Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska je mi absolutně blivno - jsem si ráno při řízení auta říkala - kam to hodím, když to na mě přijde!? ![]()
Ahoj holky,
je mi moc líto Cácorky, drž se holka.
Co se týče pohlaví, mě to nevyšlo ani jednou, ještě mám odkaz na tabulku podle Plzáka a tam mám otazníky
. Já jsem smířená s tím, že to bude další kluk a já si zřídím vývařovnu
.
Už se nemůžu dočkat kontroly, aby tam bylo vidět srdíčko a zřejmě dostanu průkazku, protože to už budu celých 9tt. Potřebuji zase vědět, že se nemusím bát
.
Těhotenských testů jsem si udělala 8, nejdřív tam byla sotva viditelná čárka a na těch posledních třech mi naběhla ta první čárka dřív, než ta kontrolní
. A Mudr se mi smál, že stačí 3
.
Jinak máme teď jiné starosti, prodáváme byt a budem se stěhovat.Teď je to ve fázi podepisování smlouvy, jenže byt je psaný na tchýni a tak je všechno na ní a já se nervuju. Chjo
.Tak se budu modlit, aby vše dobře dopadlo ![]()
Někdo tu zapáchá a já to nejsem
. No nic, jdu ho přebalit a snad se mi u toho nic nepřihodí ![]()
tak dle čínského kalendáře mi měl poprvé vyjít chlapeček,i dle kartářky,numeroložky,krve,cikánky,sousedky - všem vyšel chlapeček a je to holčička. no ted mi zase vychzází chlapeček,tak uvidíme.
jinak mě je to jedno,jasně že manžel by si trošku víc přál kluka,já kdybych si musela vybrat,tak zase holčičku,ale jak říkám, je mi to jedno.
ad káva - tak já vzhledem k tomu,že jsem dlouho kojila,tak jsem se naučila pít Caro, a Vitakávu atd.dám si to s mlíkem a šmakuje mi to.takže v tom problém není.
tak já jedu na ten pohřeb a zítra ráno na srazík se září 2006.tak se tu mějte hezky a užijte si víkend.večer ještě možná nakouknu.
Ahojky holky, můžu se přidat?
Já teda ještě nevím jestli sem patřím, ale vzhledem k tomu, že mi vyšly 3 pozitivní testy - docela zřetelný // a sílej,mám i nějaký příznaky (bolení podbřišku, nafouklá jsem jak hroch, trochu se motám, a o bolesti prsou ani nemluvě), jenže tohle všechno se mi objevilo ještě pred termínem MS, tu mám dostat až v neděli. Tak doufám že tu jen neplaším
Co si myslíte vy? a nešetřete mě. Příští týden si tak i tak zajdu na gyndu a uvidím. Jinak vám všem mooc gratuluji.. ![]()
Nějak mi nešlo se přihlásit, ale už je to fajn. Takže ještě jednou ahoj ![]()
Tak kafe dopito,kousek knihy učteno,dítko uloženo ke spánku(zatím nespí) a já mám klid teďka.
Vítam weelu a hele jestli máš ty čárky fakt zřetelný tak by to mělo být ok.
Misenko - džím pěsti na ten pohřeb at to zvládneš
Já si teda udělala těh.test jen jeden a stačilo mi to. // úplně zřetelné a tak jsem se uklidnila. No teda u prvního dítka jsem ale taky šílela a měla jsem jich asi 5 po sobě. ![]()
Ellhana : Děkuji za přivítání. Jojo // byly zřetelný a celkem rychle se objevily. Jsem z toho ještě trochu vyklepaná, jelikož jsme to neplánovali, ale pozor už jsme si taky nedávali tak co bych čekala, že? ![]()
Jsem ted taková zmatená mám v hlavě spoustu otázek a zároven mi to nemyslí. Uff asi si zajdu na mini cigaretku (ta snad ještě nevadí?) ![]()
A jak se cítíte vy? Jsou tu i prvotěhulky?
ahoj weelo, já taky dělala první testík 3dni před ms a těhotná jsem, takže pokud tam čárky jsou tak jsi mamina holčino…
Vítej v červnu… ![]()
Lupe v autě mi taky bývá špatně a pro tyto případy s sebou pořád vozím pevnou igelitku bez díry…
Jsem si říkala, než bych třeba na dálnici nebo někde v provozu zajela ke kraji a zabrzdila, odpoutala se a vylezla z auta…tak už by nejspíš bylo pozdě…
Takže igelitka je tedka můj spolujezdec a baví mě…
Zatím jsem jí ale nepokřtila… ![]()
NO holky mě vychází někde holčička, někde chlapeček…ono je to vždycky 50:50…
Takže všechny tyhle testy mají vlastně 50% úspěšnost…
Jen škoda, že jsem neměřila bt, to bych si mohla být třeba jistější. Měřila jsem jen 2dni a podle toho by to vypadalo spíš na holku, ale co bylo předtím, jestli to nebyl jen nějaký pokles…tak to už se nedozvím…
Ale jelikož je to první tak mi je to asi úplně jedno… ![]()
Já se kávu ještě nenaučila pít.....dám si tak jednou za čtvrt roku, ale v restauraci, hezky z kávovaru…
Takže jí tedka nepiju vůbec tak jako doposud… ![]()
Stiko dobrý plození dětí, v autě…
Taková romantika…
hih to my jeli do Beskyd na chatu na 4dni a tam jsme pěstili na procházkách kvalitní spermie a pak plodili… ![]()
Prvotěhule jsou tady taky nějaké…
Cigarety - tak určitě na jednu můžeš, prý jak je někdo kuřák tak nemá jak zjistí těhu hned přestávat to je ještě horší.
Teda já to nezažila i když jsem kouřila dost dlouho, tak jakmile jsem si ujasnila, že chci mít dítko,tak půl roku předem jsem přestala no a nijak mi to nechybí ![]()
A jestli máš otázky šup sem s nima, my zkušené matky
ti rády poradíme, že jo baby???? ![]()
weelo hele cigaretu hod do koše a skoč si dát jablíčko…
![]()
Já jsem prvotěhule…
my jsme to měli naplánované na měsíc…(teda spíš manža) no a ono se hnedka na poprvé zadařilo…takže jsem taky koukala jak puk… ![]()
Hezky v klidu, jak to řekneš partnerovi? nebo už to ví… ![]()
Vítám tě Weela - já jsem další prvotěhule.
Dneska mi ten mimísek dává zabrat. Nám teda to pěstování kvalitního spermiího vítěze trvalo řadu procházek ![]()
no fakt manža mi to pořád říkal, že v Beskydech jak je silný a kvalitní vzduch tak jsou pak spermie jak tryskáče…
A když jsem to napsala kámošovi z Beskyd, tak mi to potvrdil…
![]()
My jsme si vždycky plánovali, že pojedeme počít někam na Maledivy nebo tak…
Ale už se nám letos nechtělo vůbec nikam cestovat…a možná v tom horku by z toho bylo prd… ![]()
Že ti naši chlapi tak touží po mužském pokračování rodu!!!
Jen aby to jejich příjmení nezaniklo. ![]()
Wapik - tak příště jedem do Beskyd
- teda měla jsem se zeptat dřív
a ne se rok rmoutit, že spermiáci zahálí