ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
14.10.08 11:17

dik Jeje za radu, podle oplodneni je ten metrik ok, ja ze budu sledovat, co se kdy vyviji, tak at me to nemate :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.10.08 11:17

kam chodite pro obedy? 8O ja chci takyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 11:18

Weelo- my bydlíme taky na vesnici a kolem nás jsou lesy takže krása a čistý vzduch je to dlouhá obec bydlíme na takovém klidném opečku jsme 400m od hlavní cesty máme dva sousedy 300M OD NÁS a jsou pohodoví na štěstí takže super.Jinak holky nevšimla jsem si máte někde napsané odkud jste??Nejste některá ze Zlína?? Já ano bydlím kousek od Zlína v obci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
14.10.08 11:18

stika jen tak samotnou sůl jo? já docela dost jídla solím ale až zas tak ji nezbožnuju…Ty to máš vyzkoušený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 11:20

HOLKY JÁ JSEM TAK STRAŠNĚ RÁDA ŽE MŮŽU BÝT SVÁMA a podělit se o rady a skušenosti.Moc moc děkuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
14.10.08 11:30

stika nám vařej v práci obědy, jsou to tak 2 porce a jen za 12kč no neber to.

welu já jsem z královehradecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.10.08 11:50

weelo, ja mam taky tlak 90/50 a rikala mudra, solit, kafe, nebo cerveny vino, ty dve ted nemuzeme tak zbejva sul :lol: . Ja si treba dam chleba se soli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
14.10.08 11:59

No tak teď jsem se ale pořádně vztekla. Objednali jsme zimní pneu a šlo to teda PPL. Dnes ráno jsem ještě neměla zapnuty telefon mi kdosi volal a ted před chvílí zespoda zvonek a týpek že mi veze ty pneu. No měl štěstí že jsem byla doma. Tak mu povídám, jestli by mi to nehodil výtahem nahoru, že jsem těhotná a fakt ot tahat nemůžu. No to jste měli vidět :roll: on tu enní od toho aby někam něco tahal, nemůže nechat auto samotné, že by ho mohli vykrást a kdesi cosi. Tak jsem se s ním báječně pohádala, že já z toho můžu potratit a jestli si to veme na triko. No nakonec mi to hodil,ale s kecama a čuměl jestli jsem opravdu těhule a to se mi vyplatil ten můj špek :wink: protože když jsem se ještě nafoukla byl pupek vidět :lol:
No ale blbec největší, tak třeba chápu, že má nějké směrnice, ale je to všechno jen o člověku, a když ho požádám tak by mohl vyhovět bez keců no ne? Ještě když to PPL se platí a celkem dost za ty služby.
Mě naštvali teda, jsem tam chtěla psát stížnost, tak strašně chtějí konkurovat poště, ale musím říct, že u nás balík z pošty doveze ženská a bez řečí hodí až nahoru, ať je težký jak chce, jsem ji minule litovala až.

No tak jsem si postěžovala :oops: ale pak sjem si přečetla těch krásných 9 měsíců a hned mě to krapet zpravilo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
14.10.08 12:15

Weelo a Stiko: přidávám se do klubu nízkotlakých :wink: V prvním těhu jsem n jedné kontrole měla také 90/50 , jinak běžně 100-110/60 :roll:

Lupe: díky moc, budu informovat!

Jeje: hodně štěstí na dnešní KO :wink:

Já baštím Femibion a před těhu jsem baštila 6 měsíců kys. listovou, od začátku plánování povedlo se z 6 měsíců, tak jsem doufám pokrylu i tu důležitou přípravu.

Jinak právě obědváme, udělala jsem brambůrky s rybičkou, musím teď něco rychlého, protože u plotny douho nevydržím a je mi mdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
14.10.08 12:16

jo ten mětřík mě štve, opravím ho až po KO zítra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.10.08 12:22

holky vy jste toho nakecaly… 8O :lol: musím dočíst 4stránky…no téda..a když jsem tu tak tu nikdo není… :twisted:

Já jsem dneska byla v lékárně a koupila jsem si ty těhu vitamíny Femibion, ptala jsem se lékárnice, že jich je moc, které by mi doporučila. Ty říkala že jsou dobré, tak uvidím......
JO a lízátka už jsem si taky minulý týden koupila a poctivě lízám. Někdy pomůžou někdy ne......ale aspon tak…

jdu dočítat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.10.08 13:07

tak vítám novou těhulku…Welu, fajn, že jsi dorazila… :wink: hele pokud máte v rodině dobré vztahy, tak to bude jen plus, že bydlíte pospolu, babička pohlídá… :wink: NO prostě můžou ti všichni hodně pomoct. Ti budeme ještě závidět. Já mám jednu babičku na druhém konci republiky a druhou na druhém konci Prahy..... :wink:
Jo a gratuluju, že už jsi viděla srdíčko. Na screening se určitě chystám, moje dr. ho dělá standartně. Když si zaplatím 3000kč za těhu, tak v tom mám všechny vyšetření a 3D a ještě spoustu dalších věcí. Si to nepamatuju.

Tak koukám nevolnosti se tu rozjíždějí v plném proudu. Jak se to holky u vás projevuje? Já mám žaludek až v krku a jak kdybych slezla z horské dráhy… :wink: Asi to může být i horší co?

Držím pěsti na dnešní kontroly a těším se na dobré zprávy!!!! Hnedka napiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 13:07

Tak teď jsem řádně rozpolcena - skoro všechny papkáte nějaký vitamíny - a mně je i z tý listovky zle. Uvažuju o tom, jak moc asi poškodím mimíska, když ji vynechám!? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.10.08 13:16

wapik - a to vyšetření na postižení dělá už v tom 1. trimestru? Docela se toho bojím- bohužel znám až moc dobře z rodiny, jak to dokáže zahýbat s životy všech :cry: . A zas když čteš, že některým maminkám vyšly ty testy pozitivní a mají zdravé mimi, aby to nebyl jen zbytečný stres navíc.
Nevolnosti (permanentně na blití- jako při hodně hnusný „opici“), omdlívání, motolice, nízký tlak a ten atopický ekzem snad už všude včetně uší a to jsem si tak přála, když mívám tak bolestivou MS, aby šlo těhu v pohodě. To jsem se tedy spletla. :lol: Tak jen vydržet. A to má být člověk produktivní v práci. Já teda produkuju, ale prací bych to nenazvala. A ty nálady......!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.10.08 13:19

Lupe a jak ti je zle z listovky? jak to poznáš…

Hele já si myslím, že se nic nestane…bud v klidu, až ti bude líp, tak třeba budeš taky něco zobat… :wink:

JO to NT vyšetření se dělá nějak mezi 11.-13.tt a je o dost přesnější než pak ty tripply. Taky se toho trochu bojím, já vím, že bych si to miminko nenechala vzít ani kdyby s ním něco bylo, ale co ten stres potom..... :( Proto radši chci mít ten screening, je přesnější.....

NO tak takovou šílenou nevolnost…tak to tě lituju, asi mám lehčí kamarádku.

Holky a začínám být citlivější. Včera jsme byli v kině na Nestydovi a předtím dávali reklamu na film o nějaký mladý holce co otěhotněla…no a byli tam střihy z UTZ a jak pak měla bříško, no chtělo se mi bulet..... :lol: o nosu ani nemluvím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí