ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2055
16.10.08 10:55

No s tím barvením není to naopak??? že se vám ta barva tak zažere do vlasů že při umytí vám teče čistounká voda?
Já jsem byla po svatbě u kámošky aby mi udělala melír tak jsem si kpupila mahagonovou barvu (měla jsem blond melír a už mně to nebavilo) a chytlo hned a když mi pomohla umýt vlasy ona má malinký byteček tak se ta barva úplně vpila do vlasů tekla čistá voda.Tak bud to bylo tím že mi to dávala na blond melír a nebo tím že jsme byla ve 4 TÝDNU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.10.08 10:59

Dik holky :wink: , my mame taky vyroci 19 :lol: , 7 let od svatby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
16.10.08 11:00

welu ani ryby ani raky :lol: Prostě se mi to hnusí, ale pro mimi udělám cokoliv aby bylo zdravý. No vzali jste to šupem teda. My spolu budem 4 roky a máme pohodovej vztah. Pokud nehysterčím tak je to paráda :wink: Jen jsme chtěli jet na jaře na zaslouženou dovolenou do Egypta a to asi padne…
Máš pozornýho manžela -nakupuje testy, hledí si tě…to ten můj pohodář nic moc neřeší, ale když jde do tuhýho je super opora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.10.08 11:13

Ahoj holky, vezmete mě mezi sebe? Minulou sobotu jsem si dělala test a vyšel mi pozitivní. Dle MS bych dnes měla být přesně na konci 5tt. K doktorovi jdu 23.10. Myslíte, že už může být slyšet srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
16.10.08 11:17

holky, gratulace k výročí :D , my ho máme 6.6., tak to je teď hezký ne? :lol:

Welu: taky se zadýchávám, je to tím, že organismus spotřebuje více energie v pokročilém těhu pak tím, že děloha může tlačit na srdíčko…proto se dělá pak i kardiologické vyšetření.

Peťulo: vítám tě tady! Záleží na tom , kdy jsi v cyklu otěhotněl, pokud budeš na prohlídce v 6tt, tak už srdíčko být vidět může. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.10.08 11:31

Zuzanica: děkuju za přivítání :D! Holky, pociťujete na sobě už nějaké příznaky? Já zatím jen nezřízený hlad, přes den větší únavu a v noci naopak nespavost a dnes mě bolí celé nohy, ale to bude asi právě z toho nevyspání. Jinak prsa mě zatím nebolí a špatně od žaludku mi taky ještě nebylo. Tohle je moje druhé těhotenství a zatím se od toho prvního dost liší. Vy už taky máte děti nebo čekáte vaše první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
16.10.08 11:43

Petula001 ahojky, jasně že můžeš mezi nás. Vítej :D Tak třeba já čekám své první dítko, ale je tu kupa holek co čekají druhé, že jo holky. Je vás převaha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
16.10.08 12:00

ahoj holčiny, tak jsem byla na kontrole, srdíčko buší a už máme 1,23cm… :wink: Průkazku taky dostanu až v 10tt a na další UTZ jdu až na konci listopadu rovnou na ten screening ve 13tt…takže to je pěkná doba.

Omlouvám se, ale poslední dobou je mi celkem zle, tak nějak nemám sílu ani reagovat… :( Snad mě to brzo opustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.08 12:02

Weelo, bydlim v Praze. V Anglii jsem byla jen tehotna, rodila jsem uz v Cechach. O ceskem zdravotnictvi vim dost, mam to z prvni ruky, ale porad mam k nemu vetsi duveru nez k anglickemu. Nekdy mam pocit, ze by si to mela vetsina pacientu zkusit v UK a pak by se jim to nase zdalo super (netyka se Zanky, to je neco jineho-nedostatkem empatie anglicke zdravotnictvi narozdil od naseho netrpi)
Vitam Petulu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
16.10.08 12:07

NO TAK JAK TO TAK ČTU TAK JÁ wella čekáme první miminko
Holky tatka se byl projít do lesa se sousedem on tam má koně tak se na ně šli podívat a donesl mi plnou tašku bedel no mnamka jsem si spravila chut napřed jsem si uvařila těstoviny že si udělám nějaký maso k tomu těstoviny jsou uvařené ale dali jsme si bedličky no bašta.
Ano manžel je velmi pozorný udělá pro mně vše na světě.Samo nebe mi ho přineslo.
Všechny penízky celá jeho výplata chodí jen na můj účet :) což mně překvapil chce abych měla já na starosti penízky.Jsem šetřivý typ ale když něco vidím a líbí se mi to tak si to prostě koupím.K tomu všemu on chtěl abych zůstala doma a dala výpověd v práci.Měla jsem práci kde se pracovalo s ředidly a kyselinami pracovala jsem na potisku (tisk barev na různé kelímky) a vydržela jsem tam rok na 3 směny, nedělalo mi to tam vůbec dobře tekla mi denně z nosu krev vysušovalo mi to sliznici do děss penízky byly dobrý ale ničilo vám to tam zdraví. V dubnu 08 jsem si na noční udělala pracovní úraz zkopla jsem si malíček na noze a zlomila si ho tak mně na noční vezli na úrazovku a už jsem zůstala doma.Marodila jsem s tím od 16.dubna do konce května a od června jsem dala výpověd.A šla na pracák. Do práce jsem už nechtěla jít protože jsme se už snažili o miminko.Docela jsem z toho byla nervozní protože mi nabízela katastrofální práce a měla jsem ještě necelé dva měsíce kdy JSEM mohla být evidovaná na ÚP. Takže jsm edoma od 16.dubna a je mi moooooc dobře. Někdo říká že by se zbláznil na mém místě ale já mám pořád co dělat kam chodit a tááák nenudím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.10.08 12:11

Asi bych se vám měla trochu představit :wink: . Takže je mi 30 a kousek, bydlím v západních Čechách, v červenci jsme oslavili 6. výročí svatby, máme šestiletého rošťáka a každý druhý víkend k němu přibyde jeden desetiletý (manželův syn z prvního manželství). Takže si asi umíte představit, jak moc bych si přála holčičku :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
16.10.08 12:18

http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…
MOOOO hezké snad se to otevře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.08 12:25

Hezke. Nebylo by tam neco pro me, bricho v sestem tydnu? Mam vetsi, nez nektere z nich. Ta prvni fotka je krasna, ale urcite je to fotomontaz, neni to fyziologicky mozne, podle meho nazoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.10.08 12:26

Ahojky holky,
tak nejdřív Wapíku - gratuluji k srdíčku a taky i ostatním co mají po dobré KO, vy toho tolik naklábosíte, že si nepamatuju kdo co psal :lol:

Petulo - vítej u červňátek, taktéž Zanku vítám, četla jsem tvůj příběh a bylo mis mutno, ale snad už vše bude OK

Stiko - tak jááá tě uklidním, mě moje maminka měla v 39 letech a jsem v pořádku(jak kdy teda :wink: ) a to v té době rozhodně nebyla tak moderní medicína jako teď, takže bud v klidu.

Barvení -no zrovna v pondělí jsem si hodila červenou na palici a jak pěkně chytla :lol: ale stejně se vymývá to je marné.

Misenko - souhlasím, že si máme těhu užívat…ne jen studovat a přemýšlet nad každým jídlem nebo úkonem zda to můžu či ne. Však jsme tu holky rozumný, které žádné blbiny dělat nebudu,žejo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
16.10.08 12:28

weela - podle mě vegetariánství není až takový problém, spíš je podle mě špatné veganství. Třeba ti dr. napíše nebo doporučí nějaké dodatečné vitamíny, nebo ti začne chutnat maso :D

Petula - taky tě vítám. Srdíčko je vidět jak u koho. Já jsem šla v 6+3 a nebylo, ale někdo ho má už v 6+0. Záleží kdy jsi měla ovulaci. Hlavně aby byl vidět alespoň žloutkový váček a dutinka. Když koukneš na metříky pod komentáři, uvidíš kdo je prvomatka a kdo vícematka :wink:

Wapik - gratuluju k srdíčku a přeju zlepšení nevolností.

Welu - jak ty to budeš mít s mateřskou? Budou ti jí počítat z příjmů ze zaměstnání, nebo už z podpory v nezaměstnanosti? Mě totiž tohle těsně minulo, tak by mě to docela zajímalo.

Už tu prosím přestaňte rozebírat věk, my starší se cítíme moc starý :lol: :lol: :lol: Je mi 31 a to chci do 35 stihnout ještě jedno dítko. I když v porodnici se mnou byla čtyřicetiletá maminka, ale připadalo mi, že na ní sestry koukaly jako na přírodní úkaz.

Jdu kutit kaštanový zvířátka, snad se při tom nepodřežu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí