Poradna duly
Jana Čurdová
dik Jeje za radu, podle oplodneni je ten metrik ok, ja ze budu sledovat, co se kdy vyviji, tak at me to nemate ![]()
Weelo- my bydlíme taky na vesnici a kolem nás jsou lesy takže krása a čistý vzduch je to dlouhá obec bydlíme na takovém klidném opečku jsme 400m od hlavní cesty máme dva sousedy 300M OD NÁS a jsou pohodoví na štěstí takže super.Jinak holky nevšimla jsem si máte někde napsané odkud jste??Nejste některá ze Zlína?? Já ano bydlím kousek od Zlína v obci
stika jen tak samotnou sůl jo? já docela dost jídla solím ale až zas tak ji nezbožnuju…Ty to máš vyzkoušený?
HOLKY JÁ JSEM TAK STRAŠNĚ RÁDA ŽE MŮŽU BÝT SVÁMA a podělit se o rady a skušenosti.Moc moc děkuji
![]()
stika nám vařej v práci obědy, jsou to tak 2 porce a jen za 12kč no neber to.
welu já jsem z královehradecka
weelo, ja mam taky tlak 90/50 a rikala mudra, solit, kafe, nebo cerveny vino, ty dve ted nemuzeme tak zbejva sul
. Ja si treba dam chleba se soli
No tak teď jsem se ale pořádně vztekla. Objednali jsme zimní pneu a šlo to teda PPL. Dnes ráno jsem ještě neměla zapnuty telefon mi kdosi volal a ted před chvílí zespoda zvonek a týpek že mi veze ty pneu. No měl štěstí že jsem byla doma. Tak mu povídám, jestli by mi to nehodil výtahem nahoru, že jsem těhotná a fakt ot tahat nemůžu. No to jste měli vidět
on tu enní od toho aby někam něco tahal, nemůže nechat auto samotné, že by ho mohli vykrást a kdesi cosi. Tak jsem se s ním báječně pohádala, že já z toho můžu potratit a jestli si to veme na triko. No nakonec mi to hodil,ale s kecama a čuměl jestli jsem opravdu těhule a to se mi vyplatil ten můj špek
protože když jsem se ještě nafoukla byl pupek vidět ![]()
No ale blbec největší, tak třeba chápu, že má nějké směrnice, ale je to všechno jen o člověku, a když ho požádám tak by mohl vyhovět bez keců no ne? Ještě když to PPL se platí a celkem dost za ty služby.
Mě naštvali teda, jsem tam chtěla psát stížnost, tak strašně chtějí konkurovat poště, ale musím říct, že u nás balík z pošty doveze ženská a bez řečí hodí až nahoru, ať je težký jak chce, jsem ji minule litovala až.
No tak jsem si postěžovala
ale pak sjem si přečetla těch krásných 9 měsíců a hned mě to krapet zpravilo… ![]()
Weelo a Stiko: přidávám se do klubu nízkotlakých
V prvním těhu jsem n jedné kontrole měla také 90/50 , jinak běžně 100-110/60 ![]()
Lupe: díky moc, budu informovat!
Jeje: hodně štěstí na dnešní KO ![]()
Já baštím Femibion a před těhu jsem baštila 6 měsíců kys. listovou, od začátku plánování povedlo se z 6 měsíců, tak jsem doufám pokrylu i tu důležitou přípravu.
Jinak právě obědváme, udělala jsem brambůrky s rybičkou, musím teď něco rychlého, protože u plotny douho nevydržím a je mi mdlo.
holky vy jste toho nakecaly…
musím dočíst 4stránky…no téda..a když jsem tu tak tu nikdo není… ![]()
Já jsem dneska byla v lékárně a koupila jsem si ty těhu vitamíny Femibion, ptala jsem se lékárnice, že jich je moc, které by mi doporučila. Ty říkala že jsou dobré, tak uvidím......
JO a lízátka už jsem si taky minulý týden koupila a poctivě lízám. Někdy pomůžou někdy ne......ale aspon tak…
jdu dočítat… ![]()
tak vítám novou těhulku…Welu, fajn, že jsi dorazila…
hele pokud máte v rodině dobré vztahy, tak to bude jen plus, že bydlíte pospolu, babička pohlídá…
NO prostě můžou ti všichni hodně pomoct. Ti budeme ještě závidět. Já mám jednu babičku na druhém konci republiky a druhou na druhém konci Prahy..... ![]()
Jo a gratuluju, že už jsi viděla srdíčko. Na screening se určitě chystám, moje dr. ho dělá standartně. Když si zaplatím 3000kč za těhu, tak v tom mám všechny vyšetření a 3D a ještě spoustu dalších věcí. Si to nepamatuju.
Tak koukám nevolnosti se tu rozjíždějí v plném proudu. Jak se to holky u vás projevuje? Já mám žaludek až v krku a jak kdybych slezla z horské dráhy…
Asi to může být i horší co?
Držím pěsti na dnešní kontroly a těším se na dobré zprávy!!!! Hnedka napiště…
Tak teď jsem řádně rozpolcena - skoro všechny papkáte nějaký vitamíny - a mně je i z tý listovky zle. Uvažuju o tom, jak moc asi poškodím mimíska, když ji vynechám!? ![]()
wapik - a to vyšetření na postižení dělá už v tom 1. trimestru? Docela se toho bojím- bohužel znám až moc dobře z rodiny, jak to dokáže zahýbat s životy všech
. A zas když čteš, že některým maminkám vyšly ty testy pozitivní a mají zdravé mimi, aby to nebyl jen zbytečný stres navíc.
Nevolnosti (permanentně na blití- jako při hodně hnusný „opici“), omdlívání, motolice, nízký tlak a ten atopický ekzem snad už všude včetně uší a to jsem si tak přála, když mívám tak bolestivou MS, aby šlo těhu v pohodě. To jsem se tedy spletla.
Tak jen vydržet. A to má být člověk produktivní v práci. Já teda produkuju, ale prací bych to nenazvala. A ty nálady......!!!!!
![]()
Lupe a jak ti je zle z listovky? jak to poznáš…
Hele já si myslím, že se nic nestane…bud v klidu, až ti bude líp, tak třeba budeš taky něco zobat… ![]()
JO to NT vyšetření se dělá nějak mezi 11.-13.tt a je o dost přesnější než pak ty tripply. Taky se toho trochu bojím, já vím, že bych si to miminko nenechala vzít ani kdyby s ním něco bylo, ale co ten stres potom.....
Proto radši chci mít ten screening, je přesnější.....
NO tak takovou šílenou nevolnost…tak to tě lituju, asi mám lehčí kamarádku.
Holky a začínám být citlivější. Včera jsme byli v kině na Nestydovi a předtím dávali reklamu na film o nějaký mladý holce co otěhotněla…no a byli tam střihy z UTZ a jak pak měla bříško, no chtělo se mi bulet.....
o nosu ani nemluvím… ![]()