ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
14.10.08 15:03

Ahojky

Zanka - vítej nakukovatelko,ale určitě už je to jisté.moc gratulujuju.

Welu - no já jsem na mateřské,ale u Aničky jsem chodila do práce až do 31tt.

ad porod - no já se na porod celou dobu docela těšila, bohužel to dopadlo jinak,měla jsem císaře,byl plánovaný,ale den před mi praskla voda,tak to byla rychlovka,že to ani taťka nestihl přijet.tak doufám,že ten druhý se mi podaří přirozeně

ad kočárky - no mám od aničky,není to žádná moderna,ale byla jsem s ním spokojená, byla to trojkombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
14.10.08 15:47

Opět si jen odskočím a hned je tu několik stránek.

Welu - co se kočárků týká, sdílím tvůj názor. Ty čtyři, někdy i tři kolečka s tyčkama a vajíčkem ve mě vyvolávají divný pocit. Ale někomu to třeba vyhovuje. Já měla klasiku Dorjan Cross Country a vyhovoval mi, hlavně tady u nás na vsi. Pak jsem si koupila lehce jetý sporťák Chicco, kvůli skládání do auta, autobusu a vůbec lehčí manipulaci.
Jinak manžel u porodu byl, i když málem nedojel. Byl mimo město, tak jsem mu volala, že to začíná. Měl to do porodnice asi tak 250 km, dojel dvě hodiny před narozením Matýska. Stál mi u hlavy, pořád jsem na něj vřískala, ať na mě nešahá. Hrozný byly ty pokusy o držení za ruku nebo otírání potu. Kromě doktora a por. asistentky jsem na sebe nesnesla šahat někoho jiného :oops: Ale už se zase těší, jen aby se včas vrátil z ryb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
14.10.08 15:48

Jen pro nezvracející - jdu krouhat zelí, mám ho tu letos k naložení skoro 20 kilo, mňam, to bude pochutnáníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
14.10.08 17:29

Mili: Já bych moc chtěla aby byl miláček u porodu a on taky jen doufám že to přijde jak dr řekne protože manžel jezdí do zahraničí kde pracuje a snad mu to vyjde a bude domanejlepší by to bylo o víkendu on totiž bývá doma a přes týden je mimo ČR takže snad nám to výjde.
Tak jsme se krásně vyspinkali a večer jdu na nějaké dobré papání s kámoškou asi si dám pikantule tj.zapečené brambory mnamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
14.10.08 18:29

Kočárky - tak dítko podědí po Nikolce, jako první jsem měla klasický polský tank :P Bebetto 3kombinace a byl super na malé mimi je prostorný a takový pevný neprofouknutelný. No a pak jak začala sedět jsem koupila sporťák trojkolku Hauck a v té jezdíme do teďka.
chlap u porodu - jo manžílek nejdřív nechtěl se tomu bránil, pak postupem času jsem ho udolala a musím pochválit vydržel až do konce..sice já ho nijak nevnímala a nepotřebovala(jsem v průběhu porodu spala :lol: ) takové to povídání, jak manžílci maminky masírují, poslouchají cd a povídají si je pro mě sci-fi. :D Ale koukal na porod tak normálně nelezl mi mezi nohy..stál za hlavou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
14.10.08 18:48

Kočárek - taky se u nás bude nejspíš dědit - protože další vozítko by táta asi nerozdýchal :lol: Hluboký mám taky polský - Aro, ja jako nový, použávaný jen necelé 4 měsíce - protože byl dost těžkopádný - ale zase bytelný…no a od 4.měs. jezdíme ve sporťáku Freeline Explorer.

otec u porodu - taky se mu nechtělo, nakonec šel,ale rovněž tam byl jen, že tam je. Dokonce na 2h odjel domů se najíst, neb měl nepřekonatelný hlad…a to mi tam snědl i moji snídani 8O :twisted: Je fakt, že jsem rodila 13h a od noci, takže jsme nejedli dlouho …teda jak kdo, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.10.08 20:09

Jeje, jak dopadla KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.10.08 20:58

Cauky,
ty voe, vy jedete, sem docetla az ted a to jen zbezne :oops: mam silene prace a nestiham :(

Vy to ale berete hopem - kocarky a porody :D
Kocarek - u nas oba druhy prcek zdedi po Terezce, jak hluboky tak sportak. Netreba resit jiny, kdyz jsou oba v super stavu.

Porod - ja se v tehotenstvi na porod zadny nedivala, abych nebyla vyplasena. Vzhledem k poslickovani od 25tt kdy jsem ke konci uz byla fakt dost unavena jsem se porod vic tesila nez ze jsem mela obavy. Proste porodit to clovek musi takze je zbytecne se stresovat co a jak bude, kdyz ono to stejne nejak bude a preckat tu bolest clovek musi.
Na svuj porod vzpominam jako nejvetsi a nejuzasnejsi zazitek v zivote a vetsi ulevu jsem nez kdyz mala vyklouzla jsem snad nikdy nepocitila :-D Manza jsem tam mela s sebou a i kdyz jsem ho asi krapet chvilemi docela dost buzerovala, pak mu drtila ruku pri tlaceni atd.. takze to asi se mnou zadny med nebyl, presto vim, ze tam byl strasne rad, i pro nej to byl velky zazitek a rozhodne vim, ze i druhe porodime spolu :D Tedy pokud se nam podari udat Terezka k babicce vcas :-)

Ale rikam, je to strasne brzy .. a tedy u mne zvlast.
Pac KONTROLA - sem myslela ze zesilim a kdybych vedela, ez to probehne jak to porobhelo tak jsem tam fakt nelezla. Jako jsem nepoucitelna a mela jsem ty dvy tri tydny jeste poseckat!
Takhle se akorat vic bojim. Takze cekala jsem tam tri hodiny nez sem prisla na radu a to proto abych se nedozvedela nic. Mimisek zrejme jeste nedorazil kam ma, je opravdu asi brzo, takze mi vzali krev a zitra budu vedet vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
14.10.08 22:02

Tedy, daly jste mi nez jsem vas docetla. Nebudete mi verit, co se mi dnes povedlo. Kdyz jsem konecne dotahla Julcu z keramiky domu, zjistila jsem, ze muj milovany manzel sice krasne utrel prach, ale nenapadlo ho koupit ani rohliky,takze jsem opet sebrala dite(hladova k padnuti), manzel zamknul(jel na squash) a vyrazily jsme na nakup. Dovlikla jsem domu obr tasku(jak mam byt v klidu tehotna?) a s hruzou zjistila, ze klice lezi doma na posteli, jak jsem je tam odpoledne odhodila. Manzel zrovna zacal hrat, takze nebral telefon. Tak jsme posedely 20 min. na schodech venku, nez konecne jeli domu jedni ze sousedu, kteri nas nechali aspon posedet u nich-dalsi hodinu a ctvt, nez manzel konecne dorazil. No super. Byla jsem totalne vycerpana uz po nakupu,takze ted az to dopisu, jdu rovnou spat. Mam fakt den super.
Ale dobra zprava je, ze mi dnes kamaradka udelala UZ, videla jsem dutinku, mam prvni fotku, SUPER.
Kocarek mam po Julce Hoco Tornado, zachovaly. Porodu se bojim jen trochu, manzel u nej poprve nebyl(byl v zahranici), rodila jsem o neco driv. Podruhe tam snad bude, ale jen na prvni dobu, na vic si netroufa a ja ho nenutim.
Holky, divim se, ze uz pomalu rodite a vozite v kocarku, to me vic zajima, kde se v Praze zaregistrovat v porodnici, chtela jsem do Podoli, ale tam v mem terminu maluji, samozrejme, tak nevim. Taky jsem zjistila, ze uz bych mela u nas pomalu zapisovat svoje budouci dite do poradniku na jesle, aby se aspon do dvou let dostalo. No nic, tak zatim, ja jdu hajat. jo, jetse vitam novou nakukovatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.08 23:56

Ahoj vsem :P
jenom hlavou kroutim, jake jste spisovatelky… a vitam nove tvare (teda spis nicky) :lol:
S blicimi a spatne se citicimi soucitim, nebot na tom nejsem ani zdaleka valneji- naopak se mi k tem velmi prijemnym nevolnostem pridruzilo jeste nachlazeni a otravny suchy kasel, fuj. Tak jsem cely vikend prolezela. Prolevam se cajem a doufam, ze si miminko nebude stezovat.
Jinak jak rikam, tolik temat tu behem jednoho dvou dnu staci profrcet, ze opravdu jen stacim zirat. Ja momentalne resim pouze- mam to snist nemam to snist pobliju se po tom nebo ne co si mam vzit na sebe abych schovala ten hrozne nenapadnej spek a kolegove v praci si toho pokud mozno ani moc nevsimli… cili kocarky nebo porod to je pro me ted jako z jine galaxie. Nicmene na ten porodni odkaz na YouTube jsem klikla a to jsem asi nemela delat, protoze uz ted vim, co se mi asi bude zdat. Ja u toho ani zdaleka neslzela, nybrz me srdce bilo jako o zavod a kdyz jsem nabidla tomu memu, jestli se nechce podivat, nenapadne utekl z pokoje. No nic.
Jeje- no nic, tak priste, to uz tam urcite bude!
Mroe- chude maly jak tam stepujes na schodech- z toho si nic nedelej, to je jen klasicky priznak te tehotenske demence- ja treba nekam jedu a na krizovatce uhnu nekam uplne spatne a pak se hrozne divim, proc mi jako ta hlava nefunguje nejak lip :roll:
Takze zdravim a preju zdravi :!
kobra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.10.08 00:32

Mroe, no to sis teda uzila den..
dycky kdyz nekam takhle du tak si prave predstavuji tyhle „katastrofa“ scenare co kde zapomenua ze si zabouchnu dvere atd.
jednou se i tak stalo kdyz jsem se pred lety odstahovala od pritele do sveho a zabouchla si dvere, samo jsem potrebovala jit do prace a uz jsem spechala.. problem by to az tak nebyl, druhe klice mela mama, ovsem co se psem ktery stal na chodbe se mnou :D

KObra: Dekuji, snad to bude dobra, zitra budu mit odpo vysledky z krve doufam ze to bude ok! Kdyz se pozna z moce HCG na testu o to vic snad to poznaji z krve ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
15.10.08 06:47

Dobré ráno těhulky, tak už jsem zas v práci.

Jeje tak je to paradoxní ale uklidnila si mě docela. Já jsem byla vážně docela naštvaná, že mě doktor posílá na kontrolu tak pozdě a už jsem si říkala, jak mě zanedbává hned od začátku. Ale oni asi fakt vědí :wink: Takže kdy jsi objednaná na příště?

Mroe musím se smát i když tobě asi do smíchu moc nebylo :lol: Ty už máš fotečku? V jakým jsi týdnu?

kobra tak to jsem ráda, že neřešíš porody a tak…už jsem si začínala myslet, že jsem asi nějaká zabržděná :twisted:

Holky mám takovej dotaz, koncem listopadu máme od práce bowling. Myslíte že je dobrý ho hrát? Ty koule vážej kolem 10kg a je to docela makačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.10.08 07:07

Dobre ranko,
Weelo,ja byh teda bowling vynechala
Jeje, no ja dopadla na UTZ stejne, ale neboj se dockame srdicka. Preju se nej Terince k svatku.
Mroe, tos teda mela akcni vecer.
Ja mam dneska od 12 hlidani babicku a jdu ke kadernici na sestrihani, uz se desne tesiiiiiim :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.10.08 07:23

Ja jsem 5+5, zitra uz snad konecne budu mit cas udelat si metrik. Ja bzch bowling taky radsi vynechala, taky mame vanocni vecirek zacatkem prosince na bowlingu, pocitam, ze pujdu, ale hrat nebudu(skoda). Ani pit nebudu (jeste vetsi skoda).
Co se tyka nevolnosti, tak mam asi ZATIM stesti, obcas me boli bricho, obcas prsa, ale jinak nic. Chodim porad naplno do prace a denne dojizdim skoro dve hodiny MHD, tak dikybohu za to. Jen jsem STRAAASNNEEE unavena, takye uz zvladam fakt jen tu praci a obcas nakoupit a vyzvednout dite. mroe

• Citovat
  • Upravit
3325
15.10.08 07:49

No já asi taky půjdu a hrát nebudu. Jen jsem se chtěla ujistit, abych nevypadala jako, že se moc pozoruju a zbytečně šetřím.

mroe tak to jsme stejně já - 5+4 (si myslím:o)) a příznaky naprosto stejný jak ty. Jen mám k tomu motání hlavy a to je teda dost nepříjemný. Ta únava je taky docela šílená, padá to na mě nejvíc tak kolem 15hod. když jdu z práce. Pak nemůžu večer usnout a ráno už před půl 6 čumákuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí