Poradna duly
Jana Čurdová
Dik za privitani
A pridavam se do klubu nafouknutych, dneska jsem na joze fakt trpela a modlila se. Divim se, ze se jeste nevznasim u stropu.
misenko : též se přidávám k těm ztahaným, co nosí cca 12kg zátěž. Nevím proč, ale co byla teď malá nemocná, tak chce pořád jen nosit. Dnes večer jsem musela dělat palačinky s Florkou na ruce - šílené.....
Dobre rano kocky jak je? Tak my dneska vstavaly v 5:45 no na odstrel
od ty doby si hrajeme a ja doufam, ze brzo odpadne a ja teda taky
Uz zase nespinim, tak snad v pohode, krasnej den
Ahojky,
tak to my stáváme naštěstí vcelku pravidelně kolem 8 ráno, takže pohoda.
Tady je zas hnusně, mrholí, mlha…ale aspon není zima.
Nošení - taky nosím a bolí břicho, ale co nadělat? Nic. Prostě holka ještě sama do židličky nevyleze, postýlka jakbysmet, takže popotahuju.
Včera si hrála s Ikeáckou krabicí a spadla a rozkousla si ret…no řev jak tur, krve jak z prasátka…
ale dobrý jen jí to opuchlo.
Dnes je páteček a to u nás znamená vínečko. Holky dáváte si taky občas? Já se teda přiznám k těm asi cca 2 deckám, které teda popíjím celý večer a k tomu ím. Tak to snad neublíží nijak. ![]()
stiko - koukám na ten tvůj metřík a obě máme stejně do porodu 234 dní a přitom já jsem 6+4 a ty 7+2 ![]()
no prave, me ten metrik nepocita
, i kdyz udelam uplne novej a dam TP 1.6. a MS 20.8. furt mam 7 weeks and 2 days
, nevim co delam blbe, zkuste to schvalne nektera pls a jestli se vam povede, hodte mi odkaz na BBC Code do SZ, dekuju mo
Elhano - no zrovna včera jsem měla sklenku šampána.myslím že sklenka vína nemůže ublížit,kdyby jich bylo 5 a každý den,tak je to o něčem jiném,ale tohle určo nevadí
ahoj holky,
Mroe: gratuluji k pozitvnímu výsledku krve a přeju ať je všechno bez problémů, vítaj u nás! ![]()
Mísenka: posílám hodně sil na dnešní den, ať to rychle uteče a moc se netrápíš!!!
Koreno: Tak jak čtu tu tvou situaci, tak to nemáš zrovna jednoduché, já spíš řešila opačnou věc, aby na to manža nepřišel samou netrpělivostí a´horlivostí nepřišel dřív, než mu tama řeknu
Tak držím palečky, aby jsi našla ta správná slova a všechno dopadlo dobře a manžel měl radost
…některý chlapy to chytne až později né hned na začátku těhu jako nás! ![]()
My za chvilku odjíždíme na chalupu, počasí teda nic moc, ale už jsme dlouho nebyli a ráda bych viděla svoje rodiče co tam nedaleko bydlí, tak vám přeju hezký pátek a ještě hezčí víkend! mějte se, papa
Ahoj holky
Stika - máš to v SZ - jen dej pozor na to překopírování, snažila jsem se to tam narvat , aby se to nezobrazovalo - ale ono to ten BBcode pořád načítá, ikdyž jsem zatím přidala znaky - chce to vyzkoušet. Dej vědět jestli ti to jde.
Pro jistotu ti to sem dám znova - a dej na mojí zprávu citovat a odeber z toho nepotřebné znaky a závorky - začíná a končí to závorkou a url .
Jinak hlásím, že jsem po KO a fazolka je správně usazená v děloze - za 14 dní jdu na KO, jestli bude vidět i srdíčko.
Mroe - gratulace a vítej!
""http://bd.lilypie.com/vwcup2/.png:http://bd.lilypie.com/vwcup2/.png
ahoj holky,
držím pěsti na dnešní kontroly, měly by být dvě, že? Doufám, že nám holky podají hlášení… ![]()
Vítám taky novou těhulku, už jsem si říkala, že se dlouho nikdo nepřidal a ejhle…ahoj mroe!!!
Holky s tím taháním to nemáte jednoduché…hele stiko jestli ale špiníš tak to fakt nějak omez…aspon na pár dní. Hele a co kdyby jsi dala o ty dni jiný termín ms, některé stránky to počítají z ms a někde od TP, ale nevím jestli to je dobrý nápad, nezkoušela jsem to… ![]()
Koreno tak to nemáš doma s manžou jednoduché…
a to se divím, že do dalšího šel, nebo to byla spíš náhoda…
No tak to asi bude opravdu chtít nějakou opatrnou verzi…ale až se prcek narodí tak bude taky potentovanej…
Můj manža to pořád odkládal, už jsem kvůli tomu i brečela, že mít děti s takovou nikdy nebudu no a tedka mě pořád pusinkuje a hladí a chce být s miminkem…
Asi se fakt těší, nějak tomu nemůžu uvěřit taková změna…
NO přiznám se, že jsem myslela že ty první 3měsíce se nesmí alkohol vůbec…pak jsem si říkala, že si sklenku vína klidně dám. Ale už jsem si jednou lokla piva…
Zatím dělám jen taxika, zítra mě to čeká zase… ![]()
Ellhano ještě že to s malou dopadlo dobře…ach ty dětské úrazy… ![]()
Lupe stačí když sem zkopíruješ ten kod a dáš do něj pár mezer. To se pak metřík nezobrazí…