že nemám ještě vše vyřízené když jsem se vdávala před 14 dny takže už vidím jak si vše ověřuje protože ona je hrozná detailistka a ani papíry z úřadů ji nezajímají.Pak procházka 2 km zpět, chci se projít po městě po nějakých obchodech asi zajdu do Zlatého jablka na náměstí na nějaké těhu věcičky aspon kalhoty protože jsou mi všechny těsné a už mi mé oblečení vadí tak koupím něco volnějšího no a pak mně čeká cesta domů opět autobusem a to budu muset n anádraží hledat odkud mi to jede takže doufám že tam budou známí lidi tam totiž informace nejsou.Ale to najdu.Doufám že ta cesta busem bude klidná a nepřepadne mně blinkání a že si sednu protože je to fakt na dlouho 50 min do města a ted to zastavuje na všech zastávkách chjo v servisu kde mám své autíčko jsou neschopní ho opravit tak mi nic jiného nezbyde.

JEJE: je mi to moc líto co se ti stalo v kterém jsi byla týdnu.Posílám obětí
Já jsem včera nešla ani na večeři s kámoškou jak mi dával malý zabrat píchalo mně v pravém boku v podbřišku a střílelo mi to hned do leva hned do pánve no děss snad dnes bude v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.10.08 08:50

Jeje - no to je hruza. Nedovedu si predstavit, co bych delala na tvem miste a tak se jen modlim, aby me se to nestalo. Foukam a drzim palce, aby bolest rychle presla a zas bylo dobre, nejlepe s dalsim pozitivnim testem. Snad priroda vi, co dela a usetrila te tak vetsi bolesti treba pozdeji.
Pisu z prace, tak radsi anonymni, i kdyz uz se to bohuzel dost rozneslo. Vzhledem k nasazeni v praci a doma, ktere ted mam, a hnusnemu nachlazeni, ktere me trapilo celych poslednich 10 dni, se obavam tehoz.
 Mroe

• Citovat
  • Upravit
4498
15.10.08 08:54

Jeje- to mě moc mrzí zvlášť, když jsme měli stejný TP :o :? Já měla jít původně na kontrolu už dnes, ale neměla bych hlídání, takže jdu až v pondělí…tak si myslím, že už by možná mělo být něco znát, když mě chtěli objednat… :( Achjo, začínám se taky docela bát, kdykoliv mě trochu začne pobolívat břicho, ale asi se moc pozoruji… :(
Moc Ti přeji, pokud to opravdu nedopadne, tak ať je ti alespoň brzy lépe a nemusíš na revizi a můžete se tak hned začít snažit znovu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
15.10.08 10:06

Taky jsem se začla trochu bát..vůbec si to nechci připouštět. Jeje uvidíš že brzy bude líp, Jak psala mroe - příroda ví, proč to dělá.

welu ty už jdeš kupovat těhu věcičky? Já zatím všechno zapnu v pohodě ale pupek už se mi trochu vyvaluje, no je to spíš špek, takže se vyhýbám upnutým vrškům a je to v klidu. Joo úřednice to je ochota sama :wink: Ale obrň se trpělivostí, jsou tam od toho aby ti pomohli a ne tě stresovali.

My máme ted problémy se stavbou tak na broučka ani moc nemyslím, ale možná je to lepší, než kdybych se pořád pozorovala a každé píchnutí mě vyděsilo. Dnes jdu do lékárny koupím si listovku a nějaký vitamínky - to asi stačí že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.10.08 10:06

Holky jste zlaticka, dekuji.

Welu : Dneska sem byla 5+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.10.08 10:43

Cau kocky,
Jejiku, hlavne bud v klidu a byla jsu u mudry, kdyz je ti tak zle?
Ja to mela pred timto tehu, prej to je casty a pak se hned druhy mesic zadari.
Me teda dneska celou dobu boli dost bricho, vcera jsem honila neustale malou po vsech certech, je desne rychla :?
Holky, mate nektera zkusenosti s utrogestanem? Ja tak hodinku po poziti zacnu videt rozmazane, jsem desne slaba, ztracim rovnovahu a nejsem schopna se postarat o malou. :?: V prvnim jsem to brala ale lezela jsem a zaspala to,ted to proste nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
15.10.08 11:27

Jeje - je mi to moc líto. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.10.08 11:59

Jeje, ja mam taky za sebou neco podobneho, ale hodne casne, hned po zjisteni tehotenství. Julcu jsme si poridili hned dva cykly potom.
Holky moje tehotenska demence progreduje - v nemocnicni jidelne jsem po zrale uvaze a odhadu pozivatelnosti zvolila toto - jaternicovy prejt, zeli, brambory, polevka knedlickova. Po trech lzicich polevky jsem si uvedomila, ze to co plave uvnitr jsou jatrove knedlicky, mela jsem jich asi 5, vzapeti jsem to s hruzou odlozila. Prejt zustal temer nedotceny tez na taliri. Nebyt jako zakusek buchta dusivka, asi bych odchazela hladova.
Jinak jsem dnes za hysterku, nebot jsme tu melai chlapa s vaznou prenosnou chorobou. ktera nereaguje na vetsinu beynzch leku - odklidila jsem se do dali a odmitla vylezt, dokud vsechno nevydezinfikovali. Podotykam, ze tato cast kolegu jeste netusi. Tak snad uz ted bude klid. M

• Citovat
  • Upravit
3259
15.10.08 12:12

jeje - tak jsem v šoku a je mi to moc líto, další co opouští červen…snad už je to všechno

Jinak ohlašuju teda velkou změnu v nevolnosti…včera odpoledne se uklidnila, bylo mi báječně a dnes ráno nic. Tak nevím zda to je tím výborným sexem ze včerejší noci :oops: :lol: nebo ranním douškem vychlazené kofoly, ale po těch dnech, kdy mi bylo fááákt špatně je mi dneska hej. Až se toho děsím…víte co se říká, když je mamince šoatně je miminku dobře…se té KO nedočkám sakryš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.10.08 12:22

HOlky take doufam, ze jsem posledni kdo vas opousti a ze se vam blabuňky udrzi a v cervnu na vas prijdu mrknout .. teda jestli mne vpusitte..asi uz v tu dobu budete zamcene..

Stiko, u dr jsem byla vcera, dneska jeste budu volat na ty vysledky a uvidim, jsem takova zmatena. Asi nebyt toho testu tak si asi mozna fkat myslim ze se to opozdilo..i kdyz teda o tri tydny.. coz je divne..
Uz je mi celkem dobre, asi uz odeslo co melo a myslim ze je pro mne lehci se s tim smirit kdyz to jeste nebylo oficialni nez kdyby se neco stalo pozdeji a ja uz vedela ze tomu prcovi tluce srdicko apod.

Nebudu vam tady sirit chmury, holky at se vam to vsechno moc moc moc dari, pekne papkate, briska vam pekne rostou a nezlobi vas nic! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí