Poradna duly
Jana Čurdová
Ne bolesti nemam a je to fakt jen po vycurani, nebudu plasit.
korvapuusti
huraaaaa, mam tady k sobe maminku staresinku
patnactku
korvapuusti
Moc děkuju … je to pro mě horší, protože se to nestalo porpvé, a doktor mě dneska dost vyšokoval, za to že mají mezi špitálem a jeho ordinací bordel já přeci nemůžu .. je to fakt na dlouho … ale normálně sem se tam rozbrečla
![]()
Stiko
Tak to jo pokud nemáš bolesti tak to nic nebude, ale dávej na sebe větší pozor, já vím že s tím dítětem se to moc nedá … ale aspon malinko jo ? K Vůli mě
a tady v červnu můžu koukat na fotečky Vašeho prtouska, jasný!
Taky doufám, že už jste chmury června zahnali, a už bude jen a jen dobře…
Ahoj holky,
uz nejakou dobu vas tady smiruju, ale teprve ted se muzu regulerne pridat, protoze mi vysel pozitivni tehu test. Tak co, vezmete me k sobe, i kdyz to zatim nemam potvrzene od doktora? Ja chci jit na UTZ az v 7. tydnu, aby uz tam bylo s jistotou videt srdicko, ted jsem uplne na zacatku (4+1), takze se jeste muze ledasco prihodit, jenze to se muze behem celeho tehotenstvi, jisteho neni nikdy nic, tak se na to radeji koukam pozitivne a blby veci budu resit, az nastanou.
Uz doma jednoho loupeznika mam, rodila jsem v zari 2006 stejne jako misenka.
Cacorko, jj pokusim se trosku setrit
mej se moc krasne a dej hned vedet az budou //
, drzim palusky
Duhovko . tak vitej, ackoliv i ja jsem novacek pribyvsi teprve dnes k Cervnu 2009.
Vitej duhovko, to se teda pekne rozrustame ![]()
To by chtelo teda uz nejakou administratorku seznamku, tak nejakou prvotehuli co se nudi co? ![]()
stiko
Já se obávám, že // neuvidím hodně dlouho, neb ted jsme ve fízi nesnažících se a ani nepokoušejících se o cokoliv, a myslím, že to tak celkem dlouho zůstane po tolika nezdarech.
Holky mějte se, já zase nakouknu, a pohladte bříška!
Teda holky nověpříchozí, koukám, že se tu dnes s námi roztrhl pytel
. Já se s vámi pro dnešek asi rozloučím, za chvíli v práci končím a doma PC málokdy zapínám, kort když má manžel odpolední a jsme s Jonáškem sami doma. Tak se mějte hezky a zítra se na vás budu těšit.
Lupo: moc děkuju, už v tom mám jasno ![]()
Dekuji Lupe za info ohledne updatovani seznamku a kontrol. Tak vas jeste pekne prosim, na kterou bych se mohla obratit SZ aby me provedla, jak toto updatovani udelat. Ja bych to mozna i prelouskala sama, ale nechci se s tim dny trapit, kdyz jsou mozna mezi vami nejake mladsi rocniky a navic prebornice pres web?
Ja bych tu pomoc asi trosku potrebovala.
Jinak souhlasim se Stikou, ze by se mozna nektera nedockava opojena prvomaminka mohla seberealizovat v administrovani nasich stranek. ![]()
korvapuusti - když mi do SZ napíšeš jaké chceš uveřejnit info o sobě - tak ti to na web večer po práci dám. Jinak je to po přihlášení do administrace jako pracovat v texťáku. Nic složitého jen formát html některých obrázků je problém. Jsou tam stránky, jednotlivé záložky, chce to čas to projít ,aby ses zorientovala. Myslím, že se to taky časem zkoušením naučíš.
.
Lupe : tisice diku za tvou ochotu. Ja kdyz tak na to jeste jednou mrknu a chvilku se budu trapit, ale kdybych neuspela, tak ti tu SZ urcite pisnu. Ono, ja mam ke kompu takovou neprirozenou averzi…no nejdriv to zkusim sama, abych nebyla za uplneho neandrtalce. Jeste jednou dik.
korvapuusti - nemáš vůbec zač- ony by ty stránky chtěly celé srovnat - ty rámce jsou tam nějak divně nastavené, tak třeba na to jednou kouknu až nepolezu nevolností po zdi
.
Ale třeba se tady do té doby objeví ta nadšená časem oplývající těhulka. ![]()
Dekuji za privitani a za prijeti do klubu. Ja vim, ze to tady cely den probirate s korvapuusti, ale nejak nemuzu najit, na jake adrese ty webovky najdu, muzete mi ji nekdo pisnout? Diky moc.