Poradna duly
Jana Čurdová
No já jsem zase ráda, že tam jezdí. Stejně to bylo i po prvním porodu. Rodila jsem 10. května a on jel koncem května na ryby. Stejně mi moc platný nebyl, nejradši si všechno udělám sama podle svého. Veškerá jeho pomoc spočívala v přínosu financí. Na příští rok to máme naplánované stejně, jen s tím rozdílem, že pojede před tím.
U nás je momentálně na zabití tchýně. Pořád by radila co a jak dělat, ale sama by si měla zamést před vlastním prahem. No on jí manžel zase srovná a bude chvíli klid.
Stiko: ja ani nevim. KOupila jsem kalhotky a vzdy kdyz udelala louzicku tak jsem ji rekla, ze udelala teplackum a kalhotkam auva a ze nene do gatěk ale do nocniku. Pokazde vysvetlovat vysvetlovat.
Nejak behem par dnu pochopila, ze musi hlasit, alehlasila a hned udelala.. NO a pak se nam jednou podarilo do nocniku ze si i rekla a i vyckala nez jsme dosly k nocniku, no a jakmile se zadarilo, ja zacala tancovat a povykovat a ji se to libilo a od te doby to hlasi, vycka nez proste muze.
Venku to delame tak ze kdyz si rekne, bud vyhledame zachod nebo ji musim zesvlict. Vetsinou jeste nez jdeme ven, nebo kdyz nekde je moznost zachodu ze ji tam dam i kdyz si nerekne - kazda kapka dobra ![]()
NO ale na zimu se netesim, jestli budeme muset vystrkovat prdelku.
Aha, dekuju Jejiku
no ja ji po:,–(im na nocnik a ona se ycura, nebo kdyz vidim ze tlaci tak vykaka ale EE nerekne.
Jinak jsem ted prijela z Motola a moje druhe tehu je nemlich stejny jako to prvni. Byli jsme v Beroune v medvedariu a ja tam s malou lezla na drevene prolejzacky a je to na kopci, kde je rozhledna. Po hodine me zacalo bolet bricho a kdyz jsem musela na WC zjistila jsem, ze mam uplne hnedy kalhotky ze zase hodne spinim. no jeli jsme do Motola a klasika, hormonalni injekce na udrzeni tehu, de krabicky utrogestanu a klidovy rezim, coz jaksi s prnim 12kg ditetem nejde, tak ted uz to je na tom co je nad nami nahore.
jo a podle utz jsem 5+2, tak ted teda nevim co zase s tim metrikem
![]()
Stiko, podle UTZ by to dite melo byt mensi, takze pokud mas metrik dle PM tak je to spravne.
Ja take jsem 5+2 dle PM ale dle terminu poceti ze jsem tak 3+něco.
Drzim palce at je to ok.
Ja jeste u dr nebyla, pujdu az za tyden, ale dela ajsem si test a carka oproti tomu co byla minule je zase slabsi, tak to moc nechapu…
Co se tyce nocniku, ja se ji neptam a neposazuji sama od sebe, protoze na to by ona jen spolehala, proste cekam az si rekne.
Kdyz si zpocatku nerikala tak sem se ji zeptala zda chce ci ne, ona mi rekla ne..nebo se pohrcela po chvili a to jsem ji pak teprva po:,–(ila na nocnik a nasledovalo viz vyse co sem psala..
Ahojky holky, tak jsem dnes čekala (nebo spíš nečekala) tu MS mršku no a nedorazila
čárka na testu sílí, zítra se objednám k doktoroj. Jsem malinko vyklepaná ze všeho. Doufám že bude vše OK a zvládnu to. Dnes se mi celý den motala hlava jak po nějakým flámu, prsa mi začínaj přetékat z podprsenky a podbřišek bolí..- zdá se mi těch změn docela dost najednou, je to normální? ![]()
A jinak já sexuju pořád stejně jen opatrněji i se mi zdá, že mám ted trošku větší choutky ![]()
ahoj holky, dneska už jsem nějaká mrtvá tak se jdu akorát plácnout k tv, je mi na blití…ale nějak se to snažím přežít… ![]()
Zítra napíšu co jsme zažili o víkendu. Pěkný večer… ![]()
wapik
Weelo, tak gratuluju, jo tech zmen je spousty, alespon u me tyto?
bolest podbrisku
hnusna plet
leskly oci
bolest a svedeni prsou
neolnosti
motolice
cich jako vlcak ![]()
Jejiku tak drzim palusky at carka zase sili ![]()
Hehe, zmeny:
jo Jeje, ja mam teda taky desny pupendo, jak pri prnim tehu e 4 mesici, no des, uz nic nezapnu, abych rovnou hupsla do tehu kalhot ![]()
Stiko, ja dopoledne kalhoty dopnu (teda ty co jsem nosila normal na pasek), odpo uz povoluji knoflik a vecer uz to nedopnu. Je to zvlastni.
Davala jsem do unora fotku pupajse a oni mi neveri, ale tos asi cetla..
Je, koukam, ze jsem si odskocila na chatu bez netu a vy jste se rozjely na 5 stranek. Mame i nove prichozi, to je dobre, ja bych mela mit tehotenstvi stejne stare jako Jeje. Co se tyka bricha jsem na tom stejne jako ostatni druhomatky, uz jsem si z chalupy privezla tehotenske hadriky(jen se obvam, ze uziju tak tricka, mam totiz o 5 kilco vic nez minule a navic dite v cervnu misto v rijnu). S pleti jsem na tom taky udesne, o nafouknuti ni nemluve. Jen nevolnoti se mi zatim vyhnuly, kez by to vydrzelo. A jak to mate v praci? Uz jste to nekdo oznamily? Ja se chystam zitra, ale netesim se ani trochu, cekam pohromu. Mroe
Je, koukam, ze jsem si odskocila na chatu bez netu a vy jste se rozjely na 5 stranek. Mame i nove prichozi, to je dobre, ja bych mela mit tehotenstvi stejne stare jako Jeje. Co se tyka bricha jsem na tom stejne jako ostatni druhomatky, uz jsem si z chalupy privezla tehotenske hadriky(jen se obvam, ze uziju tak tricka, mam totiz o 5 kilco vic nez minule a navic dite v cervnu misto v rijnu). S pleti jsem na tom taky udesne, o nafouknuti ni nemluve. Jen nevolnoti se mi zatim vyhnuly, kez by to vydrzelo. A jak to mate v praci? Uz jste to nekdo oznamily? Ja se chystam zitra, ale netesim se ani trochu, cekam pohromu. Mroe
Je, koukam, ze jsem si odskocila na chatu bez netu a vy jste se rozjely na 5 stranek. Mame i nove prichozi, to je dobre, ja bych mela mit tehotenstvi stejne stare jako Jeje. Co se tyka bricha jsem na tom stejne jako ostatni druhomatky, uz jsem si z chalupy privezla tehotenske hadriky(jen se obvam, ze uziju tak tricka, mam totiz o 5 kilco vic nez minule a navic dite v cervnu misto v rijnu). S pleti jsem na tom taky udesne, o nafouknuti ni nemluve. Jen nevolnoti se mi zatim vyhnuly, kez by to vydrzelo. A jak to mate v praci? Uz jste to nekdo oznamily? Ja se chystam zitra, ale netesim se ani trochu, cekam pohromu.
Mroe
![]()
Mroe, jsem na materske, takze jsem to nahlasila jen doma ![]()
Do prace to nahlasim az tak v polovine tehu myslim ez to nespecha vzhledem k tomu ze jsem doma.
Ale v prvnim tehu jsem to hlasila ve tretim mesici az kdyz jsem si byla jista ze jsme ty tri krizove mesice zvladly. na materskou jsem odchazela mesic pred porodem.